Community Status Updates
Tsunade-sama → Elizabeth
Μου φαίνεται ότι πρέπει να ανανεώσω το profile μου κ να γράψω..."I'm thinking of starting Soul Eater ...after the f****ing exams!"
Όπως καταλάβες, μόνο στη σκέψη έμεινα!
Feb 05 2009 12:32
Elizabeth → iristella
:hi:Εγώ ευχαριστώ:gotit:By the way πολύ όμορφο profile:byejg9:
Feb 04 2009 18:29
Elizabeth → Tsunade-sama
:hi:Κι εγώ σε ευχαριστώ!Γράφεις ότι θα ότι σκέφτεσε να ξεκνήσεις το Soul Eater.:emptyonexg1:Το ξεκίνησες;Γιατί θέλω να το ξεκινήσω και εγώ αλλά θέλω να ξέρω αξίζει τι κόπο ή όχι;:nod::byejg9:
Feb 04 2009 18:23
Shikamaru → Elizabeth
αν σε καταλαβα καλα εννοεις αν γινεται να τα βλεπεις online checkαρε εδω [url]http://www.liveanime.net/[/url] αν εννοεις για ποιο λογο να τα κατεβασεις αφου γινεται να τα βλεπεις online οι διαφορες ειναι οι εξης 1ον καλυτερη ποιοτητα σε ολα 2ον αν θελησεις να ξαναδεις το επ απλως πατας play και το βλεπεις με την ησυχια σου και 3ον:dazed::dazed: δεν μου ρχεται τωρα αλλα αφου βαριεσαι να καθεσαι να τα κατεβασεις συνεχισε να τα βλεπεις online :Blissfull:
Feb 03 2009 22:02
Elizabeth → Shikamaru
:emptyonexg1:Μπορεί και να πω βλακεία αλλά πρέπει αποραιτήτως να τα κάνεις download;Να τα δεις online δεν γίνεται;:hmmm:
Feb 03 2009 17:48
Shikamaru → Elizabeth
εεε τοτε standard θα την αρχισω αλλα που ελευθερος χωρος :if:fullαρε ο εξωτερικος μου και πρεπει να παρω καινουργιο εναι και 50gb τρομαρα του να φανταστεις οταν τον πηρα ελεγα σε κανα χρονο θα χρειαστω αλλον :bahhh: ουτε λεφτα δεν εχω :deadga6::uhh:
Feb 02 2009 23:20
4rtemis → Elizabeth
ευχαριστω πολυ!! αλλα αν ειναι & δεν καταλαβενω καπια λεξι ροταω της φιλες μου & βγαζω μια ακρικι
Feb 02 2009 23:19
Elizabeth → 4rtemis
Μπράβο!Αν είναι έτσι τότε καλα κάνεις και τα παίρνεις αυτό σημαίνει πως σου αρέσουν πολύ!:wooi2:Αν δεν βρίσκεις κανένα που θες να διαβάσεις και υπάρχει στο internet αλλά σε δυσκολεύουν τα Αγγλικά του ευχαρίστως να σε βοηθήσω! :gotit:
Feb 02 2009 20:43
Elizabeth → Shikamaru
Θυμίζει Ghost Hunt στο ανάποδο αν έχεις παρακολουθήσει.Εγώ τώρα απολαμβάνω το 13ο επεισόδιο:Blissfull: Μ'αρέσει ότι έχει να κάνει με φαντάσματα:uhh: και πνεύματα, και romance φυσικά αλλά δεν είναι απαραίτητο:wooi2:!Πάντως αν σου αρέσουν κι εσένα αυτά προφανώς θα σου αρέσει κι η σειρά...
Feb 02 2009 20:14
4rtemis → Elizabeth
εγω τα περνω στα ελληνικα γιατι δεν ξερω τοσο καλα αγγλικα:bahhh: & εχω ενα προβλιμα στο να καταλαβενω τι λεει:hot: οποτε:hihi2:
Feb 02 2009 18:58
Shikamaru → Elizabeth
δεν εχω δει κανενα επ αλλα οπως ειδα και στο anidb φαινεται καλη σειρα και μαλλον λεω να την κατεβασω,μεχρι το 8 που ειδες πως παει το πραγμα ειναι καθολου ενδιαφερον ή οχι?:erk:
Feb 02 2009 14:02
Elizabeth → Shikamaru
Κοίταξα λίγο το Ergo proxy και είδα ότι μιλάει για άλλο κόσμο, με android και έτσι και δε μου πολυ άρεσε ψάχνοντας όμως βρήκα και ξεκίνησα να βλέπω το XXXHOLiC!Είδα ήδη την ταινία και τα 8 πρώτα επεισόδια και έχω να πω ότι ξετρελάθηκα!Έχεις δει καθόλου;
Feb 02 2009 02:56
Elizabeth → 4rtemis
Αχ,Death Note!Απλά υπέροχο!Αν και ήθελε λίγο παραπάνω ρομαντισμό δεν νομίζεις;Όσο για manga δεν έχω μπει ποτέ στον κόπο να τα αγοράσω γιατί 1οΕίναι δυσκολο να τα βρώ 2οΕίναι ακριβά και 3οΣυνήθως όσα μεταφράζονται στα ελληνικά υπάρχουν προ πολλού στο internet.
Feb 02 2009 02:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed