Community Status Updates
zade → Tea-chan
Ευχαριστώ για το ποστ που έκανες στους Thundercats. Έπρεπε κάποιος να του το πει ,γιατί εμένα δεν με άκουγε. Κοινή λογική θέλει. Δεν σου αρέσει; Μην το βλέπεις κια μην την λες σε εμάς που μας αρέσει...Ελπίζω να σε ακούσει εσένα.
Dec 04 2011 20:47
zade → Anelis
Όταν το έγραψα ήθελα να γράψω κάτι που θα ήταν πραγματικά χαζό και αν το καλοσκεφτείς δεν θα ήταν καν αστείο.Θα ήταν σαν ένα κακό ανέκδοτο που σου λέει ένας 14χρονος και όμως τελικά γελάς.
Αφού έβγαλε αυτό το αίσθημα προς τα έξω μπορώ να είμαι περήφανος για το δημιούργημά μου.
Nov 24 2011 00:35
Anelis → zade
[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=544099&postcount=59566[/URL] Δεν ξέρω γιατί, αλλά με το που το διάβασα με έπιασε νευρικό γέλιο.
Nov 23 2011 23:00
zade → The_Sandman
Όχι μαν να το δεις. έχει δίκιο ο πρήχτης ο φίλος σου. Και φυσικά σκέψου ότι το προτείνει και ο MASTER zade. Άρα έπρεπε να πας να το δεις από υποταγή κια μόνο.
Nov 02 2011 20:39
The_Sandman → zade
Με έχει ζαλίσει ένας φίλος για το Shield, τόσο που δεν το έβλεπα από αντίδραση. είναι όμως στα σχέδια...
Nov 02 2011 20:24
zade → The_Sandman
Ρε Μπιλάρα το Shield το έχεις δει; Αν όχι δέστο οπωσδήποτε. Το προτείνω εγώ.
Nov 02 2011 20:20
zade → rahxephon
Από κόμικ τι πουλάς ; Με ενδιαφέρουν συγκεκριμένα HC και TPB Αμερικάνικα και από τεύχη αμερικάνικα οτιδήποτε από Batman και μετά MArvel 70's
Oct 19 2011 22:04
Strange Loop → zade
Εμένα με κέρδισε απο το πρώτο επεισόδιο αλλα τα καλά έρχονται στην πορεία. Απο τις καλύτερες σειρές που έχουν υπάρξει. Θα το δεις και μόνος σου οταν την τελειώσεις.
Oct 01 2011 00:05
zade → Strange Loop
Βλέπω SHIELD ρε. Πρώτη σεζόν επεισόδιο 10. Ρε τι ωραίο που είναι τούτο; Μιλάμε πορώθηκα. Πρώτη φορά συναντώ χαρακτήρες που αντικειμενικά είναι καθίκια και κωλόπαιδαι και ανήθικοι ,αλλά τους πάω με χίλι. Ευχαριστώ που το πρότεινες.
Sep 30 2011 23:28
HakunaMatata → zade
Πας Γιάννενα,Τζές και Τζού,Μώλο-Μαβίλη-Νούσιας κ άγιος ο Θεος :P
Sep 26 2011 20:06
zade → Anelis
Xάπια! Λοιπόν μιλάμε έχω λιώσει στα γέλια. Ο άλλος δεν το κατάλαβε βέβαια ,αλλά εγώ που το κατάλαβα (και δεν ξέρω ποιός άλλος) σκίστηκα στα γέλια.
Από δω και πέρα όταν πεινάω θα κάνω ενέσεις!
Sep 13 2011 15:39
zade → Whitelighter
Το διάβασα χθες. ο Chuck Norris θα έχει μόνο μια μικρή cameo εμφάνιση στο sequel. Υποθέτω ότι θα παίζει τον Θεό...
Sep 08 2011 13:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed