Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → zade

Και δεν νοηται διασημο διδυμο να μην ειναι friends στο anime.gr.ανιπουστο(που λεει και ο σελ απο το ελληνικο ντραγκονμπολ).Οποτε τσακο ρικουεστ:gotit:
Feb 03 2012 22:25
Photo

zade → Kalamaris

Πωωω! Καλά ε; Θα γίνουμε τρομερά διάσημοι. θα μας δείξει το ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΕΛ! Πάω να το πω στη μάνα μου να νιώσει κι εκείνη περήφανη.
Feb 03 2012 16:34
Photo

Kalamaris → zade

Μας βλεπω στις ειδησεις του σταρ μες στη βδομαδα:if:
Feb 03 2012 13:57
Photo

zade → Kalamaris

Ωραία. Θα συναντηθούμε μια φορά. Εσύ θα μοιάζεις με τον Στάθη Ψάλτη, εγώ με το Γαρδέλη, θα βρούμε και έναν που θα μοιάζει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θα πάμε σε Ελληνικά νησιά για καμάκι. YEAHHHH!
Feb 02 2012 23:26
Photo

Kalamaris → zade

Προς θεου φιλε εντελως στο κομικο το πα,σιγα μη παρξηγηθουμε απο αυτο ρε συ. Εδω στη κανονικη ζωη ολοι με λενε καλαμαρη το σταθης ψαλτης θα με πειραξει:hahaha:
Feb 02 2012 22:37
Photo

zade → Kalamaris

Ρε δεν το είπα από κακία! Το αντίθετο βασικά. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Στάθης και το είπα γιατί το πιστεύω. Επίσης εμένα οι φίλοι μου λένε ότι μοιάζω με το Γαρδέλη ,οπότε μην στεναχωριέσαι. Σόρυ αν σε πείραξε πάντως. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
Feb 02 2012 21:28
Photo

Kalamaris → zade

[QUOTE][B]r[/B] Σου έχουν πει ότι μοιάζεις στον Στάθη Ψάλτη; Μεγάλε στ αλήθεια. Το 'χεις![/QUOTE] Hate.
Feb 02 2012 18:41
Photo

Kaidou → zade

Εγω αρχικα απαντησα σε αυτο που ειπες,οτι δεν εχουν βρεθει τα απολυθωματα του χαμενου κρικου... Αν σκεφτεις στο οτι η εξελιξη δεν εγινε στην εμφανιση(οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο)αλλα εγκεφαλικα,τοτε ναι μπορω να πιστεψω την θεωρια της εξελιξης...Ειχα δει προσφατα ενα ντοκιμαντερ,για το τι φταιει που ο εγκεφαλος των πιθηκων δεν αναπτυχθηκε οσο των ανθρωπων.Η διαφορα ειναι η ομαδικοτητα/συνεργασια, το χαρακτηριστικο των ανθρωπων που τους επιτρεπει να εχουν περισσοτερες πιθανοτητες ανακαλυψης/μεταδοσης μεθοδων,αντικειμενων και τροπων επιβιωσης,σε αντιθεση με τους πιθηκους που δεν εχουν το αισθημα της συνεργασιας... Απο την στιγμη που,δεν εχουμε κανενα αλλο παραδειγμα πρωτευοντος οντος που να εχει το αισθημα συνεργασιας και της κατανοησης της αναγκης της ομαδας,τοτε δεν μπορουμε να πουμε πως ειναι δυσκολο να υπαρχει τοσο μεγαλη εξελιξη σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.Θελω να πω πως,ισως το σημειο του εγκεφαλου του ανθρωπου που παραγει το αισθημα της συνεργασιας να ειναι αυτο που επετρεψε στον συγχρονο ανθρωπο να εξελιχθει εγκεφαλικα τοσο πολυ...
Jan 31 2012 00:13
Photo

zade → Kaidou

Το διάβασα το ποστ σου έχεις δίκιο ,απλά με τόσους που μου την λένε ,δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους! Πρώτον το λινκ που παραθέτεις είναι από τραγική πηγή. Είναι σαν να σου παραθέσω εγώ από τον Λιακόπουλο για να στηρίξω την θρησκεία. Θα γελάγαμε και οι δύο. Τέλος πάντων ας δεχτώ ότι είναι επιστημονικό κλπ κλπ και πάλι δεν μου αποδεικκνύει τίποτα. Σκέψου ότι για να φτάσουμε σε μια μικρή εξέλιξη όπως είναι ο άνθρωπος από τον πίθηκο χρειάστηκε να περάσουμε από τον πίθηκο στον Αυστραλοπίθηκο, στον Νεάτερνταλ ,στον Χόμο έρεκτους και τελικά στον Χόμο Σάπιενς. Δηλαδή μιλάμε για τουλάχιστον τρια είδη για ένα μικρό εξελικτικό βήμα όπως είναι ο πίθηκος---> άνθρωπος. Φαντάσου λοιπόν ότι για ένα μεγάλο βήμα (τεράστιο βήμα μην σου πω) θα χρειαστούμε πολύ περισσότερα είδη από ΕΝΑ που έχει ανακαλυφθεί. Οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να πειστώ από αυτό.
Jan 30 2012 22:35
Photo

Kaidou → zade

Μερικες φορες νομιζω πως περναω απαρατηρητος ..:emptyonexg1: [url=http://www.greatlie.com/ellinismos/ekseliksi-i-dimiourgismos/624-anakalupsi-eklipontos-ekseliktikou-krikou-to-amfibio-psari-tiktaalik.html]Κλικ[/url] y u know read my post!!! xD PS:Στο στελνω γιατι συνεχιζεις να υποστηριζεις οτι δεν υπαρχουν απολιθωματα του εκλιποντος εξελικτικου κρικου...:nerd:
Jan 30 2012 21:13
Photo

The Truth → zade

Σ' ευχαριστώ πολύ!
Jan 05 2012 19:50
Photo

zade → The Truth

[url]http://isohunt.com/torrent_details/367095677/the+innkeepers?tab=summary[/url] Υπότιτλους δεν έχω βρει ,αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Λένε πολύ απλά πράγματα .
Jan 05 2012 19:35
Photo

The Truth → zade

Είδα το ποστ για το Innkeeper και έχω ψηθεί να το δω. Μήπως έχεις κρατήσει το torrent (και τα subs, αν είχες) ή να μου πεις κάποιο καλό γιατί έχω βρει δυο-τρία, με καθόλου seeding.
Jan 05 2012 15:52
Photo

Phantom Duck → zade

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Να' σαι καλά ρε. Μου έφυγε ένα τεράστιο αγκάθι από την ψυχή τώρα που ξεμπέρδεψα με τον οίκο ανοχής (θα έλεγα την άλλη λέξη αλλά είμαι admin και πρέπει να επιδείξω ήθος και ανωτερότητα). Δεν ξέρω τι και πως μπορεί να βρω στην αγορά εργασίας, αλλά σίγουρα χαίρομαι που ξεμπέρδεψα μια και καλή με την απαράδεκτη και ψυχοφθόρα ανοργανωσιά του τμήματός μου. [/SIZE][/FONT]
Dec 19 2011 07:01
Photo

zade → Phantom Duck

Με γειά το πτυχίο! Σε ταλαιπώρησαν τόσο καιρό ,αλλά τελικά τα κατάφερες. Μπράβο ρε Γιώργο! Καλή συνέχεια από δω και πέρα.
Dec 10 2011 11:57