Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Anelis → zade

thanx man, πάντα μου ξεφεύγουν τα release dates των dvd
Μάρ 18 2010 05:38
Φωτογραφία

zade → Phantom Duck

Εννοείται ότι θα κατέβω!Κι εγώ έτσι λέω.Θα είμαι όλο το τριήμερο.Πιστεύω θα συναντηθούμε.θα ξαναμιλήσουμε όταν ο καιρός θα είναι εγγύς.Καμμένος ; Εσύ ; Αποκλείεται;
Μάρ 18 2010 01:01
Φωτογραφία

Phantom Duck → zade

Yo, τι λέει ? Θα κατέβεις από Comicdom μεριά μπας και τα πούμε in real life καμιά φορά ? Θα είμαι και τις 3 μέρες όλη μέρα εκτός απροόπτου (καμμένος γαρ).
Μάρ 18 2010 00:39
Φωτογραφία

zade → Anelis

Pst Βγήκε DVD rip για το Survival of The Dead. Επίσης βγήκε για το Zombies of Mass Destruction....
Μάρ 17 2010 22:57
Φωτογραφία

zade → Nighteyes

Thanks για την «υποστήριξη» στο θρεντ που μένετε! Γι αυτό μου αρέσεις ,γιατί καταλαβαίνεις ποτε κάνω πλακα και πότε όχι !
Μάρ 17 2010 22:35
Φωτογραφία

Kenny → zade

Ξέχασα να απαντήσω (:hihi2:) οπότε απαντώ τώρα. Θα κατέβω Κρήτη στις 24 του Μάρτη, οπότε αν θες να με προλάβεις, φρόντισε να έρθεις πριν τις 23. Όσο για τον αξιοσέβαστο κύριο Hideshi Hino, επιβάλλεται να εντρυφήσεις, κατ' εμέ. Είναι ΤΟ όνομα-θρύλος στα horror manga. ^^
Μάρ 08 2010 23:31
Φωτογραφία

zade → Kenny

Kατ αρχάς δεν απάντησες στο προηγούμενο VM μου οποτε σου κρατάω μούτρα.Κατά δεύτερον ,αυτό το μάγκα που έβγαλε ο κέρδος τον προτείνεις σε μένα ,ή όχι ;
Μάρ 08 2010 22:50
Φωτογραφία

zade → Radagast

Kαλά είσαι φίλε.Εγώ τίποτα καινούριο εκτός από το γεγονός ότι από λαπά αποφάσισα να γίνω σφίχτερμαν και άρχισα το γυμναστήριο. ΠΟΝΑΩ ΛΕΜΕ
Μάρ 08 2010 11:25
Φωτογραφία

Anelis → zade

old news το βλέπω ήδη ρε!
Μάρ 05 2010 07:49
Φωτογραφία

Radagast → zade

Σμηνίτης. ^^ Ένα 3μηνάκι έμεινε, υπολογίζω προς τα τέλη Μαίου να έχω άδεια απολύσεως. ^^ Εσύ κάνα νέο;
Μάρ 05 2010 02:31
Φωτογραφία

Phantom Duck → zade

ΗOLLY SHIT! Πότε βγήκε 2ο promo βίντεο ? Το παιχνίδι θα τα σπάει όντως, τσέκαρε εδώ το opening [url]http://www.youtube.com/watch?v=WDBMpkarais[/url] . Από τους όχι τόσο γνωστούς χαρακτήρες έχουν ανακοινωθεί οι Ryuga, Juuza και Fudo, χαμός στο ίσιωμα δηλαδή. Στο forum των ΗοΜ διάβασα για τα εναλλακτικά "Dynasty Warriors style stories" που θα έχει το παιχνίδι, όπως για παράδειγμα στο story του Rei αντί να πολεμήσει τον Raoh θα συμμαχεί με τον Shuu (OMG) και θα τα σπάνε όλα. Για περισσότερα τσέκαρε [URL="http://www.gamecity.ne.jp/hokuto/"]τούτο το site[/URL]. Πρέπει να φτιάξουμε ένα thread να συζητάμε οι Hokuto-καμμένοι.
Μάρ 05 2010 00:32
Φωτογραφία

zade → Phantom Duck

To είδες αυτό ρε ; [url]http://www.youtube.com/watch?v=Uiui2MMgDr4&feature=player_embedded[/url] Πρέπει να τα σπάει πολύ άγρια.
Μάρ 04 2010 22:58
Φωτογραφία

kelborn3 → zade

Tπ ρε.Καλο download και καλη παρακολουθηση.Παντα χαιρομαι να βοηθαω να διαδοσουμε κλασσικες αξιες.Τοσες φορες που το ειχα δει στο cartoon network και στον ant1 νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος να πουμε που το ηθελε.Χαιρομαι που το θυμαται και αλλος :riiight:
Μάρ 04 2010 17:34
Φωτογραφία

zade → kelborn3

Ma τι παπαρας που είμαι...Πάντα ξεχνάω να κοιτάξω στο bakabt. Τρέχω! Ευχαριστώ ρε μαν.
Μάρ 04 2010 16:26
Φωτογραφία

zade → Erisadesu

Ok busted...
Μάρ 04 2010 16:26