Jump to content

Community Status Updates

Photo

Whitelighter → zade

Norris, Travolta και Van Damme στο sequel του Expendables.
Sep 08 2011 01:21
Photo

zade → Kenny

Truly για πλάκα το έγραψα. Βασικά τυχαία το βρήκα στο ίντερνετ. Δεν κατάλαβα ότι πειράζει. Anw δεν θα ξανασυμβεί.
Jun 21 2011 09:26
Photo

Guest-13157 → zade

[QUOTE=zade;506396]Μαν είναι «κατά συρροήν» δολοφόνος. Όχι σειριακός. Σειριακός δολοφόνος είναι ο 16d4-2F22-G873-RVQ7[/QUOTE] Έχεις δίκιο αλλά βαριόμουν να αλλάξω το πληκτρολόγιο και το 'σίριαλ κιλλερ' δεν μου άρεσε. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι και[URL="http://lexilogia.gr/forum/showthread.php?8572-serial-killer-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%AE%CE%BD-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%28%CE%AE-%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%E2%80%99-%CE%AD%CE%BE%CE%B9%CE%BD-%29&"] τόσο[/URL] σίγουρος με το τι πρέπει και όχι να λέμε...
Jun 12 2011 13:30
Photo

zade → Kenny

[URL]http://anime.gr/forums/showpost.php?p=506355&postcount=326[/URL] ^Τhat is the answer you are searching for. Trust me. I never fail on stuff like BATMAN.
Jun 12 2011 09:52
Photo

Kenny → zade

Ουσιαστικά γλυτώσαμε την αμοιβή του εκτελωνιστή. Αν ξέραμε εξαρχής τι να κάνουμε θα είχαμε γλυτώσει και μερικά αποθήκευτρα. Oh well. Δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει.
May 05 2011 10:31
Photo

zade → Kenny

Πόσο σας πήγαν τελικά τα τελωνειακά; Γιατί μου έγραψες έναν τριψήφιο στο μήνυμα και τρόμαξα. Επίσης, βοήθησε καθόλου η απάντησή μου ή γιόκ;
May 04 2011 09:53
Photo

zade → Kenny

Είδα το μήνυμά σου. Αυτή τη στιγμή δεν έχω αρκετό χρόνο, αλλά κάποια στιγμή θα καθήσω να διαβάσω όλο το θρεντ για να έχω πλήρη κατανόηση της κατάστασης και θα απαντήσω. Μια πρόχειρη απάντηση που μπορώ να σου δώσω πάντως είναι ότι τα πράγματα είναι ζόρικα. Για περαιτέρω θα περιμένεις.
Apr 30 2011 13:15
Photo

zade → Getekid

Μα έτσι πρέπει ρε φίλε. Epic Randomness. Εμένα πάλι για κάποιον άλλο λόγο η ταινία μου έβγαλε πολύ γέλιο. Μιλάμε δεν μπορούσα να κρατηθώ απ τα γέλια. Δεν ξέρω γιατί. Κι αυτό είναι το ωραίο!
Apr 02 2011 19:09
Photo

Getekid → zade

(Ήθελα να σου απαντήσω πιο νωρίς, αλλά τελευταία δεν πολυέμπαινα...) Η προπαγάνδα σου λειτουργεί και με το παραπάνω. Βέβαια με το φίλο μου, που γενικά βλέπουμε ταινίες μαζί, είχαμε ένn μικρό ενδοιασμό επειδή νωρίτερα είχες για avatar ...... τον Machete!! και φοβηθήκαμε μήπως η ταινία ήταν παρόμοια. Τελικά βέβαια μας άρεσε αρκετά. Χωρίς Λόγο!! :hahaha::hahaha:
Apr 01 2011 02:41
Photo

zade → Strange Loop

Ξύλο και Κουνγκ Φου (στη Δαπ -Νουφουκού) είναι ένα πανεπιστημιακό σύνθημα. προτρέπει τους φοιτητές να δείρουν τα κομματόσκυλα της φοιτητικής παράταξης που ανήκουν στην ΝΔ. Βασικά εγώ προτρέπω να τους δείρουν όλους ,αλλά anw. Βασικά η ερώτηση μου είναι αν σου αρέσουν οι ταινίες πολεμικών τεχνών.
Mar 31 2011 22:15
Photo

Strange Loop → zade

εννοειται ο miike κανει καλες παπαριες καθε χρόνο, αλλα εδω εκανε κατι που μοιαζει σε seven samurai (στο πιο βιαιο). Gamhse. δεν επιασα το δαπ thing, ισως φταίει που δεν ασχολούμαι καν με αυτο το πραγμα.
Mar 31 2011 12:47
Photo

zade → Strange Loop

Γενικά δεν πολυσυμπαθώ Miike ,γιατί έχω φάει αρκετές ξενέρες απ΄αυτόν ,αλλά από την άλλη μπορεί να το δω. Τώρα άμα μου λες 45 λεπτά fight sequences έ όσο να ' ναι δεν μπορώ να αντισταθώ. Δηλαδή εδώ κατέβασα το Sharktopus και το Dinocroc VS Megator ,εκεί θα κολλήσουμε; Btw η σχέση σου με τις ταινίες ξύλου και κουνγκ φου (Στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) ποιά είναι;
Mar 31 2011 12:10
Photo

Strange Loop → zade

13 assassins. το λες και οργασμουλι με τα 45 λεπτα battle sequence που έχει.
Mar 31 2011 11:13
Photo

Strange Loop → zade

Γαματο νο ριζον μουβι ρεεε. αυτο. Καραγούσταρα.
Mar 29 2011 13:58
Photo

zade → Strange Loop

Το Γουόριορς Γούεη τώρα το κατεβάζω. Το rubber είναι όντως μεγάλη παλαβομάρα. Δεν ξέρω να ένιωσες κι εσύ το ίδιο ,εμένα πάντως μου έβγαλε μια τρελή χαβαλετζίδικη διάθεση. Άσε που πιστεύω ότι έχει πολύ χιούμορ ως ταινία.
Mar 29 2011 13:43