Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Scorpion

Αχά, ναι άσε έχω άπειρες απορίες αλα OP (ok πιο λίγες, μόνο ο Oda τις δίνει κυριολεκτικά με το σταγονόμετρο :P), αλλά καλύτερα που δεν μου είπες τπτ, ήδη έχασα κάποιες εκπλήξεις (πραγματική προέλευση Loki κλπ) από την σποϊλερού του forum (και σένα σε είχε σποϊλάρει στην σειρά αν δεν κάνω λάθος). :P Άντε να μάθω πιο πολλά!
Mar 09 2010 23:15
Photo

Scorpion → Zoro

Σχετικα με το σημαδι που εχει στο ματι ο Gerard δεν ειχει ειπωθει τιποτα ακομα το χει απλα η φατσα του. Ναι ο Luxus τα σπαει να κανεις οπωσδηποτε σετακι του ,ειναι απο τους πιο cool χαρακτηρες του ft εχει στυλ ο ανθρωπος .Οσο για τον Zeref και το Gerrard(εμεις στο thread του ft τον γραφουμε με δυο r ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι :P )με προκαλεις να σου πω πολλα αλλα θα κρατηθω .:hiding_something: ξερω οτι εχεις αποριες για ααρκετα παραγματα αλλα να ξερεις οτι ολες σχεδον οι αποριες σου θα απαντηθουν απλα ισως καθυστερησουν λιγο δλδ κατι σαν το One piece που ειδαμε τον Dragon στο Logue town και επρεπε να περιμενουμε 300 επεισοδια για να μαθουμε ποιος ειναι ετσι και στο ft .:Crying2: Οσο για το ava μου οντως ειναι κινουμενο spoiler αλλα καποιος θα καταλαβει οτι ειναι ο Mistgun μονο αφου φτασει στη μαχη με τον Luxus μεχρι τοτε τον περνανε για τον Gerard αλλα και παλι τον MIstgun τον εχει διξει αρκετες φορες χωρις μασκα τουλαχιστον στα προσφατα arc και ετσι δεν θεωρειται τοσο μεγαλο spoile:canthelp:r εμμ Αυτα:ureshii:
Mar 09 2010 22:53
Photo

Zoro → nancy_neko

Ω ναι, σε Narusasukura αναφερόμουν. :P Βέβαια μόλις είδα ότι δεν το εξήγησα καλά στο προηγούμενο vm, εννοούσα ότι ο Sasuke είναι στο επίκεντρο των πάντων σε αυτή την σειρά (ακόμα πιο πολύ από τους άλλους 2 που ήδη είναι superstars), αλλά σαν προτίμηση τον πάω περισσότερο... καλύτερα evil wannabe παρά φλώρος και με ψευτοηθικές πιστεύω. :P Πάντως αν θες την άποψη μου αυτοί οι 3 φταίνε για το ξέπεσμα της σειράς... και αυτό επειδή όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες (καλοί και κακοί) είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες και για να προβάλλονται περισσότερο τα 3 καμάρια μας "χαλάνε" και όλοι οι γύρο τους... :canthelp: (τουλ ενδιαφέροντα αρσενικά υπάρχουν, αλλά τα θηλυκά είναι για σφαλιάρες... όσες έχουν ενδιαφέρον -Konan, Temari, Kurenai, άντε Tsunade- δεν αναπτύσσονται αρκετά, ενώ όσες δεν έχουν είναι πάντα στο επίκεντρο, doin' stupid things -Sakura κυρίως και ας πούμε και Hinata, αν και την πάω, απλά έχει μηδενική ανάπτυξη, just a tool-) Resurrection Gaara από Pein??! :hmmm: Εδώ μπερδεύτηκες ή δεν έχεις παρακολουθήσει κάποιο κομμάτι της σειράς; Γενικά τι παίζει με σένα και την σειρά, ποιο κομμάτι της έχεις παρακολουθήσει και... anime ή manga; :P (το λέω επειδή η Chiyo τον αναγέννησε btw) Όσο αφορά το τέλος της σειράς δεν λέω άλλα... αυτό το parody πιο σοβαρό θα ήταν: [SPOILER][IMG]http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2009/353/3/3/Naruto___The_epic_finale_by_Tenshi_no_Hikari.jpg[/IMG] :hahaha:[/SPOILER]Shishio arc ε; I know the feeling... κι εγώ όταν πρότεινα διάφορες σειρές σε κάποια παιδιά τους έκανα αναφορές σε πράγματα που μου άρεσαν και ακόμη δεν ήξεραν (αυτοί), προκειμένου να με θυμούνται σαν τα δουν. :P Το Ruroken το έχω κατεβάσει πάντως και θα δω κάποτε, ενώ ήδη έχω δει το OVA trust & betrayal και ήταν πανέμορφο. ;) ΥΓ: Btw, did you happen to invent the XD emoticon or something; :hahaha:
Mar 09 2010 22:47
Photo

Zoro → Scorpion

Hii-haaa (που λέει και η Iva :P), την πάω πολύ την Jubia όπως είπα... another win female character added, το 'χει ο Mashima με τις γυναίκες (ήδη η Erza ήταν φοβερή). Τον Gerard τον έχω δει πολύ λίγο στο παρελθόν του και τον πάω αρκετά, εύχομαι να έχει κάτι περισσότερο η ιστορία/δύναμή του πιο κει όμως και να μην τον ελέγχει απλά ο Zeref... btw τον λόγο που ήδη πριν αποκτήσει δυνάμεις είχε το τατουάζ στο μάτι (αν σήμαινε κάτι δλδ) τον μαθαίνουμε; (πάντα ναι ή όχι, no spoils). Πωπω κινούμενο spoiler είσαι ουσιαστικά (περί ava σου), μοιάζει και πολύ στον Gerard μπορώ να πω (αν δεν μιλάμε για δίδυμο αδελφό τπτ... τέρμα τα spoils όμως!). :P Colorings σαν τελειώσω το manga αν είναι, δεν θέλω να φάω κάνα άλλο spoiler, ήδη έχω αρκετά... ω ναι, κάποια στιγμή στο μέλλον όλο και κάναν Gray/Luxus/Mistgun/Gerard/Gazille θα βάλω (και τον Natsu τον πάω btw αν και όχι όσο τους άλλους, γιατί είναι αρκετά τυπικός shonen πρωταγωνιστής, δεν τον μισώ κιόλας όμως, δεν είναι εντελώς κόπια Luffy ευτυχώς). Ο Luxus είδα έχει την ηλικία μου πάντως (άλλος λόγος για ava)... επειδή τον κόβω να γίνεται (πιο) καλός πιο κει, ελπίζω τουλ να μην φλωρέψει εντελώς όπως τόσους άλλους badasses που είδα σε άλλες σειρές... καλός αλλά με στύλ αρκεί!
Mar 09 2010 21:55
Photo

nancy_neko → Zoro

nai 3rw,exis dikio,alla eda3i,nomizw stin periptwsh t gio ine psagmenos,palios k etsi :p tulaxiston egw afto ktlva nai,ekane lg flaming borw n pw,alla itan apadisi st sasu-tard n pume XD kai ixe dikio ekei XD otan les xirotero protagwnistiko trio?? sasuke-naruto-sakura??XD vck ta exi kanei SKATA o kishimoto :P ap oso 3rw,p dn exw diavasi kiolas toso naruto(g n mn to pezw k idikos kiolas) m exun pei oti ap t resurrection t gaara ap tn pein arxise to downfall tu naruto series :P k oso g to shonen,nomizw oti ean dis rurouni kenshin,ine pl kalitero shonen,dn 3rw,tulaxiston emena m aresi pl perisotero XD trelenomai g shonen(k as ime girl XD) so,i think ruroken is a much better one dn 3rw,emena prosopika m'aresi trela k kiriws st shishio arc *_* (sorry g to off thing,alla fangirl of ruroken mode on XD) fadasu,egw arxika elega dn 8elw n dw naruto gt exi tosa episodia k etsi,alla otan arxisa n vlepw,ta prwta,prin t shippuden,poro8ika...dld maxes gaara-lee,kai oxi mono,itan api8anes...pleon exi ginei a8lio XD eimai sigurh oti 8a teleiwsi kapws etsi XD o naruto 8a kopanisi agria ton sasuke,o sasuke 8a iremisi,8a pei oti o naruto ine gamatos...(efxomai i sakura n pe8anei XD)kai i sakura lgka 8a einai m tn sasuke XD kapws etsi to fadazomai(efxomai n kanei anatroph enoeite o kishimoto XD)
Mar 08 2010 23:56
Photo

Scorpion → Zoro

Αχα ωστε το αρχισες τα ΣΠΑΕΙ θυμαμαι το χα τελειωσε σε τρεις μερες.Ο Gerard ειναι ο αγαπημενος μου οχι μονο απο το ft αλλα απο οποιοδηποτε manga εχω διαβασει μπορω να πω οτι περασε και τον Serpico (μεγαλη κουβεντα ξεστομησα τωρα.Λοιπον να σου απαντησω η Juvia μπαινει στο ft .σου απαντησα χωρις spoiler :P . Οντως οι χαρακτηρες ειναι τελειοι και θα ρθουν κι αλλοι στο μελλον δεν λεω αλλα. Οσο για το ava μου ειναι Mistgun Unmasked τον εχεις δει ηδη νομιζω με τον Luxus, τεσπα θα αργησεις να τον ξαναδεις(πολυ) Λοιπον νομιζω σε καλυψα btw αν θες κανα coloring εχω απειρα και περιμενω συντομα set σου απο ft Ετσι?
Mar 08 2010 23:04
Photo

Zoro → nancy_neko

Souka! Λοιπόν σχετικά με το θέμα να σου πω μόνο ότι πιο "παλιός" δεν ισούται (όχι απαραίτητα δλδ) πιο σωστός, πολύ απλά γιατί όσο περνάνε τα χρόνια (και ασχολείσαι με άλλα πράγματα στο ενδιάμεσο) σιγά σιγά όσο να 'χει δεν σου είναι και όλα crystal clear όπως στην αρχή, συγκριτικά με κάποιον που μόλις τελείωσε την σειρά και την έχει φρέσκια. Δεν μιλάω για την τωρινή περίπτωση (άλλωστε αρκετοί που τελειώνουν αρχικά την/μια σειρά πολλές φορές το κάνουν επιφανειακά), αλλά απλά θέλω να σου πω ότι πιο ψαγμένος =/= πιο σωστός. Στην χθεσινή συζήτηση τώρα, σε αρκετές περιπτώσεις κι εγώ μπορούσα να βάλω εικόνες (πχ όταν ο Kisame έλεγε στον Itachi να προσέχουν τον Jiraiya ή όταν ο Orochimaru είπε ότι δεν είναι στο επίπεδο του Itachi), αλλά δεν το βρήκα απαραίτητο, εφ' όσων θυμόμουν καλά τι λέω και δεν με ρώτησε κανείς σε ποιο σημείο είχε ειπωθεί το κάθε πράγμα. Και πάλι εδώ δεν σου λέω ότι ο Gio έκανε λάθος που έβαλε pics, απλώς ότι, δεδομένου πως σχεδόν όλα τα θέματα που συζητούσαμε ήταν υποκειμενικά και αβέβαια, το ότι έβαλε εικόνες δεν σημαίνει απαραιτήτως πολλά, ειδικά αν αυτές δεν ακολουθούνται από δυνατά επιχειρήματα. Απλά προσωπικές απόψεις εκφράζαμε όμως, χωρίς σωστά και λάθος, το ότι άρχισε να λέει ανώριμους και fanboys όσους δεν συμφωνούσαν μαζί του δεν το βρήκα και τόσο σωστό και νομίζω αρκετοί ένιωσαν το ίδιο. Όπως και να το κάνουμε μιλάμε για μια σειρά που σηκώνει χιλιάδες υποθέσεις και συζητήσεις, οπότε από την στιγμή που άρχισε να κάνει πολλές αναφορές σε διάφορα σημεία της σειράς (από την αρχή ως το τέλος) νομίζω λογικό είναι να γέμισε quotations. Τέλος πάντων, αρκετά το συζητήσαμε, εγώ το κλείνω εδώ, άλλωστε νομίζω μεταξύ μας είμαστε ΟΚ. Δεκτές οι όποιες απαντήσεις ωστόσο. :P Όσο αφορά την σειρά πάλι, εγώ πιστεύω ήταν τρομερή (παρά τα όσα κενάκια της εδώ κι εκεί, αλλά ΟΚ, ποιο shonen δεν έχει; ) ως και τον θάνατο του Itachi (μαζί με την αποκάλυψη της αλήθειας πάνω του). Ως τότε μάχες, κακοί, ιστορία κλπ πιστεύω έφτασαν την κορυφή τους σαν σύνολο (πάντα με μερικά κενάκια εδώ κι εκεί). Από κει και πέρα μεχ, ο Pein είχε τις φάσεις του άλλα όπως είπα και στο thread δεν με τρέλανε, βάλε και ότι τον κατέστρεψε ο Kishi με το που συνάντησε τον Naruto... η σειρά ήδη είχε ξεκινήσει την κάθοδο της. :wet2: Στην συνέχεια βρήκα κάποια ακόμη καλά πράγματα, όπως πχ την συνάντηση των 5 Kages (μου άρεσαν και οι 5 τους, τους βρήκα καλά δομημένους) και άλλα διάφορα, αλλά η πτώση συνέχιζε να είναι εμφανής. Και τώρα, στο σημείο που φτάσαμε βλέπω σχεδόν μόνο πτώση. Μέσα σ' όλα βρίσκω και κάποια καλά πραγματάκια πάλι, αλλά πιο πολύ είναι απλά καλύτερα από τα υπόλοιπα, όχι καλά από μόνα τους... δεν έμειναν πια άξιοι Akatsuki (που τους είχα λατρέψει), ενώ όλοι οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες του 1ου Naruto έγιναν κομπάρσοι (που θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί περισσότερο - Lee, Kurenai, Temari, Shino κλπ) και όλα αυτά γιατί; Για να βλέπουμε το χειρότερο πρωταγωνιστικό τρίο στην ιστορία τον shonen να γυρνάει γύρω από τα πάντα (ειδικά ο Sasuke)... κρίμα ρε Kishi και είχες ξεκινήσει τόσο καλά. :if: (ps: sorry για την έκταση, blame οίστρος :P)
Mar 08 2010 21:43
Photo

Zoro → Radagast

It's a deal then. ;)
Mar 08 2010 20:58
Photo

nancy_neko → Zoro

8a grapsw se greeklish gt m vgenun pl pio efkola (msn habbit XD) kita,egw ida g paradigma polla atoma dn enow esena sigekrimena p elegan oti i sira ine akoma gamath k etsi k itan k kiriws mia kopelitsa lgka p ekane yosh,to i3era,to i3era oti 8a sinadiodusan i kt,i guess she's a narutard,dn gnte alliws XD nomizw omws oti apta epixirimata ine afta p exun bash p boris n t apodi3is omws...opws k egne ap meria tu gio m t posting ap eikones...k g n s leei oti to 3ekinise ap tote p vgike,nomizw oti 3ri to naruto arketa,k to exi psa3i arketa perisotero ap allus(ute egw exw kairo,vck n s pw tin ali8ia ute diavazw t shippuden,apla akuw,rwtaw ti gnte k etsi...t last t diavasa,gt m pan oti itan megalh mlkia g chapter,ektos olwn twn allwn p exun proigi8i,k to diavasa k frikara XD anyway,i think oti ine odws pio psagmenos k ap mena k ap sena(no mean to be offencive,esy ipes oti 3ekinises prin miso xrono XD) kai egw exw tn aporia n dw pws teleiwnei.. alla i siberifora tu itan odws epi8etikh,omws pros enan o opios ipe ton kakashi hybrid uchiha...well,sorry,alla stn 8esh tu gio egw 8a ixa ri3i kadilia...:P gt profanws to pedaki ine sasuke-tard,pws alliws boris n peis kapion o opios rixnei afta t pragmata k leei n psofisi o kakashi,o hybrid uchiha k oti allo aradiase...? XD egw stn 8esh t gio 8a erixna trelo vrisidi :P kai kt last XD milusame gnk s kapia fash g olo t naruto,tote,twra k etsi...opote egw eixa tin aporia g tin kurenai,gt anaferomun st 8ema oti o kishimoto exi 3exasi xaraktires :S i can see that,everyone can.... btw,sorry g to user name su XD
Mar 08 2010 14:21
Photo

Radagast → Zoro

Haha. Να ξέρεις οπότε πως θα είμαι μέσα σίγουρα καμιά Τρίτη και Παρασκευή.
Mar 08 2010 11:34
Photo

Zoro → nancy_neko

Για να μην το συνεχίσω στο thread (είναι και άσκοπο, μιας και δεν αφορά τόσο την σειρά πια): τα γεγονότα που αναφέρεις (kurenai pregnant κλπ) αφορούν το τωρινό Naruto, όμως τα θέματα που συζητήσαμε αφορούσαν το ''παλιό'' (itachi, sasori, pein κλπ), το είπα ήδη στο post αλλά τόσο εγώ όσο και αρκετοί άλλοι δεν πάμε πια την σειρά (και το έχουμε δείξει κατά καιρούς με posts, εκεί συμφωνούμε ουσιαστικά), το ότι συνεχίζουμε να την παρακολουθούμε δεν σημάνει ότι είμαστε (και είμασταν) τυφλωμένα fanboys όμως (btw εγώ προσωπικά δεν έχω πάνω από μισό χρόνο που την άρχισα), αλλά ότι απλά θέλουμε να δούμε πως θα τελειώσει (όπως και φυσικά αν τυχόν βελτιωθεί ξανά). Επίσης όταν λέω δεν μου αρέσει σημαίνει στο σύνολό της και όχι κάθε στοιχείο, μέσα σ' όλα πάω ακόμη κάποια πράγματα. Το ότι έβαζε εικόνες είναι σίγουρα κάτι θετικό (το έχω κάνει κι εγώ, αν και για άλλες σειρές), αλλά τον καθιστά απλά ψαγμένο και όχι [B]πιο[/B] ψαγμένο από έναν που μιλάει με (''απτά'') επιχειρήματα μόνο. Τέλος, ναι, είναι αλήθεια ότι πέσαν αρκετοί πάνω του (σκέψου και το γιατί βέβαια), όπως και είναι αλήθεια ότι του έγινε παρατήρηση να προσέχει την συμπεριφορά του, πιο πριν. Δεν έγινε κανένα gang up πάνω του όμως, μιας και ο καθένας είχε διαφορετικές διαφωνίες μαζί του, αλλά ενώ όλοι τον ακούσαμε γι' αυτά που είχε να πει και του απαντήσαμε ισότιμα, αυτός μείωσε όσους δεν συμφωνούσαν μαζί του, αυτό είδα. Δεν στην λέω τώρα btw, έχεις κάθε δικαίωμα να συμφωνείς με την όλη συμπεριφορά του (και τυχόν να μου απαντήσεις), απλά σου είπα την άποψή μου. Καλό σου βράδυ. Υγ: My user name is written with one r. :P
Mar 08 2010 01:43
Photo

Zoro → Scorpion

Donmai, Scorp-kun, αρκεί που με θυμήθηκες! Sankyu λοιπόν. :P Btw ξεκίνησα το Fairy Tail manga τελικά και μπορώ να πω ότι ως τώρα μου αρέσει πολύ σαν σειρά, πάει για fave (shonen), μαζί με OP. Θα τα πω και στο thread αλλά, πάω πολύ Luxus, Mistgun, Erza, Gray, Lucy, Makarov, Gazille και άλλους αρκετούς. Επίσης μου άρεσε και ότι ο Mashima ανακυκλώνει χαρακτήρες αλα Baroque Works του Oda, μιλάω για την Jubia, την γυναίκα από τους Phantom Lord με τις επιθέσεις βροχής... είμαι στο arc της Erzaς και του Gerard (μετά το Phantom) και μου άρεσε που ακολούθησε τον Gray, έχει και πλάκα σαν χαρακτήρας... χωρίς spoilers μπορείς να μου πεις αν μπαίνει τελικά στο fairy tail ή αν όχι; (χωρίς spoilers και πάλι, απλά ναι ή όχι :P) Γεμάτη ενδιαφέροντες χαρακτήρες και story/ανατροπές είναι η σειρά ως τώρα, ενώ και το σχέδιο (ειδικά οι γυναικείοι χαρακτήρες :lovulovu:) δεν πάνε πίσω. Τα μόνα που με χάλασαν είναι τα αστεία (πιο πολύ στην αρχή βασικά, τελευταία έφτιαξαν κατά πολύ) και οι μάχες (που πέφτει αρκετό unpsofable αλα OP, αλλά καλές σαν σύνολο). Δεν βλέπω την ώρα να φτάσω στο latest chap. :rolleyes: ΥΓ: Απ' όσο κατάλαβα το ava σου είναι η πραγματική φάτσα του Mistgun; Αν ναι, δεν θέλω να ξέρω περισσότερα, σους! :stubborn:
Mar 08 2010 00:25
Photo

Scorpion → Zoro

Τι καφρος που ειμαι ειχες πριν τρεις μερες γενθλια και δεν σου πα χρονια πολλα σορρυ Τεσπα εστω και λιιιγο καθυστερημενε χρονια πολλα κι απο μενα. :D xP
Mar 07 2010 20:44
Photo

Zoro → Radagast

Καλά, αν πρέπει να περιμένουμε να βρεθούμε και οι 2 μέσα την ίδια ώρα... κατάλαβα, θα τα πούμε όταν σε απολύσουνε! :hahaha:
Mar 07 2010 16:50
Photo

Radagast → Zoro

Χαχα την πάτησες ποιος σου είπε πως μπαίνω κάθε μέρα. Μόνο όταν είμαι μέσα (στη μονάδα), συνήθως έχω τον χρόνο για το μσν. (1 στις 3 μέρες δλδ) Όταν είμαι σπίτι ή με παρέα θά'μαι (έξω ή μέσα) ή θα κοιμάμαι... :P
Mar 06 2010 23:25