Jump to content

Community Status Updates

Photo

endless_inspiration → Zoro

ντάξει δεν με έχει πορώσει κιόλας.... Στην αρχή μου άρεσε περισσότερο.. τώρα το ψιλοβαριέμαι....... (η φατσούλα πιό κάτω πήγαινε για τον Dark)
Mar 04 2010 22:06
Photo

Zoro → endless_inspiration

Χουμ, οπότε να ρωτήσω: πέρα από συναίσθημα καλό σαν μάχες/δυνάμεις κλπ; (όχι ότι είναι απαραίτητες, αλλά να ξέρουμε τι έχει :P) Και το συναίσθημα λέει;
Mar 04 2010 22:03
Photo

Το manga διαβάζω το οποίο δεν έχει τελειώσει ακόμα, βγαίνει μια στ τόσο... Τώρα που το ανέφερες το θυμίθηκα και εγώ.....:ureshii:
Mar 04 2010 22:01
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Well, if it isn't my young ninja-jedi student! [SPOILER]Arigato very much, NWS-kun! :) Μακάρι όντως να ζήσω τόσα χρόνια, 9 δεκαετίες τις βγάζω σίγουρα! :P[/SPOILER]
Mar 04 2010 21:57
Photo

Zoro → endless_inspiration

Έχεις διαβάσει και το manga ή μόνο το anime; Το λέω επειδή μου είχε κινήσει λίγο την προσοχή η σειρά πριν αρκετό καιρό, αλλά τελικά δεν θυμάμαι τι έγινε (shoujo αν δεν κάνω λάθος, ερωτιλίκια κλπ) και δεν την κατέβασα... και είπα να πάρω καμιά άλλη άποψη. :P Ω, αν περηφανεύομαι για κάτι είναι ότι θυμάμαι πολύ καλά γεγονότα της ζωής μου, παλιά και μη (πέρα από μαθήματα, για κάποιον παράξενο λόγο :P), οπότε θυμήθηκα ότι σου είχα αφήσει πριν πολύ καιρό ένα post στο art thread σου με αυτό το όνομα (δικό σου) και voilà! :)
Mar 04 2010 21:51
Photo

Το ava είναι ο Dark από D.N.Angel:kawaii:!!!!! Kαμιά σχέση με fairy tail και code geass....... Y.Γ. όντως φοβερό :hihi2: Υ.Γ.2. που το θυμήθηκες το pj τώρα?
Mar 04 2010 21:39
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

*γκουχ γκουχ* [SPOILER]Ζόρο-σαμα!! Χρόνια Πολλά ότι επιθυμείς, να ζήσεις να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε και να ναι τα χρόνια σου όσα τα Τσάπτερ του Μπέρσερκ:hihi2: :cake: :hbd:!!!!! Bow to thy greatness !:ureshii: [/SPOILER]
Mar 04 2010 21:38
Photo

Zoro → jetpilot

Επειδή τα πμ μου είναι σε απελπιστική κατάσταση :Crying2: (κάθε φορά που πρέπει να σβήσω ένα από τα παλιά κυλάει ένα δάκρυ αλά Franky, λέμε τώρα :P), Χρόνια μας Πολλά και πάλι εδώ λοιπόν, dude! :hbd: :cake: :P
Mar 04 2010 21:37
Photo

Zoro → shinigami94

Thx pal, να 'σαι καλά! :D :)
Mar 04 2010 21:35
Photo

shinigami94 → Zoro

Πολύχρονος και ότι επιθυμείς!:hbd:
Mar 04 2010 21:33
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Thanx m8, να 'σαι καλά (επιθυμία μου είναι να βγάζει πάντα τέτοια chaps ο Oda btw, η τελευταία εικόνα παίζει και να με πόρωσε πιο πολύ και από το γεγονός του προπροηγούμενου chap, για κορνίζωμα ήταν :P).
Mar 04 2010 21:21
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Α, και επίσης, από μέτρια που την είχα παλιά, πάνω κάτω σε equal footing με την Lucy έχω και την Erza πια, τελευταία έδωσε ρέστα (και σαν χαρακτήρα και σαν kawainess). <3
Mar 04 2010 21:18
Photo

Zoro → Tea-chan

Oh, thank you so much, Τσαγάκι! Appreciated it! :if: Και το τελευταίο σχόλιο ειδικά, καλοδεχούμενο (αν και τελευταία δεν λείπουν και Erza-Lucy από fairy tail <3). :P
Mar 04 2010 21:16
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Πολυχρονος man, υγεια και οτι επιθυμεις.
Mar 04 2010 19:58
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Λοιπον στο μονο που μπορω να σου απαντησω χωρις να σου κανω spoil ειναι οτι και ο Mistgun και ο Luxus κανουν αρκετες εμφανισεις. Ειδικα ο τελευταιος. Και τωρα μπαινεις στο αγαπημενο μου arc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Btw η τουρτα ειναι με μοκα, σοκολατα και κρεμα (Mε bonus φραουλες!). Σου εχω πει οτι θελω να ασχοληθω με τη ζαχαροπλαστικη!!:8):
Mar 04 2010 19:50