Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Orion19 → iristella
Μωρέ, κάτι του έκανε....:nanana: Αμφιβάλω αν έκανε έτσι ο Misaki επειδή απλώς τον κράταγε:hahaha:
Το δεύτερο ζευγάρι θα σου αρέσει πολύ. Είναι πολύυυυυυυ sad και ρομαντικό! Και ο ένας απο το τρίτο ζευγάρι έχει πονεμένη ιστορία, αλλά εγώ συμπαθώ τους δεύτερους πιο πολύ. Νομίζω στο 3ο επεισόδιο θα τους δείς. Βασικά, και τα 3 ζευγάρια γνωρίζονται.
Ο ένας απο το δεύτερο ζευγάρι έχει ιστορία με τον Usagi και ο ένας απο το τρίτο είναι συνάδελφος του δεύτερου που έχει ιστορία με τον Usagi... Σε μπέρδεψα, ε; Βλέπε και θα καταλάβεις:hahaha:
Αύγ 08 2008 17:21
iristella → Orion19
Κυριολεκτικα ομως........
Βασικα δεν πολυκαταλαβα τι ακριβως επαιξε σε εκεινη την φαση....... Απλα τον κρατουσε περιεργα η του εκανε και κατι αλλο παραλληλα (μαλλον αυτο ισχυει)? Ναι εχει αρκετη πλακα δεν λεω.....
Αν ειναι και αντιδρουσαν ετσι ολοι οσους ξυπνανε αποτομα..... Ο κοσμος θα ηταν ενα πολυ καλυτερο (και αυπνο) μερος μου φαινεται......
Αύγ 08 2008 17:14
Orion19 → iristella
Ε, είναι αυτό που λένε "τα θέλει ο κω...."you get the point....:hahaha:
Αργότερα γίνεται πιο ρομαντικό. Απλώς τον πέτυχε κοιμησμένο τον Usagi και τον τσάντισε:canthelp:
Αύγ 08 2008 17:11
Orion19 → iristella
Χα χα! Μην ανησυχείς βρε. Δες το. Δεν γίνεται τίποτα extreme. Trust me. Και εγώ κότεψα λίγο εκεί (καθώς την έπαθα πάλι με το που είδα "romantica" στο τίτλο και το πέρασα για shoujo), αλλά το συνέχισα και δε το μετάνιωσα. Μου άρεσε πολύ και μάλιστα μπορεί να βγεί και 2η σεζόν καθώς άρεσε σε πολύ κόσμο.
Edit: Θα βγεί δεύτερη season.
Στο 7:14 είπες; Ε, you pretty much saw the worst of it:hahaha: Έτσι πάει για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα και αυτό ήταν.
Αύγ 08 2008 16:25
iristella → Orion19
Ειμαι στο 7,14 και φοβαμαι να προχωρησω:erk:..... Εχω κανει Pause Και το σκεφτομαι..... Ειναι μια λιγο δυσκολη η ωρα και προσπαθω να προβλεψω αν θα μπει το νερο στ αυλακι η οχι........
ΕDIT,,,,, Και μετα απο ολη την περιεργη φαση που ο πιτσιρικας εσκουζε και ουρλιαζε.... Καθονται σαν δυο καλα φιλαρακια και τα λενε στο σαλονι ε???:dazed::erk:
Θα μας τρελανουν οι γιαπωνεζοι....... Παντως ομολογω μου κινησε το ενδιαφερον.....
Αύγ 08 2008 16:07
Orion19 → iristella
Χα χα. Ελπίζω να το είδες μέχρι τέλους γιατί το τέλος του επεισοδίου ήταν πολύ ρομαντικό και συγκινητικό.
Δε λέω, έχει τέτοιες σκηνές, αλλά μαζί έχει και μπόλικο δράμα, γέλιο και αγάπη.
Προσωπικά, μου άρεσε πολύ.
Αύγ 08 2008 16:03
iristella → Orion19
For the love of Sanji:dazed:!!!!!! Τι μου εδωσες να δω Ori chan!!!!!!!!:OMG3: ειμαι στο 7ο λεπτο του Junjou Romantica και αρχιζουν να μου πεταγονται τα ματια εξω....... Και λες οτι σε σοκαρε πιο πολυ ο soubi???? OMG!!!! Τι του κανει του παιδιου ο αλλος?? (μην απαντησεις ξερω ρητορικη ειναι η ερωτηση:hahaha::hahaha::hahaha:)
Αύγ 08 2008 16:00
iristella → Orion19
Ori chan........ Παιξε κανα λοττο με τετοιες μαντικες ικανοτητες.... Η τουλαχιστον ευχησου να το κερδισω εγω.... Τι λεγαμε χτες? Σημερα η Σκοτεινη Πατατα εφαγε 2 βδομαδες ban.....Your timing and predictions were perfect!
Αύγ 07 2008 16:10
tsintori → Orion19
Kαλά Ok. Ελπίζω να σου απαντήσουν (διότι και εγώ σε ένα αρχείο που το είχα στείλει για αναγνώριση έκαναν μια βδομάδα να απαντήσουν). Bye bye......
Αύγ 04 2008 22:02
Orion19 → tsintori
Την βρήκα και εγώ τη σελίδα κλικάρωντας το αρχείο στο πρόγραμμα. Αλλά, νομίζω πως είναι κάπως γενικό οπότε καλού κακού θα περιμένω οδηγίες απο τους τύπους στην εταιρία. Θενκς!
Αύγ 04 2008 21:57
tsintori → Orion19
Το είδες το pm που σου έστειλα;
Έγραφε πληροφορίες για αυτό το αρχείο.
Αύγ 04 2008 21:53
Lucy-Nyuu → Orion19
χεχε...λες απο αυτό να είναι??
Οι nightwish μ'αρεσουν με την καινούρια τραγουδίστρια....οι Him παλι δν με τρελαίνουν:P
Αύγ 04 2008 11:44
Orion19 → Lucy-Nyuu
Έχουμε και ολόκληρους Nightwish και Him. Hee hee hee.
Ωραία μουσική έχουνε και οι φινλανδοί. Ειδικά τα μεταλάδικα. Είναι αρκετά goth έθνος λόγω σκοταδιού μάλλον! Χα χα χα! Λέμε τώρα...
Αύγ 04 2008 04:50
Orion19 → Zoro
Καλά ρε'συ! Της έκανες μεγάλο νούμερο της κοπέλας!!! Έφυγες και έχασε τα λογικά της!:oo:
Κάθεσαι; Κρατήσου μη πέσεις!
Η iri-chan έβαλε avy MISA!!!! M~I~S~A!!!!!:frozen:
Αχ, kono yaroooo και το τρέλανες το κορίτσιιιιι!!!!:if:
Αύγ 03 2008 19:13

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται