Community Status Updates
Orion19 → Franklin
Μα και βέβαια θα τα λέμε. Με τόσους ενεργούς nakama, πλάτη πλάτη πρέπει να βαδίζουμε στο κατάστρωμα...
Jul 23 2008 16:13
tsintori → Orion19
Και εγώ τώρα τελευταία το ανακάλυψα:hehehe: χεχε. Ελπίζω ότι ήρθες για να μείνεις.
Jul 23 2008 15:27
Zoro → Orion19
Κυρια εξωτερικα,ero εσωτερικα!!
Δεν μπορεις να μην συμφωνεις ori,η iri εχει και αυτη της ero τασεις της ε??
Ελα παραδεξου το!!Οχι σαν κι εσενα αλλα δεν παει πισω κι αυτη!!!
Τεσπα,κοιταζα τα παλια επεισοδια για να βρω ατακα για την υπογραφη μου και(βρηκα τελικα btw)το επεισοδιο 119 οταν το δεις πολυ φαση,εχει μαχη Zoro...εγω την ξαναδα και θυμιθηκα καλες εποχες...φοβερη μαχη,ωραιο τελος και πραγματικα μια στιγμη ειχε ησυχια,ακουγωνται τα πουλακια να κελαηδανε(μην πεις τπτ εδω!!) και μετα Slash!!
Πολυ φαση,θυμισου με στο 119 οταν το δεις!!^^
Τα λεμε οταν ξαναφτιαξεις το σκληρο σου,ο erosintar περιμενει!!
Jul 03 2008 22:31
iristella → Orion19
Αχ βρε ori κριμα με το Pc......... Ειχε γινει πανικος αυτες τις μερες και ολο σε σκεφτομασταν (ξεφυγαμε λιγουλακι αν διαβασεις τις πιο πισω σελιδες μαλλον για να ακριβολογω καποιοι αλλοι ξεφυγαν γκουχ zoro γκουχ doulis εγω παρεμεινα κυρια).... Αντε να το φτιαξεις γρηγορα για να μην μενω αλλο μονη μου....
Jul 03 2008 13:11
Zoro → Orion19
ori-chan σε χασαμε και αναρωτιομασταν εγω και η iri...
Τι λεει που χαθηκες τελικα?Διακοπες?...ασε αυτες τις μερες στο group χρειαζομασταν το χερακι σου(ero ατακα in coming!)...κριμα που δεν ησουν...
Τα λεμε οταν ξαναμπεις!!^^
Jul 02 2008 23:47
Zoro → Orion19
"Αχ, εδώ το έχω το ero-comment, αλλά δε θα το κάνω...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/canthelp.gif[/IMG]"
:hahaha:,μαζευτε την!!!XD
Jun 29 2008 05:21
Orion19
Προτιμώ τα AVI λόγο ποιότητας και γιατί μερικά απο αυτά μπορώ να τα δώ και στο dvd player μου στο σαλόνι. Δε τα πάω γενικά τα rmvb. Thanks όμως που με ενημέρωσες!
Jun 29 2008 04:02
Zoro → Orion19
Btw ori,οπως εχω πει σε εκατομμυρια παιδια,γιατι δεν κατεβαζεις τα αρχεια σε rmvb μορφη??
Πιανουν μονο 60-90mb το πολυ και εχουν αψογη ποιοτητα για τον χωρο τους...ναι μεν λιγο κατωτερη απο τα avi,αλλα πραγματικα αν τα δεις θα δεις οτι εχω δικιο...βλεπονται μια χαρα!!
(εγω ετσι τα δα μεχρι το τελος και ακομη ετσι τα βλεπω!!)
Επισης θα τα κατεβαζεις πιο γρηγορα και θα σου πιασουν λιγοτερο σκληρο/dvds...
Αν ενδιαφερεσαι σφυρα:wis:
Jun 29 2008 03:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed