Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Orion19 → sintar

Ε, τι να κάνουμε. Ο Sanji είναι ο Sanji! sintar-kuuuuuun. Σου έστειλα friend request. Ε, τι; Να μη befriend ολόκληρο εκπρόσωπο του Sanji; Χα χα χα!
Ιούν 14 2008 14:14
Φωτογραφία

Orion19

Δε πρέπει να την έχω δεί... Θα τη θυμόμουν. Χα χα χα.
Ιούν 13 2008 07:42
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Δεν καταλαβα,τελικα την ειδες ή οχι την σκηνη Luffy-Zoro???:? Παντως αν οχι,οταν την δεις θα με θυμιθεις,ειναι καλη αστεια σκηνη,απο τις συντομες!!
Ιούν 13 2008 06:42
Φωτογραφία

Orion19

Βασικά, απο την αρχή παρακολουθούσα Vampire Knight... Και έχω κάνει μπόλικο spam. Με ποιά νομίζεις οτι έχεις να κάνεις;Muhahahahaaaaa
Ιούν 13 2008 05:25
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Χεχε κριμα μονο που η Orion εχει καει πια με το One Piece και θα βλεπει αυτο αυτη την περιοδο(ολοκληρο sanji εβαλε για avatar προς χαρη του Οne Piece!!καλυτερα,να τον εχω μονο εγω τον Zoro!!)...πιο κει ομως δεν ξερεις...ας τα χει υποψην της κι αυτα!! (οχι που δεν θα την παρασερνες με σενα στο vampire knight thread,την χαρα του σπαμερ!!:hehehe:)
Ιούν 13 2008 05:07
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

Χε χε. Εννοείς για amv; Δε σκοπεύω να κάνω amv One Piece. Δεν έχω τα κουράγια ούτε μπορώ να φορτώσω τόσα raw για One Piece amv. Χα χα!
Ιούν 13 2008 04:56
Φωτογραφία

iristella → Orion19

sorry που παρεμβαινω αλλα αν θες κατι πραγματικα ωραιο για avi 2 ειναι οι λυσεις..... Kiryuu Zero και Kuran Kaname....Δεν λεω καλο χρυσο μπορει να ειναι το One Piece αλλα για οφθαλμολουτρο ενα ειναι το anime(το vampire knight)....Και παλι sorry για την σφηνα....
Ιούν 13 2008 03:51
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Χεχε αμαν αυτος και η γοητεια του!! Γυναικες να χει και τπτ αλλο!! Κι εν το μεταξυ gentleman,δεν προκειται να πειραξει γυναικα αν δεν το θελει αυτη(παροτι το μυαλο του θα το θελε!!pervert ο τυπος!!) Ο Zoro ενω καμια σχεση,δεν τον ενδιαφερουν οι γυναικες!! Μονο τα σπαθια...παντως χαιρομαι που σ'αρεσει κι ο νεος Zoro!! Παντως πολυ κολλησες με την σειρα και χαιρομαι πολυ που επεμεινα να την δεις...σ'αρεσε και πολυ περισσοτερο απ οσο ειχα σχεδιασει...πιο πολυ απο μενα σ'αρεσει απ οσο βλεπω!! Γερη πορωση!! Για να φτασεις να αλλαξεις avatar απο soul eater που ηδη το χες βαλει 2 φορες σε Οne Piece...ε,εισαι σιγουρα fan πια..μεχρι τελους!! Welcome to Going Merry Go,Navigator!! EDIT:Σου αφησα και μερικα σχολια στο thread αν δεις... Αντε καλο καψιμο μεχρι τις 10:00 Το Nami αρκ τα αξιζει!! Το καλυτερο απο τα πρωτα αρκ!!
Ιούν 13 2008 03:44
Φωτογραφία

Orion19 → Zoro

Δεν είναι ο αγαπημένος μου γιατί τους πάω όλους, αλλά είναι ο πιο ωραίος γι'αυτό τον στόλισα! Χα χα χα! Όταν ποστάρω και κοιτάζω το post μου, θέλω να βλέπω κάτι ωραίο. Να έβαζα τον Usopp; Χα χα χα!
Ιούν 13 2008 03:13
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Καλα ε μεγια το setακι ava+sig,τα σπανε!!!! Ολο sanji προσανατολισμος βλεπω,τον ερωτευτηκες απ οσο καταλαβα ε?? (*poor Zoro-kun:uhh:*he lost from that pervert cook!!!) Να υποθεσω οτι ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας τωρα δλδ?? (εχει κι αλλους καλους πιο κει,παλι γυναικαδες,αλλα αν κολλησες με τον sanji αμφιβαλλω αν θα σ'αρεσει αλλος τοσο πολυ...οπως κι εμενα δεν μ'αρεσει αλλος πιο πολυ απο τον Zoro,αλλα και οι αλλοι πολυ καλοι ειναι...ειδικα η 2η γυναικα απο το πληρωμα ειναι η αγαπημενη μου:lovulovu:...αλλα μην σου σποιλεραρω ποια ειναι!!) EDIT:Αλλη κοπελα υπαρχει στο group(δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλες ακομη),αλλα λεει δεν μπαινει γιατι φοβαται τα spoilers(το χουμε κι εμεις αυτο!!)...αρα μονο εσυ κανεις για Navigator....εγραψα και για σενα στο group...check it out!!! Keep watching One Piece!!!Τελειως καμμενη(χεχε και ειναι καλο αυτο!!) Ετοιμασου για το παρελθον της Nami,στο χω πει,ειναι το 2ο αγαπημενο μου...υπαρχει και ενα αλλο πιο κει στην ιστορια που τα σπαει απλα και ειναι το 1ο αγαπημενο μου(θλιψη 100%)...εκει δακρυα ποταμια που λεμε...αλλα θες πολυ για εκει ακομη... Ενω με την Nami συντομα το φτασες!!!
Ιούν 13 2008 01:55
Φωτογραφία

GkLoc → Orion19

Νομιζω Ναι!!!!(Αν δεν κανω λαθος)! Πο,Πο,Πρεπει Να Γουσταρεις Τρελα Sanji Για Να Αλλαξες Και Avatar! Damn That Ero-Cook,His Taking All The Women!
Ιούν 13 2008 00:16
Φωτογραφία

Orion19 → GkLoc

Εγώ φταίω που είμαι κορίτσι; Χα χα! Αλήθεια, είμαι μόνη μου; Δεν υπάρχει άλλο κορίτσι εκεί;
Ιούν 13 2008 00:11
Φωτογραφία

GkLoc → Orion19

Aυτο Ελειπε,Να Απαντουσες Οχι!Ουτε Και Εγω Ξερω Τι Σχεδιαζουμε(Θα Δειξει)! Εστω Εσυ Μπηκες Navigator,Εγω Και Ο Zoro,Που Ειμαστε Μουτσοι,Τι Να Πουμε! Τεσπα,Αυτα Εχει Η Ζωη!Τα Λεμε!
Ιούν 13 2008 00:08
Φωτογραφία

Orion19 → GkLoc

Απάντησα! Εμ, ναι είπα.. Δε ξέρω ακριβώς τι σχεδιάζετε βέβαια! Χα χα χα!
Ιούν 12 2008 23:57