Community Status Updates
zade → Cougar
[url]http://torrents.fansubtorrents.com/index.php5?group=Gray_Phantom&filename=/BLUE%20GENDER.torrent&r=1[/url]
Ayto einai to torrent .Tha seedaro ego ,opote logika den tha exeis provlima taxititas.Αν πιάνεις λιγότερο από 40 kbps μάλλον ανεβάζω και κάτι άλλο.Απλά ενημέρωσέ με
Feb 24 2010 18:50
Anelis → zade
έτσι ρε τέτοια να ακούω και μπορεί να το τελειώσω κιόλας το κομιξάκι
Feb 23 2010 07:37
zade → digitaltracker
Eγώ αγόρασα αρκετά πράγματα ήδη,βέβαια πάντα θέλω να αγοράσω και κάτι άλλο ,αλλά δεν έχω άπειρο budget δυστυχώς.
Τα χρ'ωματα ακριβώς γι αυτό το λόγο τα επέλεξα έτσι.Είσαι ο πρώτος που το βρίσκει.Κέρδισες ένα καλογυαλισμένο και αστραφετρό no-prize.
Το torrent δοκίμασε να το κατεβάσεις από αλλού.Κι εγώ πήγα να το κατεβάσω γι δοκιμή απ το γαμάτο και δεεεεεεεν
Feb 21 2010 00:53
zade → Serestrum
Loip;on βρέθηκε έκρη με τον πράκτορα.Θα πάμε θα κατεβάσουμε αρχικά [URL]http://www.bakabt.com/128103-paranoia-agent-a4e.html[/URL] και αφού κατέβει θα μας πούνε οι ανώτεροι τι να κάνουμε.Μην μασάς που είναι από a4e θα βρούμε άκρη.Επίσης βρέθηκε πηγή εικόνας μούρλια ! Πήραμε μπρος Χάρη-kun
Feb 21 2010 00:51
digitaltracker → zade
[quote=zade;370313]Αγοράστε από το ίντερνετ τώρα που προλαβαίνετε.Το Ευρώ σήμερα έπεσε στα 1,34 δολλάρια.Άμα συνεχίσουμε έτσι,σύντομα θα φτάσουμε στο 1,30 και η κάθοδος δεν θα έχει σταματημό.[/quote]
Φιλε ειπες το πιο σωστο πραγμα στο φορουμ!!!
Ακομα χτυπαω το κεφαλι μου για καποιες αγορες που δεν εκανα πριν ενα μηνα που το δολλαριο ηταν στο πατο...
To αστειο ξερεις ποιο ειναι? Οτι απο τη μια μερια οι Αμερικανοι προσπαθουν να κρατουν χαμηλα το δολλαριο για να βοηθουν τις εξαγωγες τους και τωρα το ιδιο προσπαθουν και οι Γερμανοι με το ευρω.
p.s.1. Μ' αρεσει πολυ ο συνδιασμος χρωματων που εχεις επιλεξει για τη userpage... Ειναι σα να γραφεις σε παλιο τερματικο :hehe:
p.s.2. To torrent ο Καλος, ο Κακος και ο Ασχημος δε κατεβαινει με τιποτα!:roar:
Feb 19 2010 13:33
Kenny → zade
Και στους 2 σας:
Marriage To Hinako (You'd Better Take Responsibility For All Your Actions) With Hinako
/contest
Feb 18 2010 09:06
digitaltracker → zade
Λογικα αυτο ειναι... γιατι ενα αλλο τορεντ που εχει λεει διαρκεια 161 λεπτα και αυτο λεει 178
Feb 18 2010 02:20
zade → digitaltracker
Καλώς.Όταν κατέβει και το δεις ,ενημέρωσέ με λίγο να ξέρω κι εγώ περί τίνος πρόκειται.
Feb 18 2010 02:13
digitaltracker → zade
[URL]http://www.gamato.info/details.php?id=5cea6eb28109c7beabe942b5df047d8cc59d84b1[/URL]
δεν εχει καλη ταχυτητα αυτη τη στιγμη... μπορει αργοτερα βεβαια να αυξηθει...
yoroshiku~~
Feb 18 2010 02:09
zade → Kenny
Υο Seriously μου έδωσες καλή ιδέα! Κάνουμε ένα contest με δώρο ένα no-prize ;
Ποιός θα πει την κaλλυτερη "doing sth with Hinako" ατάκα;
Feb 17 2010 22:46
Serestrum → zade
οπως ολοι οι θρησκευτικοι πατερες δινεις ψευτικες υποσχεσεις... φτου σου ΡΑ!!
εγω περιμενω για τα σκριπτ.
Feb 17 2010 00:21
zade → Serestrum
PS2 θέλεις ,αλλά δεν μετανόησες.Στην υπογραφή διακρίνω γυμνή σάρκα αμαρτωλέ.Απαλλάξου από αυτή και θα πάρεις το πλέηστέησον.
Να δω πότε θα πάρεις κι εσώ κι εγώ τα scripts για το Paranoia Agent.Θα κοιτάξω να πιέσω λίγο την κατάσταση...
Feb 17 2010 00:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed