Community Status Updates
zade → mono
Well ok σίγουρα συμφωνώ με το ποστ σου στο "Τι με ενοχλεί σε αυτό το φόρουμ" απλά δεν μπορώ να κατανοήσω τι σε ενοχλεί στην σελίδα με ta motivational posters . Τα άλλα δύο ποστ από την άλλη είναι όντως πλήρως lame .
Dec 04 2008 16:54
Ptomahawk → zade
Όταν το κατέβαζα μώλις είχε ξεκινήσει να προβάλεται, οπότε δεν είχε υπότιτλους. Τους υπότιτλους μου τους έδωσαν. Από όσο ξέρω μπορείς να βρεις torrent και λογικά θα υπάρχουν και αλλού σκέτοι οι υπότιτλοι. Για ελληνικούς δεν νομίζω. BTW υπότιτλους για τη δεύτερη season δεν έχω βρει.
Nov 20 2008 22:25
zade → Ptomahawk
Ρε συ πτώμα ,αν δεν κάνω λάθος κατι είχες πεί για το metalocalypse με υπότιτλους σωστά ; Που το βρήκες μίστερ ;Βρήκες κανονικό torrent που έχει τους υπότιτλους ενσωματωμένους στα επεισόδια ή κατέβαζες ξεχωριστά υπότιτλο για κάθε επ ;
Nov 20 2008 21:51
Chasapos → zade
Δεν ήταν δύσκολο να βρω τα torrent. Στο mininova αν βάλεις pinky and the brain είναι τα δύο τόρεντ με τους περισσότερους seeds. Άλλα η ποιότητα εικόνας και ήχου είναι πολύ καλή - είναι dvd rip. Τώρα για υπότιτλους τους googlαρα αλλά έπρεπε να βάλω τα επεισόδια σε σειρά και μετά να τα ταιριάξω με υπότιτλους γιατί τα ονόματα των αρχείων δεν ταίριαζαν. Παιδεύτηκα λίγο αλλά τέλος καλό όλα καλά.
Nov 15 2008 02:32
zade → Chasapos
Είσαι ένα βήμα ποιο μπροστά από μένα ! Την αλυσίδα με τα cartoon ήθελα να φτι'αξω κι εγώ , αλλά με πρόλαβες . Τα περισσότερα τα έχω γι αυτό και δεν συμμετέχω, αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση . Ποιοά torrent κατέβασες για το pinky nad the brain ; Εγώ ΄πενα που κατέβασα ήταν σκέτη απογοήτευση από πλυράς quality . εσύ τι κατέβασες και λες για excellent quality ;
Nov 14 2008 15:13
Tidus87 → zade
Γειά! Πως πάει; Κατέβασα 5 επεισόδια απο Hokuto no ken. Ελπίζω να είναι λέει τίποτα.
Nov 03 2008 14:15
zade → Phantom Duck
Re phantom να ρωτήσω κάτι , πως μπορώ να δω το top10 του ανιδβ ; Δεν έψαξα και πάρα πολύ είναι η αλήθεια ,αλλά δεν μπορώ να το βρω . Μπας και ξέρεις να με βοηθήσεις ;
Oct 31 2008 17:15
zade → Pastor_Of_Muppets
Σιγά μην είσαι και lead programmer .
Δεν το χα δει . Τώρα που το λες το δα .
Oct 29 2008 22:07
zade → Pastor_Of_Muppets
Re inhuman being ,πυο διάολο κατέβασες το "Νεκρό διάστημα" και το παίζιες κιόλα ; Εγώ δεν το βρήκα κάπου . Για μαρτύρα .
Oct 29 2008 14:28
Ame Warashi → zade
να σαι καλά! :D ψήνομαι να το τσεκάρω αυτό μπας και τελικά υπάρχει μια ελπίδα...Αλήθεια,τον kienzan απο που τονε ξες? ^^
Oct 21 2008 19:39
zade → Ame Warashi
Βασικά δεν ξέρω αν γίνοται όντως προβολές εκεί ή πρόκειται περί urban Legend. Η οδός δεν θυμάμαι πως λέγεται ,αλλά ξέρω που είναι. Ξέρεις που είναι τα video blue ? Κοντά στην Μητρόπολη ρε παιδί μου. Ε φαντάσου τώρα ότι κοιτάς τα video Blue και έχεις την μητρόπολη ακριβώς πίσω σου.Δηλαδή στο αριστερό σου χέρι είναι η οδός Αβέρωφ κάθετα που διαστευρώνεται με την ανεξαρτησίας (πλακόστρωτη) . Αμα κατάλαβες ως εδώ που σου λέω με ξαναρωτάς.Αν όχι πάλι με ξαναρωτάς για να σου εξηγήσω ξανά .
Τώρα όσον αφορά τα Γιαπωνέζικα , δεν έχω ιδέα , αλλά μπορώ να σου πώ κάτι που ίσως σε βοηθήσει . Κοντά στο Γυαλί καφενέ είναι ένα ωδείο . Κάποια στιγμή λοιπόν το Σεπτέμβριο που μας πέρασε ( μπορεί να κάνω και λάθος και να ήταν πέρσι ) έβγαλε μια ανακοίνωση ότι διδάσκονται κινέζικα. Δεν γνωρίζω εάν διδάσκονται και Ιαπωνικά αλλά λογικά άμα πας να ρωτήσεις όλο και κάποιος θα ξέρει (επλίζω δηλαδή) . Αμα έχεις κάποια άλλη απορία μου λες.
Oct 21 2008 15:12
zade → Franklin
Kατάλαβα ποιό λες , ββλιοπωλείον " Κουμπλομάτης" Οταν περάσω απο κει θα το ψάξω. Οσο για την αργία εγώ μέσα είμαι , απλά ενημέρωσε με , έτσι κι αλλιώς το κινητό μου το έχεις .
Oct 21 2008 15:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed