Community Status Updates
sintar → Orion19
λογω καλυτερες υποδομης/στηρηξης???
btw τι δουλεια κανεις?(δουλευεις βασικα???)
Jul 30 2008 23:59
Orion19 → sintar
Όχι να θάψω τη χώρα μας, αλλά είναι βούρκος πια. Καλή για διακοπές, αλλά δύσκολη η ζωή εκεί.
Εγώ είμαι πανευτυχής που ήρθα εδώ. Και έχω και εκεί σπίτι οπότε δε μου λείπει τόσο πολύ. Αλλά η ζωή μου εκεί ήταν πάντα πολύ πιο δύσκολη, οπότε φαντάζομαι εξαρτάται απο το τι ζωή έχεις.
Η δική μου τώρα πάντως είναι καλύτερη και μεγάλο μέρος της αιτίας είναι αυτή η χώρα.
Jul 30 2008 23:57
Orion19 → sintar
Tampere.
Πες του, αν έρθει ποτέ απο εδώ και θέλει βοήθεια να εγκατασταθεί και να μάθει κάποια γενικά πράγματα, εγώ εδώ είμαι.
Δεν είμαστε και πολλοί οι έλληνες εδώ οπότε θα χαρώ να τον βοηθήσω.:gotit:
Jul 30 2008 23:52
sintar → Orion19
xexe ok!!!ο φιλος μου σε ευχαριστει!!!!εσυ που μενεις στην φινλανδια??(ενοω ποια πολη...)
Jul 30 2008 23:49
Orion19 → sintar
Εδώ μιλάνε όλοι φινλανδικά και σουηδικά (οι περισσότεροι καλά και μόνο λίγοι ίσως δε τα μιλάνε τόσο, αλλά στο σχολείο είναι υποχρεωτικά σα ξένη γλώσσα). Νότια και δυτικά μιλάνε πολύ Σουηδικά λόγο τοποθεσίας και ελάχιστα τα μέρη (ένα νησί μόνο νομίζω) όπου μιλάνε μόνο σουηδικά. Και όλοι μιλάνε και αγγλικά. Ντρέπονται, αλλά τα μιλάνε. Νέοι, γέροι.
Jul 30 2008 23:31
sintar → Orion19
ασχετο αλλα θελω να σε ρωτησω κατι για την φινλανδια...επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος...
ειναι αληθεια οτι μιλανε εκει και σουηδικα και φινλανδικα??
και αν ναι ειναι και οι δυο επισημες γλωσσες η ειναι οπως τον καναδα που στον μισο μιλανε αγγλικα και στον αλλον μισο γαλλικα??
Jul 30 2008 23:28
GkLoc → Orion19
Το Ξερω οτι τον μισεις,Αλλα παρακαλω μπες εκει μεσα!!!
Καντο για μενα,For Ero Pride!!
[URL="http://www.anime.gr/forums/groups/90/"][COLOR=#495590].aNiMe//GR Forums - Death Note - Yagami Light Fans[/COLOR][/URL]
Jul 29 2008 20:05
Zoro → Orion19
ΟΚ αντε να σε δουμε κι εσενα καποτε τοτε!!!
Θα γνωρισεις και τους 2 μεγαλυτερους "ραφτες" του site οπως και τον πιο διεστραμμενο μαγειρα!!xD
[αληθεια τι παθατε σημερα?....δεν το πιστευα οτι θα μαλωνατε εσεις οι 2!!!:P..ευχομαι αυριο να βελτιωθουν ολα!!]
Aυτα....hope to see ya tomorrow!!
Don't forget us!!:gn2:
Jul 29 2008 02:10
Zoro → Orion19
Χαχαχα ναι πλακα θα χε να συναντηθουμε ολοι μια φορα να δουμε την ero queen απο κοντα!!
Με την iri ηδη το συζητησαμε να γινει καποτε στο μελλον!
Και σιγουρα πρεπει να φερουμε και τον cook,μην λειπει και ο αντιπρωσοπος της αντρικης πλευρας!
Το θεμα ειναι βεβαια να ρθεις εσυ ελλαδα γιατι ολοι εμεις εκει αποκλειεται να ρθουμε!!:hahaha:
Jul 28 2008 16:09
Orion19 → Zoro
Θα προσπαθήσω. Χε χε. Πάντως πολύ θα ήθελα να σας συναντήσω όλους κανένα καλοκαίρι. Να δω με τι φάτσες μιλάω τόσο καιρό! Χα χα! Όταν θα γίνω εκατομυριούχος (λέμε τώρα..) θα φτιάξω ένα Going Horny και θα πηγαίνουμε όλοι μαζί για κρουαζιέρες!
Σου εύχομαι και εσένα να περνάς πάντα ωραία!:wooi2:
Jul 28 2008 15:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed