Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin-Chwan

Έτσι, άντε να περάσω σε FT σετάκι κι εγώ κάποια στιγμή! :thumbup: Είμαι στην αρχή του Phantom Lord btw, συνεχίζει πολύ καλά σαν ιστορία, αλλά έχει σαν μειονέκτημα προς το παρόν τις μάχες (ψιλοunpsofable αλα OP όπου ανακαλύπτουν τεχνικές τελευταία στιγμή) και αστεία, τα βρίσκω πολύ lame μερικά (και όχι όλα) συγκριτικά με του OP και ακόμη και Naruto πολλές φορές. -_- Έχει ωραίους χαρακτήρες και story όμως. :thatsit:
Mar 03 2010 15:14
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Το οτι ανοιγοκλεινουν. Οχι οτι με ενοχλει τοοοοσο πολυ πια αλλα θα το προτειμουσα αν ειχε μονο mangekyou. (<-- Ασχετη απο photoshop και αδυνατει να αναγνωρισει τη δουλεια! ;)) Η sig παλι με εχει τρελανει!! Καποια στιγμη στο μακρινο μελλον λεω κι εγω να κανω set Itachi (μετα απο ενα set Jiraya που εχω ηδη ετοιμο). Ava εχω βρει ηδη. Την εικονα που εχω στο Album μου. Απο τις αγαπημενες μου σκηνες!
Mar 03 2010 15:11
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Thanx, glad you liked (θα μείνει για αρκετό καιρό)! ^o^ Τα μάτια ήταν το πιο δύσκολο να γίνουν, για να κάνει switch μεταξύ sharingan και mangekyou, τι σε χάλασε? :hahaha:
Mar 03 2010 14:59
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!!!!!!! Ετσι ρε! Itachi FTW!!! Ο καλυτερος Akatsuki με διαφορα για μενα. Ενας απο τους πιο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο Naruto. Πολυ ωραιο set! (Αν και το ava που κανει ετσι τα ματια με ψιλοχαλαει αλλα Itachi ειναι αυτος. Παντα καλος ειναι!!)
Mar 03 2010 14:57
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Yep, o Mistgun ειναι απο τους πιο cool χαρακτηρες στη σειρα. (Και μενα μου θυμισε τον Shino με το που τον ειδα...). Αλλα ξαναλεω: Ακομα δεν εχεις δει τιποτα! ;) Αντε συνεχισε και μολις ξαναδεις κατι που θα σου κανει εντυπωση πε με!
Mar 02 2010 15:29
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Έτσι, don't spoil me! :rolleyes: Είχα παρατηρήσει τον Mistgun από παλιά ήδη βασικά, σε ένα cosplay και, επειδή είχε κάτι στο κεφάλι που θύμιζε forehead protector (?), νόμιζα ήταν από το Naruto και έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω ποιος ήταν... μετά τον πέτυχα στην sig του Scorpion (ευτυχώς δεν είχε μεγάλο spoiler) και τον έμαθα, αλλά δεν περίμενα να τον δείξουν τόσο νωρίς. Cool τύπος πάντως, μου θύμισε τον Shino αρκετά. :P Πάω να συνεχίσω!
Mar 02 2010 15:15
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Kι ακομα δεν ειδες τιποτα.....
Mar 02 2010 15:12
Photo

Zoro → Robin-Chwan

OMG ρε! Ήδη βελτιώθηκε η σειρά, με το που εμφανίστηκαν Luxus, Mistgun και οι αποστολές του 2ου ορόφου! Ως τώρα νόμιζα ότι Natsu, Gray και Erza ήταν οι δυνατότεροι, aka είχαμε δει όλα τα μέλη και μου την έσπαγε που από την αρχή ήδη ήταν τόσο δυνατοί (ειδικά Natsu), ενώ προς το παρόν έφτιαξε η "αλυσίδα" δύναμης ευτυχώς. Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
Mar 02 2010 15:09
Photo

ZeLiGa → Zoro

Κοίτα, και οι ταινίες του tim τέτοιους περίεργους χαρακτήρες έχουνε. Απλά δεν τους βγήκε τόσο καλά. Σίγουρα μερικοί θα μπορούσαν να είχαν βγει καλύτεροι...
Mar 02 2010 14:19
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ωραια! Περιμενω γνωμες οταν προχωρισεις!
Mar 02 2010 00:07
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Από το πρώτο το έπιασα ρε συ, σε όλες τις σειρές manga που πιάνω μ' αρέσει να βλέπω όλες τις διαφορές με τα αντίστοιχα anime. :P Άντε με το καλό να φτάσω κι εγώ στο latest chap, να δω και πόσο βελτιώνεται η ιστορία πιο κει. ;)
Mar 01 2010 23:50
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Yosha!! Επιτελους το αρχισες!!! Αλλα επρεπε να το πιασεις απο το 1ο chap γιατι λειπουν πολλα κομματια. Εγω τωρα βλεπω αλλο anime αλλα το πολυ μεχρι αυριο θα το χω τελειωσει! Μ'αλλα λογια κοντευει και για μενα ο καιρος για Beserk.:hot:
Mar 01 2010 23:43
Photo

Zoro → ZeLiGa

[QUOTE]Απ' την άλλη βέβαια, ίσως θα ήταν καλύτερα αν είχε μείνει κανονικός, χωρίς φρούτο.[/QUOTE]Αυτό ακριβώς, ο Kaku μου είχε αρέσει σαν χαρακτήρας (nose and everything :P) και τον πήγαινα αρκετά, αλλά όταν είδα την ικανότητα πάει, έχασε κάθε σοβαρότητα η μάχη... :sadist: Το Thriller Bark όντως στις ταινίες του Tim Burton το βάσισε ο Oda, αλλά cmon: ζωάκια ζόμπι, ροζ Oz, εμφάνιση Moria και αρκετά άλλα χάλασαν το κλίμα imo <<, ο Burton σχεδιάζει πιο ωραίους χαρακτήρες (και όντως spooky ones, όχι γελοίους). Ο Άσσος τα έσπαγε όταν πρωτοεμφανίστηκε όντως... και σύντομα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ιστορία (anime), κι ας μην τον πάω τόσο πια. :)
Mar 01 2010 23:21
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Πουφ, και ναι! Κατάφερα να ξεκινήσω το FT manga σήμερα επιτέλους, με την αλλαγή του μήνα! :P Έφτασα ως και το τέλος του volume 3, όπου είχα σταματήσει το anime δλδ... η πρώτη εντύπωση που έχω να πω είναι ότι έχει πολύ ωραίο σχέδιο για shonen (και πέρα από τους γυναικείους χαρακτήρες <3), φάνηκε η διαφορά από το anime. Και συνεχίζω αύριο. :P Σειρά σου να πιάσεις Berserk λοιπόν. :twisted:
Mar 01 2010 23:15
Photo

ZeLiGa → Zoro

Α! Μην ξεχάσω, η εμφάνιση του Ace στην αραμπαστα ήταν φανταστική. ^^
Mar 01 2010 14:31