Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Elizabeth → OdyMonaxos

Δεν πιστεύω να με ειρωνεύσε;:burningbe3:(το ερώτημα έιναι ρητορικό) Γιατί είμαι μία οπτασία, μια κούκλα, μια θεά εγώ.:angelr: Ηρέμησε πλάκα έκανα, είμαι φυσιολογική (τρία μάτια, πέντε χέρια, 40 πόδια) :P Αυτό έλειπε δεν είμαι τόσο ψώνιο απλώς θεωρώ μια φούστα ή ένα παντελόνι δεν σε κάνουν παραπάνω όμορφο. Κανένα τελετουργικό, απλώς περνάς και την αφήνεις στη γραμματεία. Για το όνομα ξαναδιάβασε το προηγούμενο message.
Δεκ 16 2011 16:17
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Elizabeth

Όρτσα ρε οπτασία χάσαμε το φως μας!!!!! Τι φοβερό τελετουργικό έχετε δηλαδή για την παράδοση της εργασίας; Και, σε λένε Ελισάβετ;
Δεκ 16 2011 15:58
Φωτογραφία

Elizabeth → OdyMonaxos

Το "θα παραδώσω μία εργασία" το ξέχασες; Γενικότερα είναι δύσκολο να πάρεις πτυχίο αλλά ειδικότερα θέλω ν'αφήνω καλή εντύπωση στους ανώτερούς μου και στο ζήτημα επαγγελματικής εμφάνισης. Όσο για το τμήμα μάρκετινγκ μπορεί να είναι και κάποιος αξιοπρόσεκτος εκεί να μην είμαι κι εγώ εξίσου; Όπως και να'χει βέβαια την ερώτηση φούστα ή παντελόνι την έκανα όχι με σκοπό το πόσο και ποιον θα θαμπώσω αλλά πιο πολύ έτσι randomly (Ούτως ή άλλως είτε φούστα είτε παντελόνι φορέσω το ίδιο θα θαμπώσω :P ). Άρα είναι όντως κρεπάλη το φεστιβάλ(Edit: Sorry νόμιζα ότι ήπιες εκεί lol). Όσο για στάβλους και στην πρακτική μου το δωμάτο δεν ήταν καλύτερο αλλά αμά είσαι προκομένος παιδί μου δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Το Ελισάβετ; Εννοείς αν με λένε; Ναι έτσι με λένε οι συνάδελφοι...οι φίλοι με λένε Ελίζα. Εσύ; Οδυσσεύς ωσάν τον πολυμήχανο;
Δεκ 16 2011 15:51
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Elizabeth

Τόσο απαιτητικές είναι οι ενημερώσεις για μια ομιλία στη σχολή σου; Δηλαδή πόσο δύσκολα παίρνετε πτυχίο; Και όταν έφτασα Γερμανία, ήταν στις τελευταίες του μέρες το Oktoberfest, και δεν πήγα επειδή 1) είχα γίνει μανί καπέλο το πρώτο βράδι που ήπια του σκασμού έχοντας φάει μόνο στο αεροπλάνο από το μεσημέρι και μετά, άρα δεν είχα πρεμούρα, και 2) γιατί ένα πολωνικό ΑΧΙΔΙ, ένας ΤΣΟΥΣΤΗΣ επιστάτης (@#$%^&*&^%$#$%^&*) έπρεπε να καθαρίσει το σπίτι πριν έρθω και το βρήκα ΣΤΑΒΛΟ. Καθάριζα μια βδομάδα. Από του χρόνου, χωρίς να χουμε και μια μετακόμιση στην καμπούρα μας. Ελισάβετ;
Δεκ 16 2011 15:37
Φωτογραφία

Elizabeth → OdyMonaxos

Πρώτον, τσκ τσκ μην κάνω ένα λάθος, αμέσως:stubborn:. Κάνω κι άλλα πράγματα παράλληλα κύριέ μου και μπερδεύτηκα :roar:. Δεύτερον, το θάμπωμα ιδιαίτερα για απαιτητικές δουλειές είναι προσόν :P. Τρίτον, ναι τώρα που το λες κι ο συμφοιτητής έχει κόλλημα με τη μπύρα. Αλήθεια τα φεστιβάλ μπύρας είναι τόσο κρεπάλη όσο λένε;
Δεκ 16 2011 15:28
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Elizabeth

Πρώτον, το να μονολογείς σε ένα φόρουμ είναι σύμπτωμα παράνοιας :P Δεύτερον κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Σε γενικές γραμμές είναι οκ άνθρωποι όμως, από τους πιο ανοιχτούς στη Γερμανία οι Βαυαροί. Ούτε ντροπαλοί, ούτε κλειστοί, ούτε και τρελά διαχυτικοί. Πρέπει να μπεις στον κόπο να τους μιλήσεις, θα πέσεις σε διάφορα ζώα, αλλά την παλεύουν και κυρίως στη διασκέδαση και όχι στη δουλειά. Κάθε βαυαρικό λαρύγγι διψάει για μπύρα. Στα επαγγελματικά θέματα βέβαια, απαιτητικοί του κερατά. Δουλεύουμε, δεν πάμε να ...θαμπώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ ένα πράμα. :P
Δεκ 16 2011 15:09
Φωτογραφία

Elizabeth → OdyMonaxos

Ναι Αθήνα είναι. Είναι παράρτημα του Πανεπηστημίου του Hertfordshire στην Αγγλία. Θα ήθελα να σπουδάζω εκεί αλλά οι γονείς μου δεν μπορούσαν να το επεξεργαστούν να φύγω στο εξωτερικό από τα 18. Τώρα όμως που θα πάω Ιαπωνία για μεταπτυχιακό τα'χουν παίξει. Οοο, ώστε είσαι μακρυά. Επειδή σπουδάζεις επικοινωνία, από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον για πες μοναχικό το Μοναχό lol; Εννοώ οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί; Είχαμε μία συζήτηση πρόσφατα με το καθηγητή μου σχετικά με το πόσο πιο αυστηροί στους τύπους είναι οι managers της Γερμανίας και μου είπε πως και γενικότερα οι φίλοι του εκ Γερμανίας δεν είναι τόσο διαχυτικοί όσο οι Έλληνες στο θέμα φιλία. Εμένα πάλι ο Γερμανός συμφοιτητής μου πιο πολύ ντροπαλός παρά κλειστός μου φάνηκε. Ισχύει;
Δεκ 16 2011 15:00
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Elizabeth

Δεν μου λέει τίποτα. Αθήνα είναι; Σπουδάζω "επιστήμη της επικοινωνίας" (μμε δημοσιογραφία κτλ) στο πανεπιστήμιο του Μονάχου.
Δεκ 16 2011 14:32
Φωτογραφία

Elizabeth → OdyMonaxos

Χεχε:himitsu:, και τα δύο, δεν βλάπτουν ούτως ή άλλως:wooi2:. Είναι ιδιωτική, IST's studies λέγεται αν έχεις ακουστά:orly:. Εσύ σπουδάζεις;
Δεκ 16 2011 14:27
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Elizabeth

Τι, πουλάμε και επαγγελματιλίκι στα άλλα τμήματα της σχολής; Ή είμαστε νέα ωραία και μοιραία και πρέπει να το μάθει και το άλλο τμήμα; :P Τι σχολή είσαι;
Δεκ 16 2011 14:16
Φωτογραφία

Elizabeth → OdyMonaxos

Όχι συνέντευξη. Δυστυχώς ότι συνεντεύξεις ήταν να πάω πήγα τώρα μετά το Μάη πάλι (να πάρουμε και το πτυχίο με το καλό) γιατί ασχολούμε με τα τουριστικά. Παραδίδω μία εργασία στη σχολή και θα περάσω κι από το τμήμα του marketing για να ενημερωθώ για μία ομιλία γι'αυτό.
Δεκ 16 2011 14:05
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Elizabeth

Για να σε ρωτάω στις [S]7 παρά τέταρτο[/S] οχτώ παρά τέταρτο, τότε ρωτάω για σένα. Που πας, για συνέντευξη; Τι δουλειά;
Δεκ 16 2011 13:49
Φωτογραφία

Elizabeth → OdyMonaxos

Τι εννοείς πρωινή ή ξενύχτισα; Η φούστα ή εγώ lol; Αν μιλάμε για τη φούστα το σχήμα λέγεται μολύβι, τέτοια αλλά σε μαύρο [url]http://www.google.gr/imgres?q=skirt&um=1&hl=el&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-GB:official&biw=1156&bih=605&tbm=isch&tbnid=ofWgyKgF5CJMGM:&imgrefurl=http://www.stylehive.com/bookmark/womens-apparel-br-monogram-stepweave-pencil-skirt-monogram-skirts-banana-republic-613213&docid=U0A3XMSxD9CufM&imgurl=http://bananarepublic.gap.com/Asset_Archive/BRWeb/Assets/Product/619/619425/big/br619425-00vliv01.jpg&w=520&h=693&ei=XgrrTu6lAsSe8gP0vNX2CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=260&vpy=154&dur=308&hovh=259&hovw=194&tx=81&ty=162&sig=104461740003802068116&page=5&tbnh=113&tbnw=91&start=100&ndsp=25&ved=1t:429,r:18,s:100[/url] Αν μιλάμε για 'μένα είμαι και τα δύο (δηλαδή δεν κοιμάσαι ποτέ ;more or less yes...)Όσο για tighthighs δεν ξέρω πάντως μαύρο καλσόν θα μπει οπωσδήποτε(μου αρέσουν πολύ τα μαύρα καλσόν). Θέλω να δείχνω σοβαρή και επαγγελματίας ως άτομο(για σήμερα το απόγευμα τουλάχιστον lol)
Δεκ 16 2011 11:15
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Elizabeth

Πρωινή ή ξενύχτισσα; Αν βάλεις φούστα βάλε και tighthighs
Δεκ 16 2011 07:42