Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Elizabeth → Kenny

Ok φούστα it is then...Αλλά αν ήταν να τη φορέσω τόσο κοντή θα πρέπει να πρωταγωνιστούσα σε άνιμε. Πάντως σου κάνω το χατίρι και θα είναι(όχι πολύ αλλά) πάνω από το γόνατο σίγουρα lol
Δεκ 15 2011 23:05
Φωτογραφία

Kenny → Elizabeth

Έτσι για να είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσεις... [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=548499&postcount=60124[/url]
Δεκ 15 2011 22:50
Φωτογραφία

Kai → Elizabeth

Χαχα, είναι και αυτό, αν και δεν ξέρω αν θα συμμετέχω κάθε φορά. Ναι, είναι από τα βασικά themes μέσα στο manga αλλά δεν μένει μόνο εκεί κι αυτό είναι το καλό. Thread υπάρχει όμως απ' όσο θυμάμαι (>.<)
Δεκ 15 2011 13:02
Φωτογραφία

Elizabeth → Kai

Ότι θα ξανασυναντηθούμε σε thread είναι σίγουρο, το Kuro Bara Alice έχει ακόμα δρόμο (κι εγώ πάντα γυρίζω στο τόπο του εγκλήματος lol). Διάβασα το plot του Afterschool Nightmare και είναι αρκετα ενδιαφέρον αλλά έχει να κάνει πιο πολύ με την αναζήτηση των σεξουαλικών προτιμήσεων που δεν με αφορά και τόσο, όποτε βρω χρόνο όμως θα το ξεκινήσω και αν υπάρχει thread θα είμαι εκεί οπωσδήποτε. Όποτε see you around!
Δεκ 15 2011 12:56
Φωτογραφία

Kai → Elizabeth

:himitsu: E, Είμαι φοβερά φιλοσοφημένο άτομο, πώς να το κάνουμε; Πέρα από την πλάκα, αποδέχομαι ότι μπορεί να τους ενοχλεί ορισμένους να βλέπουν συζητήσεις μεγάλης έκτασης ή να θεωρούν χαζή την ανάλυση κάποιων πραγμάτων αλλά από εκεί και πέρα είμαι τις άποψης ότι αν κάτι δε σε ενδιαφέρει μπορείς απλά να σταματήσεις να δίνεις σημασία και να αφήνεις τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους. Τα threads υπάρχουν για σχολιασμό και είναι λογικό διαβάζοντας ή βλέποντας τη δουλειά κάποιου να θέλεις να σχολιάσεις σημεία που σου έκαναν εντύπωση, σημεία που είχαν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα ή να φτάνεις μέχρι και σε φιλοσοφικές συζητήσεις έχοντας ως βάση τις κινήσεις ενός χαρακτήρα. Ειδικά δουλείες όπως τις Mizuhiro προσφέρονται για τέτοιες συζητήσεις γιατί μπορεί να μην έχω διαβάσει όλες τις δουλειές τις αλλά σε ορισμένες που έχω διαβάσει οι χαρακτήρες της γενικότερα ψάχνονται. Στο Afterschool Nightmare που είναι και λίγο πιο αλληγορικά τα πράγματα σε ορισμένα θέματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα πιο εκτεταμένες αναλύσεις. Εγώ πάντως το χάρηκα γενικότερα. Ελπίζω να σε πετύχω και σε άλλα threads (^-^)
Δεκ 15 2011 11:14
Φωτογραφία

Elizabeth → Kai

Ευχαριστώ Kai :) Όχι δεν με έκανες να νιώσω άσχημα απλώς σκέφτηκα ότι "Ωχ μάλλον το παράκανα για να μου το λένε". Πάντως επειδή κάποιοι, που προφανώς δεν μπορούν να εκτιμήσουν τέτοιου είδους συζητήσεις, άρα δείχνει και το ποιόν τους, σου λένε να "το κόψεις" δεν είναι λόγος να ξενερώσεις, γράψ'τον στα παλιά σου τα παπούτσια εκτός κι αν νομίζεις πως έχει όντως δίκιο, που πολύ αμφιβάλω, γιατί εγώ ευχαριστήθηκα πολύ τη συμμετοχή σου στη συζήτηση γιατί δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται σε πιο φιλοσοφικό επίπεδο. Edit: Δεν κάνει τίποτα :byejg9:
Δεκ 15 2011 10:20
Φωτογραφία

Kai → Elizabeth

Εγώ πάλι θα σου έλεγα να μην τα μικρύνεις καθόλου τα posts σου. Γενικότερα, σε rl συζητήσεις κυρίως, παραπονιόμαστε που δε γίνονται συζητήσεις μέσα στα threads. Ούτε συγγνώμη να ζητάς. Κατ' αρχήν ο κύριος λόγος που μπήκα να γράψω στο thread για πρώτη φορά ήταν γιατί γινόταν συζήτηση και μου άρεσε. Δυστυχώς δεν αρέσει σε όλους και τελευταία αρχίσαμε να ψιλοαντιδράμε σε τέτοια σχόλια του τύπου "κόψτε το" (ναι, έχω πρόσφατο παράδειγμα). Θες δε θες όμως, ξενερώνεις λίγο. Γενικότερα δεν το είπα για να σε κάνω να νιώσεις άσχημα ούτε για να μειώσεις το μέγεθος των post σου με λίγα λόγια. Βασικά, συνέχισε έτσι. Ίσως να μάθουν κι άλλοι να κάνουν συζητήσεις μέσα σε threads και να μην γράφουν "ουάου, φοβερό κεφάλαιο, τα έσπασε" μόνο. Edit: Thanks for the add.
Δεκ 15 2011 08:46
Φωτογραφία

Elizabeth → Kai

Μα νομίζω ότι κάνουμε πολύ ωραία συζήτηση και δεν ενοχλάμε κανένανα lol. Γιατί να θέλει κανείς να το "κόψουμε"; Εντάξει, όντως η ανάλυση είναι εκτεταμένη αλλά ζήτησα εξαρχής συγγνώμη γι'αυτό. Πάντως ευχαριστώ που μου το είπες γιατί αλλιώς δεν θα το ήξερα. Από 'δω και 'μπρος τα πόστ μου θα είναι μικρότερα εκτός κι αν είναι ειδική περίπτωση.Οκ;
Δεκ 15 2011 08:36
Φωτογραφία

Kai → Elizabeth

:kakaka: I'm not as considerate as you think. Απλά τυχαίνει κατά καιρός σε thread που γίνεται συζήτηση, ειδικά αν είναι και λίγο πιο "σοβαρή" από το συνηθισμένο, να μπαίνουν στη μέση διάφοροι και λίγο πολύ να μας ζητάνε να το "κόψουμε". Έχει γίνει κουραστικό και περίμενα κι εγώ να συμβεί κάτι τέτοιο, με εκπλήσσει που δεν έγινε.
Δεκ 14 2011 10:17
Φωτογραφία

Elizabeth → Fallen_Mpougatsa

Χμμ και τι πάει να πει evil; Πάντως ο φόνος είναι όπως έλεγα και στο ποστ η αδυναμία a.k.a. πράξη τα αίτια της οποίας πρέπει να οφείλονται στην ανωριμότητα(η έλλειψη συναισθηματικής ανάπτυξης). Τώρα με έβαλες σε σκέψεις...(and while I'm into it I'll watch once again The Shining with Jack Nicholson muahaha)
Δεκ 13 2011 18:27
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Elizabeth

E ναι, ανάλογα την περίπτωση σίγουρα. Παρόλα αυτά από μόνος του ένας άνθρωπος που διαλέγει το λάθος από το σωστό έστω και συστηματικά τότε δεν είναι ανώριμος, απλώς evil :kakaka:
Δεκ 13 2011 18:09
Φωτογραφία

Elizabeth → Fallen_Mpougatsa

Domo. I like me too(joking of cource). Ειλικρινά μου αρέσει να συζητάω μαζί σου μου φτιάχνεις τη διάθεση με τα κοπλιμέντα(τσκ τσκ μα τι εγωπαθής που είμαι; ). Όχι, αν και πολλοί μου έχουν πει ότι θα μπορούσα, δε σπουδάζω δικηγόρος ( τι λες; γίνεται όλο και πιο περίεργο το ζήτημα; ) Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω θα απαντήσω (σε άλλη περίπτωση θα έλεγε κανείς διπλωματικά) depending on the case....
Δεκ 13 2011 18:06
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Elizabeth

[QUOTE]δηλαδή τι σε κάνει ο φόνος, ώριμο;![/QUOTE] I like you woman. Γιατί ο φόνος σε καθιστά από μόνος του ανώριμο? Πες μου τι έχεις στο μυαλό σου γιατί αν δε σπουδάζεις για δικηγόρος το πας πολύ περίεργα! xD Αλλιώς σκοπεύεις να αθωώσεις όλους τους δολοφόνους του κόσμου ή ακριβώς τ'αντίθετο!
Δεκ 13 2011 17:49
Φωτογραφία

Raven Princess → Elizabeth

Αχ σε ευχαριστω πολυ!!!!Με βοηθησες τοσο!!!!Πραγματικα αυτο το τρειλερ δεν ετυχε να το δω.Δεν πειραζει για την καθυστερηση!!!Ευχαριστω πολυ!!!!:ureshii:
Σεπ 25 2009 10:11
Φωτογραφία

Elizabeth → Raven Princess

Sorry που άργησα να απαντήσω για τη φωτό της Princess Tutu αλλά αν ακόμα θες να μάθεις από πού είναι, είναι από το trailer της σειράς [url]http://www.youtube.com/watch?v=z4_OOcdWQSo[/url]
Σεπ 24 2009 05:54