Jump to content

Community Status Updates

Photo

LethalMike → zade

ok zade, thnx for your info.
May 21 2010 11:49
Photo

zade → LethalMike

Καμία σχέση ο Alice Cooper με τους Alice in Chains.Ο πρώτος είναι από τους θεμέλιους λίθους του αμερικάνικου Ροκ ,που ξεκίνησε να τραγουδάει το 60' και συνεχίζει μέχρι σήμερα.έχει περάσει από όλα τα είδη rock από garage ου ξεκίνησε μέχρι hard rock που έπαιξε στις αρχές του 90'.Για να καταλάβεις το μέγεθός του είναι κάτι σαν τον Αμερικανό Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Oι Alice in Chains είναι και αυτοί ροκάδες ,μεταγενέστεροι όμως. Βαριέμαι να γράφω και γι αυτούς όμως.Ότι άλλο θες για Alice Cooper μου λες ,είμαι fan.
May 21 2010 00:05
Photo

Anelis → zade

οκ μαν θα το ξεκινήσω το σουκου μάλλον και θα σου πω
May 18 2010 08:27
Photo

Glaurung → zade

Για να είμαι ειλικρινής δεν το θυμάμαι καν αυτό το κομμάτι , διπλό busted :P Καλά έκανες , τουλάχιστον όσο δεν έρχεται η στιγμή που θα πουλήσεις την ψυχή σου για μια δουλειά . ^^ Πρέπει να είναι πολύ ωραία πόλη τα Ιωάννινα , και ωραία φοιτητική ζωή , μέχρι να τα βαρεθείς. Τι έτος είσαι , 2 ή 3 ;
May 17 2010 01:54
Photo

zade → Glaurung

Kατάλαβα ,κι εσύ παιδεύεσαι και ταλαιπωρείσαι να το πετύχεις ,απλά εσύ το κάνεις πιο διακριτικά και τουλάχιστον δεν το ανακοινώνεις σε όλους. Yep ,εγώ μαθηματικό είμαι στο Ιωαννίνων ,από επιλογή και όχι από ανάγκη.Να φανταστείς είχα 18.500++ μόρια και πήγα μαθηματικό λόγω τρέλας με το αντικείμενο. Την πληροφορία για τα 18,000 μόρια μπορούσα και να μην την είχα αναφέρει ,αλλά δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να ποζεριάσω.Busted...
May 17 2010 00:04
Photo

Glaurung → zade

[IMG]http://blogs.miaminewtimes.com/crossfade/chuck_norris_approved.jpg[/IMG] Είμαι φυσικό ταλέντο , όντας γνήσιος πανεπιστήμονας κατέχω κάθε πτυχή της ανθρώπινης επιστήμης και διανόησης (οκ , τώρα ζορίστηκα :P) Είμαι στο Μετσόβιο , εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσικές επιστήμες . Εσύ μαθηματικό ;
May 16 2010 23:05
Photo

zade → Glaurung

Kανείς δεν αμφέβαλλε ότι είμαστε ανώτεροι εμείς που είμαστε καλοί στα μαθηματικά μαν.Ούτε καν ο Steven Seagal δεν έχει αμφιβολίες για κάτι τέτοιο! Τι σπουδάζεις ρε; Γιατί έχεις exeptional γραπτό λόγο ,ελπίζω να είναι φυσικό ταλέντο όχι να παιδεύεσαι να το πετύχεις....
May 16 2010 22:33
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → zade

Αγόρια.
May 14 2010 18:16
Photo

zade → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Aυτοί στην υπογραφή σου και στο ava είναι αγόρια ή κορίτσια; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω...
May 14 2010 17:58
Photo

zade → Kenny

[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=236752&postcount=513[/url] Αυτό είχα γράψει.Γιάχου!Ακόμα το θυμάμαι και κωλοχτυπιέμαι απ τη χαρά μου.
May 14 2010 16:41
Photo

zade → Jiraiya

[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=390467&postcount=413[/url] Το οποίο είναι βαμμένο πράσινο χρυσαφί για να γυαλίζει και έχει δισκόφρενα "μαργαρίτα".Επίσης φοράνε μάυρα αθλητικά με χρυσές ρίγες και άσπρη καλτσα από μένα ,ενώ το κράνος αν υπάρχει έχει αερογραφίες μέχρι και στο μπροστινό τζαμάκι...
May 14 2010 16:29
Photo

Kenny → zade

Θυμάμαι ότι κάτι είχες γράψει, αλλά δεν θυμάμαι τι είχες γράψει.
May 14 2010 16:21
Photo

zade → Kenny

To χες δει εκείνο το ποστ που είχα κάνει ,σχετικά με το πως έγραψα στο ΑΟΔΕ ;
May 14 2010 15:52
Photo

Serestrum → zade

επρεπε.
May 11 2010 21:56
Photo

zade → Serestrum

Καλά πήρες το orange box ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ;