Jump to content

Community Status Updates

Photo

Strange Loop → zade

χεχε, δεν πρόλαβα ακόμα να το δω.. λογικα αργα το πρωί σήμερα με τα απαραίτητα pop corn ή αυριο με δημητριακά xD. Παρασκευοσαββατα έχει όλες τις σειρές που βλέπω και άντε να τις προλάβω ολες με εξεταστικές και ιστορίες
Feb 05 2011 21:04
Photo

zade → Strange Loop

Σπάρτακους #3 .Μπατιάτους φίλε.Τέλος. Μπατιάτους φορ δε γουίν.
Feb 05 2011 19:22
Photo

zade → didimakia

Θέλω να το δω ρε. Δεν το έχω δει ακόμα δυστυχώς.Εξεταστική δυστυχώς...
Feb 05 2011 19:21
Photo

didimakia → zade

Πρεπει να δεις το Death Race 2 Πιστευω ειναι στα γουστα σου! :P Αν δεν το εχεις ηδη κανει XD
Feb 05 2011 16:19
Photo

zade → Strange Loop

Δεν έχω facebook, λόγω ιδεολογίας.Το ίδιο και εσύ υποθέτω.Και μόνο όμως που σου άρεσε το σχόλιό μου ,εμένα αυτό με τιμά.Θα γράψω τη σημερινή μέρα με χρυσά γράμματα στο ημερολόγιό μου. Έιναι η μέρα που με επευφύμησε ο [B]Παράξενος ανακυλωτής [/B]. Νιώθω τόσο ευτυχισμένος...
Feb 03 2011 20:21
Photo

zade → Strange Loop

Ρε εν είναι καλτιά.Δηλαδή ναι είναι ,αλλά όχι με τον πραδοσιακό τρόπο που αντιλαμβανόμαστε εμείς οι δυτικοί.Γι αυτόυς είναι μια ταινία περιπέτειας και ξύλου. Κι εγώ στην αρχή γέλαγα ,αλλά μετά από ένα σημείο ,άφησα στην άκρη το γεγονός ότι είναι ινδική παραγωγή και αφοσιώθηκα στην ίδια την ταινία. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου άσχημη.Το αντίθετο μάλιστα ,είναι άκρως διασκεδαστική.
Feb 02 2011 00:06
Photo

mono → zade

Που να αρχίσω και για την καριέρα μου στο MIT και το Harvard δηλαδή :hihi2: FUN FACT: Είμαι άρρωστη και αύριο δίνω μάθημα που είναι σαν το CSI : The greek version... Ευχαριστώ Θέ μου τόσα χρόνια παρακολούθησης αμερικάνικων σειρών επιτέλους αποδίδουν! Θα περάσω μάθημα :hahaha:
Feb 01 2011 23:47
Photo

zade → mono

[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=468765&postcount=46078"]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=468765&postcount=46078[/URL] Κι εσένα σου συνέβη αυτό; Να πάρει νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. FUN FACT: Ακόμα δεν έχω proficiency ,παρά μόνο το κρατικό αντίστοιχό του.
Feb 01 2011 23:40
Photo

Strange Loop → zade

μου φαινεται τόσο αστεία που θέλω να το δω για αυτη την cultia που βγάζει..
Feb 01 2011 15:36
Photo

zade → Strange Loop

Αυτή από τον Ινδό Terminator δεν είναι; Έχω δει όλη την ταινία! Πέραν από την πλάκα ,μερικές σκηνές είναι ΟΝΤΩΣ πολύ καλές actionιές. Και δεν το λέω ειρωνικά. Θα τις ζήλευε και το Hollywood. Γενικά και οι Ινδοί και οι Ταϋλανδοί ,μπορούν να κάνουν πολύ καλές ταινίες.
Feb 01 2011 15:28
Photo

Strange Loop → zade

αυτή μαδερφακερ την έχεις δει [url]http://www.youtube.com/watch?v=yysbbPStfWw[/url]
Feb 01 2011 15:26
Photo

kelborn3 → zade

Το μονο crisis που δεν την παλεψα κα8ολου ακομα και οταν το τελειωσα ηταν το final crisis επειδη πραγματικα ο Morrison ειναι ο ορισμος του WTF AM I READING. Απο την αλλη το να το αφησω στο ραφι hardcover με το εξωφυλλο του νεκρου batman στα χερια του Superman μου φωναζε παρε με, παρε με, δεν μου εκανε καρδια. Αλλα το αρχικο crisis ειναι και repainted και τα σχετικα αποτι βγαινει πολυ καλυτερα και εχει και αρκετα γαματο story.Διαβασε το εαν το βρεις δεν θα χασεις.
Jan 30 2011 17:12
Photo

zade → kelborn3

Την παλεύεις με crisis on infinite earths; ΘΕΟΣ! Εγώ δεν έχω καταφέρει να διαβάσω κανένα από τα τρία crisis.
Jan 30 2011 16:17
Photo

kelborn3 → zade

Παντως ελπιζω να εχεις αρκετες δοσεις υπομονης γτ αποτι μου ειπε ενας φιλος μου που το κατεβαζει και αυτος εδινε σε μια φαση max 100kb/s. Eυχομαι να το παιξεις συντομα γτ πραγματικα ειναι πολυ καλο.Τωρα να με συγχωρεις την κανω εχω να τελειωσω ενα crisis on infinite earths paperback:lovulovu:
Jan 30 2011 16:14
Photo

zade → kelborn3

To ξέρω ρε το rls κι εγώ εκεί κοιτάζω (ή στο avaxhome.ws) ,απλά ήξερα ότι το παιχνίδι βγήκε στις 27 και συνήθως το σπασμένο βγαίνει ίδια μέρα,άντε μια μέρα μετά.Ε δεν το είδα να βγαίνει μέχρι τις 28 το βράδυ ,άντε καλά λέω ,θα το δούμε στο patch. Aλλά τελικά βγήκε νωρίς.Το κατεβάζω τώρα.
Jan 30 2011 14:52