Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → iristella

Κρίμα που χάρηκα για μια στιγμή δηλαδή... Xd
Jul 05 2010 10:18
Photo

iristella → zade

Well that would certainly give the sig a kinky note.:hahaha: Αλλά δυστυχώς όχι, κομμάτι από την φράση "Black list" είναι.
Jul 05 2010 00:36
Photo

zade → iristella

Η υπογραφή σου τι γράφει; Bukkake ;
Jul 04 2010 20:48
Photo

zade → Omoikane

Ευχαριστώ ,αλλά τελικά δεν με ενδιαφέρει .
Jun 30 2010 14:47
Photo

Omoikane → zade

To Batman Anarchy ειναι TPB.Περιλαμβανει τα εξης τευχοι: Detective Comics #608-609, Batman Chronicles (1995-2000) #1, Batman: Shadow of the Bat (1992-2000) 40-41, and Anarky (1997 1st Series) #1-4
Jun 30 2010 07:43
Photo

sunday → zade

Το είχα πετύχει αλλά δε μου κίνησε το ενδιαφέρον. Μου φάνηκε ripoff. Anyway, ίσως το τσεκάρω.
Jun 25 2010 09:39
Photo

zade → sunday

Το είδα το Holy Water. Απίστευτα άνευρο και βαρετό.Να δεις το EXAM. Είναι Βρετανικό thriller αγωνίας ,αλλά από αυτά που σε βάζουν να σκέφτεσαι.Κάθε πλάνο του και κάθε διάλογος έχει πολύ συγκεκριμένα νοήματα που θέλει να περάσει.Έχω να δω κάτι τόσο καλό στην κατηγορία από τότε που είδα το Se7en
Jun 25 2010 09:35
Photo

sunday → zade

To holy water ήταν αρκετά απογοητευτικό. Αν δεν καταλαβαίνεις ιρλανδική προφορά θα δυσκολευτείς. Πάλι καλά είμαι προπονημένος.
Jun 18 2010 15:04
Photo

sunday → zade

To είδα πριν καμιά βδομάδα. Καλό ήταν. Δες το Adam's Apples.
Jun 18 2010 15:03
Photo

zade → sunday

Άντε ρε Κούλη επιτέλους ενεργοποίησες τα vm να μην σου στέλνω pm και βαριέμαι. Είδα το Hot Tub Time machine. Είναι καλό.Εντάξει με τόσο hype περίμενα να χτυπιέμαι από τα γέλια σε κάθε σκηνή ,πράγμα που δεν συμβαίνει. Γενικά είναι καλή "buddy comedy" που έχει ορισμένες πολύ καλές σκηνές.Καλύτερο από το hangover οπσωδήποτε. Τώρα κατεβάζω το holy water .
Jun 18 2010 14:58
Photo

aboumonkey → zade

Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Παμακ. Μη φανταστείς ότι στη μηχανογραφημένη είχαμε να γράψουμε τίποτα το τρελό από άποψη όγκου (δεν είναι πχ προγραμματισμός). Αλλά με τόσα που έβαλε σε τόσο λίγο χρόνο και τόσο σπαζαρχίδικο που είναι το πρόγραμμα δεν είχες περιθώρια για typos. Άσε που έτσι όπως γίνεται το μάθημα, δεν μπορεί να παρακολουθήσεις αν δεν γράφεις πολύ γρήγορα. Καλή επιτυχία και σε σένα! Πιστεύω θα γουστάρεις πολύ το Undisputed 3.
Jun 14 2010 16:48
Photo

zade → aboumonkey

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος και αν έχεις διάθεση να απαντήσεις ,ερωτώ:Τι σπουδάζεις; Γιατί κάτι είδα για τυφλό σ'υτημα και τέτοια... Το Undispued 3 είναι ένα από τα καλύτερα ξύλα που βγήκαν φέτος.Τουλάχιστον έτσι άκουσα ,δεν προλαβαίνω όμως να το δω.Ίσως ξεκλέψω λίγο χρόνο σήμερα... Καλή τύχη στην εξεταστική
Jun 14 2010 16:36
Photo

karkas → zade

I love you! XD
Jun 12 2010 19:40
Photo

Glaurung → zade

Είσαι τυχερός που δεν σε μηδένισαν :P
Jun 12 2010 18:57
Photo

zade → karkas

Ιτ ιζ αμπσολούτλι τρου! Δεν πρόλαβα να διαβάσω καθόλο το Ντόπλερ και ήξερα ότι και να πέσει δεν θα το γράψω οπότε αποφάσισα να το διασκεδάσω.Και έκανα τρία σκίτσα στην πραγματικότητα.Ένα με ένα τζαμαϊκανό που περπατά αμέριμνος (ράστα μαλί και τα συναφή) ,στο επόμενο καρέ τον είχα πατήσει μια νεκροφόρα και στο τρίτο ένα ασθενοφόρο ερχόταν να τον παραλάβει.Είχα κάνει και μια λιμνούλα αίματος αν δεν κάνω λάθος.Μόλις το ακουσε αυτό ο φυσικός μ,ου έφριξε και ευχόταν να μην με μηδενίσουν.Τελικά πάντως μόνο αυτό έχασα και πήρα 18 στη Φυσική.Φυσικά και το έκανα στο καθαρό.Εγώ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ! Αλλά ναι είμαι περήφανος για το κατόρθωμά μου.
Jun 12 2010 18:39