Community Status Updates
zade → Melkor
Τι λέει ρε ; Καιρό έχουμε να τα πούμε.Όλα καλά; Εγώ μόλις γύρισα από ταξίδι 20 μερών σε 12 ευρωπαΙκές χώρες.Και φυσικά γύρισα άρρωστος και είμαι τ'αβλα στο κρεβάτι.Ελπίζω να γίνω καλά ως την πεμπτη για να πάω να δω το Expendables. καλά να περνάς ρε μαν
Aug 17 2010 16:50
Anelis → zade
oooooo!!! ζηλεύω άπειρα, κυρίως γιατί δεν έχω πάει ακόμα, και μάλλον θα πάω για λίγες μέρες
καλά να περάσεις ρεεεεε!
Jul 26 2010 18:13
zade → Anelis
πήγες διακοπές ρε ; Εγώ πήγα και ξαναπάω στην άλλη βδομάδα για 19 μέρες interrail! YAHOOOO:burningbe3:
Jul 25 2010 21:21
kakashi sensei → zade
to eida giayto kai to ekana post.
to skiniko pou koroidevei ta anime den einai sto trailer.
Jul 21 2010 13:01
zade → sunday
Koύλη είδα το Cop Out. Άδικα ο θάψανε οι κριτικοί.Σίγουρα δεν είναι καν από τα μέτρια του Kevin Smith ,βγάζει όμως αρκετό γέλιο. Δες το
Jul 21 2010 11:38
zade → kakashi sensei
Δεν το έχεις δει ακόμα το Haunted World of El Supoerbeasto; Δες το ,μιλάμε για την ύψιστη καμενιά. Με όλη την σημασία της λέξης.Παίξει και ο Cthulhu...
Jul 21 2010 11:03
Glaurung → zade
[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=409607#post409607"]Δεν το πολυκοιτάς , ε ;[/URL]:P[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=409607#post409607"]
[/URL]
Jul 13 2010 21:21
Loke → zade
την ειδα το μεσημερι, δε ειναι τπτ σπουδαιο, βασικα δε πολυ αξιζει να τη δεις >_> ασε που εχει κατι over dramatic τις-κραταμε-15-ωρες σκηνες που μου τη διναν ασχημα.
στα καλα ηταν οτι ειχε shotgun, damn i love it.
Jul 09 2010 03:10
zade → Loke
Ναι ρε! Είμαι sucker γενικώς για ταινίες τρόμου και τα ζόμπια είναι τα αγαπημένα μου.Βγαίνουν αρκετές καινούριες ταινίες με ζόμπι.Αυτή η τελευταία η γαλλική που λες ,υποψιάζομαι ότι είναι το la Horde που δεν έχω δει ακόμα.Σωστά;
Jul 07 2010 12:11
Loke → zade
τη ταινια με τη στρατιωτικο / ιατρικη βαση κατω απο μια ερημο την εχεις δει? που ο αρχι ιατρος εχει ενα pet zombie που το εκπαιδευει?
επισης μιας και βλεπω τα παντα σχετικα με zombie ειδα στο βιντεο club και πηρα μια νεα γαλλικη ταινια με zombie και κατι διεφθαρμενους αστυνομικους.
Jul 07 2010 11:57
iristella → zade
[QUOTE=zade;408342]
Ακριβώς ότι είπε παρακάτω η Iristella (που έχει στην υπογραφή την λέξη bukkake[COLOR=Lime]*[/COLOR]) ,αυτό πιστεύω κι εγώ.
[....]
[COLOR=Lime]*[/COLOR]You didn't see that cuming ,did you?:slash:[/QUOTE]
The bukkake is a lie.*cries* :cry5::cry5::cry5:
Δεν υπάρχουν πονηρές υπογραφές, μόνο πονηρά μυαλά (αν και αμφιβάλλω αν θα ξαναδώ την υπογραφή μου με το ίδιο μάτι:hihi2:)
Jul 07 2010 02:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed