Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Ναι εχω ιταλικη καταγωγη αν και μενω ελλαδα κανονικα,ειμαι εκει μονο για τις σπουδες! Μ'αρεσει πολυ οταν πηγαινω γιατι ρυθμιζω την ζωη μου μονος μου και μιας και εχω μερικες παραξενιες στον χαρακτηρα[πχ ωραρια που κοιμαμαι/ωραρια που τρωω φαγητα κλπ]με τους γονεις δεν παλευονται τετοιες καταστασεις και αρα μ'αρεσει πολυ εκει,εχω βρει και φοβερο σπιτι για φοιτητικο[εχει οτι χρειαζομαι],πραγματικα θα περασω 3 πολυ ωραια χρονια!!! Μετα επιστροφη ελλαδα για δουλεια! Οσο για τον μαραθωνιο ναι κι εγω Zoro ειμαι και στην κανονικη ζωη και στην τεμπελια και με τις κατευθυνσεις! Αρα αν ειναι να τρεξω αποκλειεται να το κανω τις πρωινες ωρες!:hahaha: Κι εγω σαν κι εσενα δλδ! Για τις εξοδους στην ιταλια ειμαι κι εγω πιο περιορισμενος γιατι εκει κανω ολα τα download/watch απο ανιμε,αλλα βγαινω κι εκει....απλως δεν εχει τοσο διασκεδαση οσο στην ελλαδα! Εδω οταν ερχομαι ξεδινω περισσοτερο! [αν και με εσας περναω παρααα πολλες ωρες μεσα....με καταστρεψατε!!!:hahaha:] Οσο για την κοπελα χαχα νικησε δλδ στην επιλογη του που θα μεινουν!! Χαχα μπραβο της αλλα αν οντως ειναι τοσο καλα οσο λες χαιρομαι και για την επιλογη του αδερφου σου και εσενα! Να σ'αρεσει τοσο πολυ δεν το περιμενα{πρωτη φορα ακουω ελληνιδα να στηριζει λιγοτερο την χωρα της...οχι τπτ αλλο εγω ειμαι αντικειμενικος σε οτι βλεπω,δεν με επηρεαζει ο πατριωτισμος και τετοια,απλως δεν ειναι ολοι ετσι} ....σου ευχομαι να περασεις μια τελεια ζωη εκει!!:Blissfull:
Ιούλ 28 2008 15:51
Φωτογραφία

Orion19

Εδώ αυτή τη στιγμή έχει 20 βαθμούς που είναι σα 30-35 Ελλάδας. Καίει σα πού*της ο ήλιος εδώ... Zoro-kun, ναι, η κοπέλα είναι φινλανδή. Άρα εσύ είσαι Ιταλία τώρα; Πω πω... Διασκορπισμένοι όλοι. Χα χα! Όσο για τους μαραθώνιους, εμένα είναι of the lazy kind. Μαραθώνιους απο σειρές και anime εννοώ.:hahaha: Απο το σπίτι βγαίνω μόνο όταν δεν έχω άλλη επιλογή!:hahaha: Δε μου αρέσουν τα πλήθη...
Ιούλ 28 2008 15:28
Φωτογραφία

tsintori → Orion19

Μάλιστα interesting story.......
Ιούλ 28 2008 15:21
Φωτογραφία

sintar → Orion19

πωπω...ποσους βαθμους εχει τωρα εκει??5??
Ιούλ 28 2008 15:20
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Χαχα τι ρομαντικη ιστορια,συγκινηθηκα!:cry: [but I didn't cry....marimos don't know that wordXD] [B] Αλλα δεν καταλαβα,γιατι πηγε φινλανδια??[/B] [B] Ηταν αυτη απο κει??[/B] Παντως χαιρομαι που βολευτικες ετσι και χαιρεσαι ενα διαφορετικο τροπο ζωης! Εμενα η Ιταλια μ'αρεσει γιατι ειναι κατι διαφορετικο και γιατι εχω ανεξαρτησια{πολλες φορες κι εγω κανω μαραθωνιους τα πρωινα σαν κι εσενα...εκει τους ανακαλυψα!!XD},αλλα σαν συνολο προτιμω την Ελλαδα χωρις να σημαινει οτι ειναι καλυτερη σε ολα! Ωραια λοιπον,τουλαχιστον αν μη τι αλλο ερχεσαι σε επαφη με την χωρα μεσω του forum!! Τι μας κανει το anime.gr,θαυματα!!;)
Ιούλ 28 2008 15:19
Φωτογραφία

Orion19 → tsintori

Τον Άγιο Βασίλη. Μου χρωστάει δώρα..:tensai: Δες τα visitor messages του Zoro για την εξήγηση.:gotit:
Ιούλ 28 2008 15:16
Φωτογραφία

Orion19 → Zoro

Η κοπέλα στη φωτό είναι η Risa απο το Lovely Complex. Shoujo με πολύ γέλιο! Ναι που λες, Φινλανδία. Ο αδελφός μου είχε ρομαντικότατη ιστορία. Γνώρισε τη γυναίκα του σε κάποιο forum που ήταν (νομίζω για photography). Μιλούσανε πολύ, συμπαθηθήκανε, αγαπηθήκανε, πήγε αυτός Φινλανδία, ήρθε αυτή Ελλάδα και μετά κατα το 2003 ήρθανε μόνιμα εδώ. Τώρα έχω και ανηψιά! Ήθελα να σπουδάσω visual design, αλλά στην Ελλάδα δε το έχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο ούτε είχα λεφτά για φροντιστήρια. Ήρθα εδώ λοιπόν και πραγματικά είναι on a whole other level απο την Ελλάδα. Πιο βαρετά, αλλά επίπεδο ζωής πολύυυ καλό. Δε ξαναέρχομαι Ελλάδα μόνιμα σε τέτοιο χάλι που βρίσκεται. Διακοπές μια φορά στα 1-2 χρόνια μου φτάνουν.
Ιούλ 28 2008 15:12
Φωτογραφία

tsintori → Orion19

ΑΑΑΑΑΑΑΑ τώρα το είδα. Φιλανδία; Τι ψάχνεις εκεί πάνω;
Ιούλ 28 2008 15:09
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

Πω πω με την Φινλανδια!! Κι εγω που νομιζα οτι με τις σπουδες μου στην Ιταλια ημουν μακρια!! Θα πρεπει να σου λειπει αρκετα η πατριδα.... Παντως "κι οριστικα"? Δλδ σχεδιαζεις να πιασεις δουλεια και σπιτι εκει μετα ε?? Πως κι ετσι?? Σ'αρεσε πολυ ή εχεις καταγωγη?? ΥΓ:Ασχετο,η εικονα απο πανω με την κοπελα με τα δοντια απο καστορα απο ποια σειρα ειναι?? {την εχω δει πολλες φορες και το χα περιεργεια!!!}
Ιούλ 28 2008 14:56
Φωτογραφία

Orion19 → sintar

Μένω Φινλανδία πια. Ήρθα το 2005 και με βλέπω εδώ για τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια. Μάλλον και οριστικά. Κάποια πράγματα βέβαια απο την Ελλάδα, μου λείπουν πολύ. Π.χ, αν ήμουν εκεί, θα σας είχα προσκαλέσει όλους για κραιπάλη. Χα χα!:hahaha:
Ιούλ 28 2008 14:35
Φωτογραφία

sintar → Orion19

μα καλα που εισαι και δν εχουν σουβλακια??
Ιούλ 28 2008 14:31
Φωτογραφία

Orion19 → GkLoc

Έχω μόνο άσχημες εμπειρίες με άτομα 12-16, αλλά με έκανες να αλλάξω γνώμη! Να είσαι περήφανος που είσαι τόσο καλό (μη γελάς) και ώριμο (βρε μη γελάς, είπα!) άτομο στα 15! Τιμή μου να σε διαφθείρω σαν ero-nakama που είμαι! :hero:
Ιούλ 27 2008 00:51
Φωτογραφία

GkLoc → Orion19

Xε,Χε,Και εμεις διασκεδαζουμε Παρρα Πολλυ με την δικια σου Ero παρεα!!! "Τρέμω στη σκέψη του πως θα είσαι σε 10 χρόνια" Σ'αυτο τρεμω και εγω,Ομως που θα παει,Μπορει να μου βγει σε καλο!!! "Δε θα ξέρουν που να κρυφτούν οι κακομοίρες! Βέβαια, αν τους κόβει, δε θα θέλουν να κρυφτούν, έτσι;" Ετσι Ακριβως,Ah We Think Alike!! Ευχομαι να ειναι ολες Ero σαν εσενα,But,Αυτο ειναι ενα Ονειρο,Που δυσκολα θα πραγματοπειηθει!!xDDD!! You Have A Special Place In My Ero-Heart Also!!
Ιούλ 27 2008 00:46
Φωτογραφία

Orion19 → GkLoc

Χα χα! Διασκεδάζω τόσο πολύ με τη παρέα σας, που σας έχω ήδη στη λίστα της καρδιάς μου η οποία μου αρκεί.:ureshii: Πως τα λέω η...τσουγκράνα:wis: Βρε αθεόφοβε! 15 χρονών είσαι; Με τέτοιο βρώμικο μυαλό θα σε είχα για 25άρη+ .22 του μηνός ε; Και εγώ 22 Δεκεμβρίου. Πάντα ένα δώρο παίρνω για γενέθλια, Χριστούγεννα ΚΑΙ γιορτή στις 1!!! Άδικο! Θέλω 3 δώρα! Τρέμω στη σκέψη του πως θα είσαι σε 10 χρόνια. Δε θα ξέρουν που να κρυφτούν οι κακομοίρες! Βέβαια, αν τους κόβει, δε θα θέλουν να κρυφτούν, έτσι;:tensai:
Ιούλ 26 2008 04:43
Φωτογραφία

GkLoc → Orion19

τοσο καιρο και δεν ειμασταν φιλαρακια!!!! ΛοΛ!
Ιούλ 26 2008 03:22