Jump to content

Community Status Updates

Photo

4rtemis → Elizabeth

& εγω Ikuto fan ειμαι αλλα προχτες ειδα το 40 επισοδιο & μαλον σιμερα θα δω το επομενο. εχω δει & λιγα επισοδια death note & εχω τον προτο τομο σε λιγο που θα βγει στα ελληνικα θα το περνω μαζι με το fruits pasket , rouroni kenshin & shaman king . εσυ περνεις κανενα απο αυτα τηνς anubis?
Jan 30 2009 11:44
Photo

Shikamaru → Elizabeth

κοιτα θα σου προτεινα να δεις το Ergo proxy το οποιο εχει και αυτο και σκοτεινη ατμοσφαιρα και ενα ειδος ρομαντισμου ο οποιος στην αρχη δεν γινεται αντιληπτος αλλα οσο περνανε τα επεισοδια θα καταλαβαινεις και το νοημα του...... μολις προχθες εμαθα επισης οτι ο χαρακτηρας της πρωταγωνιστρια ειναι βασισμενος στην τραγουδιστρια των Evanescence(δεν νομιζω να το εγραψα καλα!!!) δες και το review της anidb [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3302[/url] αν δεν σου κανει αυτο εχω αλλα δυο-τρια στο μυαλο μου που μπορω να σου προτεινω
Jan 30 2009 10:44
Photo

Elizabeth → Shikamaru

Εγώ να σου πω την αλήθεια το λάτρεψα με το που διάβασα το πρώτο κεφάλαιο του Skip Beat!Όταν είδα πια και το πρώτο επισόδιο εκεί να δεις!Μάλλον πρέπει να μου αρέσει τόσο γιατί η ηρωίδα είναι ξεχωριστή δλδ δεν είναι από αυτά τα χαζοχαρούμενα που ψάχνουν τον Mrs Τέλειο και ξαφνικά τσουπ τον βρήκαν βέβαια αυτό είναι γούστο μου για να είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει πρέπει να το δείς από μόνο σου.Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρεις κανένα σαν το Death Note που να έχει όμως και μία καλη δόση όχι απαραίτητα ρομαντισμού αλλά πώς να το πω ερωτισμού ίσως;
Jan 30 2009 00:25
Photo

Elizabeth → 4rtemis

Χμ, το Special A το'χω δει αλλά δεν με πολύ ενθουσίασε παρόλαυτα μου άρεσε το τραγούδι τέλους όσο για το Shugo Chara έχω αρχίσει να κουράζομαι γιατί περιμενα περισσότερο Amuto(είμαι fan-girl Ikuto βλέπεις)
Jan 30 2009 00:00
Photo

4rtemis → Elizabeth

εγω διαβαζω οταν βγενει το vampire knight , shugo chara & τα βλεπω καιολας αλλα το vampire knight οπος ειδι ξερεις τελιοσε οποτε πλεον βλεπω μονο shugo chara & καμια φορα special A αλλα εχω δει μονο το προτο ακομα. επισις διαβαζω & αλλα μικρα manga απο το onemanga
Jan 29 2009 22:57
Photo

Shikamaru → Elizabeth

αυτον τον καιρο εχω αρχισει soul eater,michiko to hatchin,casshern sins και Lost memories και τα 4 ειναι εξαιρετικα χθες ειδα και το Tokyo Godfathers μια ταινια εκπληκτικη και αυτη.......θελω ομως ν'αρχισω κανα anime στυλ skip beat αλλα δεν ειμαι σιγουρος ρε συ εσενα τι εντυπωσεις σου εχει αφησει
Jan 29 2009 18:26
Photo

Elizabeth → Shikamaru

Χμ,τώρα που το λες δεν έχω βάλει και πολλές photo αλλά είναι επειδή συνηθως δεν προλαβαίνω...Αυτό καιρό έχω καταπιαστεί με Skip Beat, Kuroshitsuji και Cutey Honey Flash (το τελευταίο είναι λίγο έως πολύ κουλό αλλά μου αρέσει τι να κάνω; ) Εσύ τι βλέπεις/διαβάζεις αυτό το καιρό?
Jan 29 2009 18:18
Photo

Elizabeth → 4rtemis

4rtemis sorry που άργησα να σ'απαντήσω αλλά είχε πέσει διάβασμα αυτές τις μέρες οπότε καταλαβαίνεις...Από άλλα anime πάντως για αυτή τη χρονιά είναι Skip Beat και Kuroshitsuji.Το'ριξα βλέπεις στα manga Vampire Kisses κλπ.Εσύ?
Jan 29 2009 18:13
Photo

Shikamaru → Elizabeth

Arigato η αληθεια ειναι οτι εχω μια τρελα με την μπαλα....γιατι δεν βαζεις και συ καμια αγαλημενη σου εικονα....για πες ποια anime βλεπεις αυτον τον καιρο?
Jan 29 2009 18:12
Photo

Elizabeth → Raven Princess

Thanks για το request!Τι κάνεις?By the way πολύ όμορφο profile!
Jan 29 2009 18:09
Photo

Elizabeth → Shikamaru

Arigato για το request!Yorosiku-ne?Παρεπιπτόντως όμορφο profile!
Jan 29 2009 18:07
Photo

Shikamaru → Elizabeth

:hi:hi there
Jan 29 2009 18:05
Photo

amaya3 → Elizabeth

hi!thanks για το friend request~Όσο για την ερώτηση που έκανες στο group 1oν,δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη:) και 2ον,δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί εγώ το Skip Beat! το βλέπω από Ureshii-Yoroshiku και έτσι ακόμα είμαι πολύ πίσω(7ο επεισόδιο) αλλά υποθέτω τώρια πια έχει βγει το 13~anyway,nice to meet ya~^^
Jan 12 2009 21:23
Photo

4rtemis → Elizabeth

:hi:Zero fan!! εσυ? ποια αλλα anime & manga σου αραισουν ?
Jan 11 2009 12:17
Photo

Elizabeth → 4rtemis

Konnichiwa 4rtemis!Thanks για το friend request :D!Καταπληκτικό profile!Από ότι καταλαβαίνω εισαι fan του Vampire Knight ε;Κι εγώ!Zero ή Kaname?
Jan 10 2009 18:28