Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → zade

λαλ ρε τι στο πέος είναι αυτόοοοοο!!! μην δεις το daybreakers...πλήρης αποτυχία
Mar 30 2010 14:36
Photo

Asaph → zade

Χαχαχ θα δουμε... Arigatou για την εμπιστοσυνη :D
Mar 26 2010 23:01
Photo

zade → Anelis

[url]http://www.iwatchstuff.com/2010/03/serbian_film_trailer_not_at_al.php[/url] Ok ,this is friggin disturbed... Also το κόμικ μου ρεεε.Έχουν περάσει τόσοι μήνες ! Κόμικντομ θα σαι φέτος ; Εγώ ναι .
Mar 25 2010 20:44
Photo

zade → Asaph

Σιγά βε hot babe ! Δεν θα πεθάνεις από την δουλειά.Έχω εμπιστοσύνη σε εσένα! XD
Mar 25 2010 11:14
Photo

1451 → zade

Χαχα ωραίο poster. Λίγο ξεκάρφωτη η σαύρα αλλα εξακολουθεί να είναι ωραίο!
Mar 24 2010 11:19
Photo

zade → Nighteyes

Έμπνευση της στιγμής ήταν.Γενικότερα το είπα ,δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο μέλος ως στόχο. Θα με σκοτώσει η Anelis μόλις το δει...
Mar 23 2010 00:54
Photo

Nighteyes → zade

lol. [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=378166&postcount=18[/url] Aτάκα για τον από πάνω;
Mar 23 2010 00:04
Photo

QueenofHearts → zade

Απλά η υστερία με το πόσο "όμορφος" είναι ο τύπος είναι για μένα αποτέλεσμα καλού marketing στα 2 marketing groups που έχουν περισσότερη ανάγκη από ρομάντζο και την μικρότερη επαφή (ή ανάγκη επαφής) με την πραγματικότητα του άλλου φύλου. Τα νεαρά κορίτσια και τις παντρεμένες γυναίκες. Ούτε καν γοητευτικός δεν είναι, η όλη υπόθεση είναι για γέλια και για κλάματα!!
Mar 20 2010 00:57
Photo

zade → QueenofHearts

Προφανώς και δεν κατάλαβα αυτό.Η ερώτηση έγινε για ερευνητικούς σκοπούς.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.Μου ξανάδωσες την πίστη μου.Αιώνια υπόχρεος...
Mar 20 2010 00:15
Photo

QueenofHearts → zade

Αυτό κατάλαβες καλέ; Σε έχει ταράξει το κοκορέτσι μάλλον. Εννοούσα πως ΔΕΝ μου αρέσει αυτό το ηλίθιο σε βαθμό επικινδυνότητας πράγμα. Σε ότι ηλικία και να είσαι και να είσαι και να σου αρέσει οτιδήποτε που έχει να κάνει με το twilight υποβιβάζεσαι αυτόματα σε πρωτόζωο. Όσο για τον πρωταγωνιστή, έχει μια φάτσα σαν χιλιοπατημένη και ξεχειλωμένη παντόφλα. Λες να τον περιγράφω έτσι από αγάπη;
Mar 20 2010 00:10
Photo

zade → QueenofHearts

Wait wait.Είσαι κοπέλα σωστά; Αν είσαι παραπάνω από 20 χρονών και σου αρέσει ο άσχημος τύπος που παίζει τον άντρα βαμπίρ στο twilight εγώ χάνω την πίστη μου στο γούστο των γυναικών...
Mar 20 2010 00:01
Photo

zade → Nighteyes

Βασικά έχεις ένα δίκιο.Μερικές φορές ούτε καν εγώ δεν καταλαβαίνω τον zade.Αλλά δεν πειράζει, αρκεί που έχει κοκορέτσια για ava+sig
Mar 19 2010 23:58
Photo

QueenofHearts → zade

Ε, ναι! Με έχει ζαλίσει η Twilightomania και είπα να βάλω κάποια "πραγματικά" βαμπιρ.Μουαχαχαχα!
Mar 19 2010 23:51
Photo

zade → QueenofHearts

Bella Lugosi ! I lov the ava!
Mar 19 2010 23:40
Photo

Nighteyes → zade

Nah... Όποιος πει ότι καταλαβαίνει τον Zade λέει ψέματα.:P
Mar 18 2010 12:04