Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Orion19

Χαχαχα sanji stalker!!τα σπαει το παρατσουκλι σου!!!:P Καλα οι μιμησεις που λες για μενα ειναι απο τις καλυτερες πλακες...ειδικα εκει που τους πλακωσε ο sanji μετα!!! Τελικα η σειρα σ'αρεσει με τα 1000 βλεπω!!! Πραγματικα μην σου πω οτι εισαι πιο πολυ φαν απο μενα!!!FanGirl!!! Ακομη κι εμενα μερικα σημεια μου την εσπασαν,πχ η doctorine δεν μ'αρεσε καθολου που επαιρνε απ ολους τα πραγματα τους αφου τους γιατρευε,ενω γενικως το οτι οι χαρακτηρες δεν πεθαινουν οταν θα πρεπε παλι μου την σπαει!!! Ενω εσυ τα βλεπεις ολα θετικα!!! Χαιρομαι πραγματικα που ειχε τετοια επιδραση πανω σου και καταφερα να σε κολλησω στην σειρα!!! Δεν ξερεις τι αλλα καλα σε περιμενουν πιο κει...μαραθωνιος το καλοκαιρι!!!
Jun 27 2008 13:13
Photo

iristella → Orion19

Το καλοκαιρι ναι ειναι μια χαρα... Αλλα ολες τις αλλες εποχες δυσκολη η κατασταση XDDD
Jun 26 2008 21:51
Photo

Orion19 → iristella

Εγώ να δείς που έζησα 7 χρόνια εκεί! Σε μόνιμη κατάθλιψη ήμουν. Βαρετά και ο κόσμος χάλια. Το καλοκαίρι όμως είναι ωραία.
Jun 26 2008 16:22
Photo

iristella → Orion19

Nαι εχω καταγωγη απο την πλευρα του πατερα μου..... τι να σου πω οσες φορες εχω παει εχω βαρεθει την ζωη μου... Δεν λεω ωραια ειναι αλλα περα απο το να χαζευεις τους φανταρους που περνανε δεν εχει και πολλες ασχολιες. Δεν ξερω και κανεναν εκει περα οποτε καταλαβαινεις τι κοψοφλεβιαση πεφτει. Εγω το δηλωσα στους γονεις μου Λημνο μονη μου δεν ξανανεβαινω....Δεν παλευεται με την καμια. Κοιταξα την θαλασσα μια κοιταξα την θαλασσα 2 κοιταξα την θαλασσα 3 στο τελος μου ηρθε να πεσω μεσα να πνιγω (μπας και φιλοτιμηθει κανα Ψηλο Τρυφερο Ξανθο Αγορι να με σωσει και κανω την τυχη μου η γυναικα)
Jun 26 2008 13:38
Photo

Zoro → Orion19

Ναι αλλα δεν εφταιγα τελειως εγω που δεν το πιασα!!:bahhh: Kι αυτο γιατι δεν ηξερα εναν απο τους παραγοντες της συζητησης!! (χρωμα μεντας xD) Βασικα δεν πρεπει να χω φαει ποτε μεντα σε γλυκο,εκτος απο καραμελες για το λαιμο...(halls πχ),ξερεις,που συνηθως εχει ασπρωπο/διαφανο χρωμα... Τεσπα,οπως και να χει πρεπει να προσεξω με σας τις 2,ειδικα με σενα γιατι κρυβετε πολλα υπονοοουμενα στις συζητησεις και μονιμως εξελισσεστε...:hahaha: Πρεπει να ξαναπαρω την τιμη μου πισω το βραδυ!!! Χεχε αυτα...Zoro-kun out!! Τα λεμε το βραδυ στο ero-talk πλοιο μας!! ΥΓ:Τωρα που το σκεφτηκα,εκει που ο master deck boy και η iri-chan υποτιθετε ειχαν την καλλιτεχνικη φλεβα να που ηρθες κι εσυ!! Και ero και καλλιτεχνης...απ ολα εχεις μου φαινετε!!!;):P:bleh:
Jun 26 2008 11:46
Photo

