Community Status Updates
zade → Labrokratis
Στο "Ελληναράδικο" thread , ξέρεις εσύ ποιό λέω , τα λες όπως έχουν και συμμερίζομαι την άποψή σου. Μη μασάς με μερικούς "ελληνορθόδοξους" που διακρατούν ως άγιο δισκοπότηρο την ελληνική γλώσσα. Συνέχισε να πρεσβεύεις αυτό που πιστεύεις και μην κάθεσαι να ακούς ηλιθιότητες.
Παρατήρησα επίσης ότι ανέφερες κάτι για υποτιτλισμό του Captain Harlock στα Ελληνικά ή κάνω λάθος ; Εάν ναι μπορείς να με ενημερώσεις παρακαλώ σχετικά ;
Jan 19 2009 18:48
zade → Radagast
Απαντώ στην ερώτησή σου με μια φράση σου αλλαγμένη λίγο "Καλά αυτός ο μήνας δεν υπάρχει, από [B]13[/B]Φλεβάρη θα ξαναβρώ ελεύθερο χρόνο..."
Εξετασική βλέπεις man .Και δεν την παλεύω να κάνω τίποτα άλλο πέραν του διαβάσματος με τον βλάκα τον Πεταλά που έμπλεξα .
Jan 13 2009 23:23
zade → Xa0s
Ευχαριστώ ρε . Είναι πραγματικά πααηγορητικό το γεγονός ότι μου λες πως αυτά που βάζω κανουν άλλους να γελάνε. Τουλάχιστον ξερω ότι δεν τα βάζω τζάμπα . :hahaha:
Jan 13 2009 16:41
Radagast → zade
Ναι για ποιον άλλον να πρόκειται :P. Είναι το τεμπέλικο spot στο team (που λέει ο λόγος), άλλωστε μόνο για κάτι τέτοιο παίζει χρόνος. ^^ Κι αυτό με τα ζόρια. Καλά αυτός ο μήνας δεν υπάρχει, από 5Φλεβάρη θα ξαναβρώ ελεύθερο χρόνο... Εσύ όλα καλά;
Jan 13 2009 01:31
zade → Radagast
Ωπ ωπ καιρό έχουμε να τα πούμε. Πως πάει ; Όλα καλά ; Είδα στο νέο site των amwn ότι είναι ένας radagast μέλος ; Για σένα πρόκειται ; Εάν ναι μιλάμε για τρελή σύμπτωση. Έχει ακριβώς το ίδιο πόστο που έχω εγώ στους tzatziki-fansubs !
Jan 13 2009 00:48
zade → Phantom Duck
Αα κάτσε τώρα το 'πιασα. Νόμιζα ότι έπρεπε να μικρύνω την εικόνα . Αλλά αφού επιτρέπονται τα spoiler tags ντάξει τότε . Οκ πάντως ευχαριστώ για την υπενθύμιση
Jan 08 2009 14:32
zade → Phantom Duck
Εικόνα ΚΑΙ κείμενο στα 250 ; Αα δεν το χα καταλάβει . Anyway δεν έχω ιδεά πως γίνεται .Μήπως μπορείς να μου την φτιάξεις εσύ ;
Jan 08 2009 13:58
Phantom Duck → zade
Αν νοικιάζεις την υπογραφή σου, τουλάχιστον σουλούπωσέ την ώστε να είναι μέσα στα όρια (700x250 px εικόνα + κείμενο), μην σβηστεί τζάμπα η υπογραφή του άλλου που θα πληρώσει ;)
Jan 08 2009 13:55
zade → Leon
Είχε πέσει το νετ μου εδώ και περίπου μια βδομάδα και δεν έλεγε να ξανασηκωθεί, γι αυτό και δεν έβαλα εικόνα. Τώρα ξανασηκλώθηκε ,αλλά βλέπω ότι ήδη έχετεβολευτεί οπότε οκ .
Jan 07 2009 17:57
Leon → zade
Κάνε κάτι, μας χρωστάς εικόνα στο Movies Trivia από πέρσι:orly: Α, και καλή χρονιά:congrats:
Jan 01 2009 15:01
Phantom Duck → zade
Δεν τρέχει μία man, απλώς κάνεις ένα VM όπως τώρα καληώρα και τελείωσε η υπόθεση. Καλύτερα έτσι παρά το μπάχαλο που επικρατούσε πριν και ήμασταν στο πόδι συνεχώς ;)
Jan 01 2009 09:47
zade → Phantom Duck
Είδες που έλεγα για τα tags ; Εάν τώρα είχα την δυνατότητα να προσθέτω tags δεν θα σου έκανα visitor message. Πρόσθεσε λοιπόν τα εξής tags στον θέμ α"συνεργασία anubis με viz κλπ κλπ " : [B]blade of the immortal , berserk, death note , 9,90 euro [/B].
Dec 31 2008 11:03
zade → Namida
OXI λέμε ! Το χω original anyway αυτό ! Το πόσταρα και στο ανάλογ θρεντ άν πρόσεξες. Έτσι κι αλλιώς δεν μπήκα γι αυτό στην αλυσίδα ! Μπήκα για το G1 που το τόρεντ θα κατέβαινε σε κάτι μέρες . Χαλάρωσε.
Dec 23 2008 23:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed