Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → Anelis

Jesus rawks! Θα πάω Κόμικντομ.Τελεία και πάυλα.Θες να συναντήσεις ,εμένα το δώρο του Θεού προς τις γυναίκες ; Αν ναι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να με ενημερώσεις και εγώ θα επιληφθώ του θέματος.
Apr 16 2010 00:12
Photo

Anelis → zade

i'll just leave this here.... [url]http://jesusislove.tumblr.com/[/url]
Apr 14 2010 07:15
Photo

Serestrum → zade

ουυυυφ... δεν ξες τι χαρα μου δινεις... χαιρομαι παρα πολυ που εχω ενα ατομο να μπορω να βασιστω επανω του.... νασαι καλα...
Apr 09 2010 15:08
Photo

zade → Serestrum

Πάλι καλά.Κι εγώ έτσι.Για μια στιγμή τρόμαξα και σκέφτηκα ότι μπορεί να έμεινα πίσω ,αλλά με έβγαλες ασπροπρόσωπο ! Εύγε φίλε μου!
Apr 09 2010 15:05
Photo

Serestrum → zade

>_< δυστυχως οχι μαν. 2 βδομαδες δεν εχω κατσει σπιτι σχεδον... τωρα αρχιζει η σχολη οποτε θα μπω σε προγραμμα παλι και θα ασχοληθω με το θεματακι. ^^
Apr 09 2010 14:59
Photo

zade → Serestrum

Κοίταξες τίποτα από αυτά που είπαμε ω μεγάλε Τσακ ;
Apr 09 2010 14:47
Photo

zade → Kenny

Για το Black Mesa Μοντ λέτε με τον Serestrum ? Αυτό που μας έχει βγάλει το Χριστό με την καθυστέρηση ;
Apr 09 2010 14:46
Photo

zade → Anelis

Kαλά δεν πειράζει.Έχω πίστη σε εσένα.Βtw αυτό τώρα το είδα.Παρόλο που γύρισα από την Κων/πολη εδώ και 2 μέρες ,ακόμα δεν μπορώ να βρω το ρυθμό μου. Σκριμφεστ δεν μπορώ ,για μένα το ταξιδι για Αθήνα διαρκεί 5 ώρες οπότε να το κάνω δύο συνεχόμενα Σαβ/κα δεν παίζει ,είναι overkill. Καλά να περνάς.
Apr 08 2010 17:18
Photo

aboumonkey → zade

Tίς είδα και τις δύο χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί ΧD Έχω πολλές ταινίες ξύλου που θέλω να δω. Να φανταστείς δεν έχω δει ακόμα ολόκληρες τις ταινίες του Bruce Lee...
Apr 08 2010 12:17
Photo

zade → aboumonkey

Καλά ρε ,δεν είχες δει το πρώτο drunken Master ? Ντροπή ρε!
Apr 08 2010 10:54
Photo

Anelis → zade

dude ειληκρηνά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ so far 9-10 απρίλη πέφει screamin fest, θα κατεβείς; also για το μανγκα του έχω ακούσει τόσα που σιχαίνομαι να το πιάσω ελπίζω τα κινούμενα ζόμπια να με συγκινήσουν
Apr 04 2010 00:33
Photo

Asaph → zade

asxeto: Comicdom Con 16/17/18 Aprili, exume k sites DUH! :P sxetiko: siga to psaksimo: [url]http://www.onemanga.com/20th_Century_Boys/1/[/url]
Apr 01 2010 23:41
Photo

zade → Anelis

ΑΑΑΑΑ ακόμα ; Σε παρακαλώ πολύ από τα βάθη της σπλήνας μου ,τέλειωνέ το! Έχω τόσες πολλές ιδέες που θέλω να σου εμπιστευθώ ,τέλειωνε αυτή για να πάμε στο ζουμί. Σκέψου το κάπως σαν idiot's test! Το Κόμικντομ είναι 16-18 Απρίλη.Να είσαι εκεί.Επίσης για κοίτα στα θρεντ με τα άνιμε ένα πολύ πρόσφατο θρεντ που άνοιξα.Θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει.
Mar 31 2010 15:35
Photo

Anelis → zade

το κομικ σου εεε...είναι σε..χμ..πρώιμο στάδιο το comicdom δε θυμάμαι πότε είναι αλλά εκτός από κάτι πάτρες κ σαλόνικες που θα πάω θα είμαι εδώ οπότε μάλλον θα πάω btw πότε είναι φέτο;
Mar 30 2010 14:59
Photo

zade → Anelis

Eι απέφυγες στρατηγικά να απαντήσεις για το κόμικ μου. Επίσης απέφυγες να απαντήσεις για το ΚΟΜΙΚΝΤΟΜ. Αλλά δεν τη γλυτώνεις! I DEMAND ANSWERS !
Mar 30 2010 14:39