Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → Glaurung

Ιτ ιζ αμπσολούτλι τρου! Δεν πρόλαβα να διαβάσω καθόλο το Ντόπλερ και ήξερα ότι και να πέσει δεν θα το γράψω οπότε αποφάσισα να το διασκεδάσω.Και έκανα τρία σκίτσα στην πραγματικότητα.Ένα με ένα τζαμαϊκανό που περπατά αμέριμνος (ράστα μαλί και τα συναφή) ,στο επόμενο καρέ τον είχα πατήσει μια νεκροφόρα και στο τρίτο ένα ασθενοφόρο ερχόταν να τον παραλάβει.Είχα κάνει και μια λιμνούλα αίματος αν δεν κάνω λάθος.Μόλις το ακουσε αυτό ο φυσικός μ,ου έφριξε και ευχόταν να μην με μηδενίσουν.Τελικά πάντως μόνο αυτό έχασα και πήρα 18 στη Φυσική. Αλλά ναι είμαι περήφανος για το κατόρθωμά μου.
Jun 12 2010 18:38
Photo

karkas → zade

[quote]Μην ακούς αυτά που λένε.Εγώ αν έβλεπα το γραπτό σου θα σου έβαζα 20 χωρίς να κοιτάξω οποιαδήποτε άλλη απάντηση. Και επίσης μην μασάς.[/quote] Κρίμα που το έγραψα τελευταίο, δηλαδή, έ? Όσο για τον Τζαμαϊκανό με τη νεκροφόρα, συμφωνώ με τον Glaurung απο κάτω και σημειώνω ότι είναι πολύ βολικό να σε πατήσει είτε νεκροφόρα είτε ασθενοφόρο καθώς, ανάλογα με την έκταση των ζημιών της σύγκρουσης, μπορεί να σε πάρει και να συνεχίσει. Πάντως wtf, στο πρόχειρο το έκανες ή σε σχήμα??????
Jun 12 2010 12:20
Photo

Glaurung → zade

Sry που πετάγομαι στο άσχετο , αλλά πραγματικά … [QUOTE]Εγώ στις πανελλήνιες στο θέμα με το Ντόπλερ είχα σχεδιάσει έναν τζαμαϊκανό που τον πατούσε μια νεκροφόρα. Αυτό που έκανες εσύ είναι πταίσμα.[/QUOTE] [IMG]http://kinialohaguy.files.wordpress.com/2009/04/wtf-cat.jpg[/IMG] :hahaha::hahaha::hahaha::respect:
Jun 11 2010 21:53
Photo

zade → karkas

Μην ακούς αυτά που λένε.Εγώ αν έβλεπα το γραπτό σου θα σου έβαζα 20 χωρίς να κοιτάξω οποιαδήποτε άλλη απάντηση. Και επίσης μην μασάς. Εγώ στις πανελλήνιες στο θέμα με το Ντόπλερ είχα σχεδιάσει έναν τζαμαϊκανό που τον πατούσε μια νεκροφόρα. Αυτό που έκανες εσύ είναι πταίσμα.
Jun 11 2010 21:17
Photo

zade → Ptomahawk

ΩΩ με συγκινείτε αγαπημένε μου φίλε.σας εύχομαι πάντοτε να έχετε ότι επιθυμέιτε και ο Θεός να σας έχει καλά ώστε να βοηθάτε πάντα τους αδύνατους και τους ταπεινούς.
Jun 07 2010 11:49
Photo

Ptomahawk → zade

[URL]http://rapidshare.com/files/396081021/Demotivational_Megapack3.zip[/URL] Δωράκι, μετά από πολύ καιρό.
Jun 07 2010 01:30
Photo

Anelis → zade

[URL="http://25.media.tumblr.com/tumblr_l3gkhtgSEV1qzvl4eo1_500.jpg"]this[/URL] is epic material for comics
Jun 04 2010 07:38
Photo

Serestrum → zade

δεν εχω ιδεα για τα challenges. ψαξε για κανα dlc, το goty απλα τα βαζει ολα μαζι.
May 25 2010 15:24
Photo

zade → Serestrum

Όχι ρε έχει 5 νέα maps !Eγώ αυτά θέλω ,τα γυαλιά και τα άλλα στα @@ μου .Αλλά τα maps που θα βρούμε!
May 25 2010 15:20
Photo

Serestrum → zade

δεν νομιζω οτι το χρειαζεσαι, απλα δινουν και κατι γυαλια μαζι για ψευδο3D. οποτε κατεβασε το απλο παιχνιδι οπου βρεις.
May 25 2010 15:15
Photo

zade → Serestrum

Και δεν μου λες ,το GOTY του arkham asylum gia to Pc το βρήκαμε πουθενά σε κανένα torrent για να το κατεβάσω κι εγώ;
May 25 2010 15:10
Photo

zade → aboumonkey

Σποιλέριασέ με για το finale του Lost. Δεν το έχω δει παραπάνω από την δεύτερη σεζόν και ούτε πρόκειται οπότε δεν με νοιάζει.Πες μου τι γίνεται στο τέλος.Χωρίς πολλές λεπτομέρειες.Τα βασικά μόνο.Τι είναι το νησί ,τι κάναν όλοι αυτοί κλπ.
May 24 2010 12:40
Photo

zolitas → zade

haha, nai ontws, oi zolites, ekeina ta portokali.
May 22 2010 17:59
Photo

Night Wizard Seal → zade

Nope. He is Sakurai Atsushi.
May 22 2010 00:36
Photo

zade → Night Wizard Seal

O Τony Jaa είναι αυτός στο avatari σου;
May 22 2010 00:33