Orion19 → iristella

Και εσύ απο Λήμνο; Χα χα! Βασικά, Αθήνα γεννήθηκα και μεγάλωσα (μέχρι τα 12), αλλά απο τη Λήμνο ήταν οι παπούδες μου και είναι η μητέρα μου. Όμορφο νησί, αλλά δε συμπαθώ το κόσμο κ-α-θ-ό-λ-ο-υ! Εκτός απο μερικές εξαιρέσεις, βέβαια. Να πηγαίνεις που και που. Ειδικά η Μύρινα, είναι ωραία! Βέβαια όχι φέτος γιατί έχουνε σκάψει όλους του δρόμους για έργα και είναι σπάσιμο, λέει η μητέρα μου. Ωραίο χωριό και το Κοντοπούλι. Έχουνε και αλογάκια. Χε χε. Πρέπει να κοιμηθώ τώρα... Θα μετρήσω Sanjiδες να πηδάνε........πάνω απο το φράχτη :wis: μήπως και με πάρει ο ύπνος..
Jun 26 2008 05:30
Photo

iristella → Orion19

Xεχε ...ευχαριστηση μου... Η πλακα ειναι οτι βαζω τωρα για την τουρτα και απο την φουρια του ο zoro το πηρε και αυτο σαν υποννουμενο (σου λεει με αυτες που εμπλεξα).... Αλλα νομιζα οτι ειχες καταλαβει οτι εκανα κι εγω πλακα και την γυροφερνα συγκεκριμενα την συζητηση.... Απο λημνο δεν εισαι? (ειχα μπει μια φορα καταλαθος στο blog σου).....και εγω απο εκει εχω καταγωγη (κοντοπουλι συγκεκριμενα)... Αλλα δυστυχως δεν παω συχνα.
Jun 26 2008 05:16
Photo

Orion19 → iristella

Να'σαι καλά που του το εξήγησες. Κυρία Αγνή και Αθώα... Χε χε χε. Χαίρομαι που υπάρχουν και σαν εσένα κορίτσια πια στην Ελλάδα. Όταν ζούσα εκεί μέχρι πριν 3 χρόνια (σε πίτσικο νησί) τα ενδιαφέροντα των φίλων μου κυμάινονταν απο χρώμα νυχιών μέχρι τι βλάκες που είναι τ'αγόρια... Oi oi oi... Δε λέω, καλά κορίτσια, αλλά για συζήτηση δεν ήταν...
Jun 26 2008 05:11
Photo

Orion19 → Zoro

Χα χα χα! Μου αρέσει να βλέπω τι σας κάνουνε τα post μου! Ήσουν κουρασμένος, γλύκα. Γι'αυτό δε το έπιασες. Πόσο eroness να αντέξει το μυαλό τις πρωινές ώρες...
Jun 26 2008 05:08
Photo

Orion19

Χα χα! Το είδα! Not fair! Τον ήξερες απο πιο παλιά!Χε χε.
Jun 25 2008 21:36
Photo

Zoro → Orion19

Χαχα μολις ειδα οτι ειχες ποσταρει στο Φιγουρες λεω μια..."τον Sanji θα χει βαλει"...:P Παντως παραδεχομαι οτι οντως ηταν ωραιος στην φιγουρα!!!(και για να το λεω εγω ειναι μεγλαη παραχωρηση!!) Παντως στο pervert hall of fame....[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3860-perverts%92-hall-fame-2.html"]2η σελιδα[/URL]:bleh:...σε προλαβα!!!
Jun 25 2008 21:26
Photo

Orion19

Χα χα. Πάω αμέσως! Το είχα ξεχάσει!
Jun 25 2008 18:50
Photo

iristella → Orion19

Ειιι psit!!! τελικα υπαρχει και Perverts Hall Of Fame..... Πως και δεν εχεις παει να βαλεις καμια φωτο του sanji??? (εκτος και αν την προσπερασα καταλαθος)
Jun 25 2008 18:44
Photo

Orion19

Why, sankyu :nod2:
Jun 25 2008 05:02
Photo

iristella → Orion19

Σωστη!!!!!! Υποκλινομαι!!!!!(κατι που κανω πολυ σπανια):nod2:
Jun 25 2008 05:00