Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Scorpion → Zoro
Tο τελειωσες κιολας ρε θυριο τι να πω μπραβο τωρα θα μπεις και συ στο βασανιστηριο να περιμενεις καθε βδομαδα για το καινουργιο (καθε τριτη συγκεκριμενα) αν και πολλες φορες βγαινουν λιγο πιο νωρις
Μάρ 14 2010 20:40
nancy_neko → Zoro
sorry power of habbit XD
(opa n to pali :P)
eeeem,giafto egw krazw tn kishimoto...t new chapter edometa3y itan vareto oso dn paei
o naruto kanei lecture stn sasuke...:P
i sakura dn leei tpta,opws ute k o kakashi(pu EPITELUS vgike ap t kage bushin) XD
niax,vareto exi ginei t naruto XD
Μάρ 13 2010 01:19
Zoro → Robin-Chwan
Oi, what happened και σε χάσαμε εντελώς, εκεί που ήσουν απ' τις πιο συχνές εδώ; :P
Τελείωσα το FT btw, τσέκαρε το thread όποτε θες για εντυπώσεις.
Μάρ 13 2010 00:18
Zoro → nancy_neko
Ναι, ο Pein έκανε το τελικό mass rez στο τέλος (για έναν από τους πιο ηλίθιους λόγους σε shonen).
Κι εμένα μου είχαν αρέσει όλοι αυτοί οι secondary χαρακτήρες που λες και γι' αυτό σπάστηκα κι εγώ, τους ξέχασε εντελώς αυτούς για να μας δείχνει τους πρωταγωνιστές να κυνηγιούνται ξανά και ξανά (να, τώρα τι νομίζεις ότι θα γίνει, θα απομακρύνει ο Madara τον Sasuke, power up o Naruto και πάλι τα ίδια :wet2:), είναι μονότονο.
Η μάχη με την Chiyo όντως από τις πολύ καλές της σειράς, αν και αγαπημένη μου παραμένει αυτή με τον Itachi, από τις καλύτερες της σειράς για μένα και που ο Kishi έδωσε τα όλα του πιστεύω. Ικανοποίησε την fanboyness μου, δεν περίμενα κάτι τόσο καλό. :respect:
Yup, αν μετρήσεις you have like... ένα XD σχεδόν για κάθε πρόταση!! :hahaha:
Μάρ 13 2010 00:11
Zoro → Scorpion
Το τελείωσα σήμερα τελικά (τσέκαρε στο thread αν θες να δεις απόψεις). Να σου πω απλά ότι σχεδίαζα να το διαβάζω σιγά σιγά για να το αφομοιώσω πιο πολύ, αλλά σαν έφτασα το arc του Luxus δεν άντεξα και το πιασα όλο μαζί. :P
Βέβαια θα ξαναδιαβάσω άλλη μια τα σημεία που πέρασα πιο γρήγορα, αλλά ήδη έχει μπει στα faves μου για μεγάλο shonen. :D
Το anime το έχω αφήσει προς το παρόν, αλλά είδα στο thread που βρισκόμαστε. Ελπίζω να του κάνουν καλή δουλειά γιατί πρόκειται για το πρώτο cool arc.
Μάρ 13 2010 00:01
Zoro → Anelis
Καλά δεν εννοούσα ότι στην αρχή είναι μάπα, έχουν πάντα την φάση τους/αστεία (αν σου αρέσει το είδος :D) μέχρι να γνωρίσεις τους χαρακτήρες, απλώς συνήθως πιο κει απογειώνονται σε σημεία που δεν πολυθυμίζουν την χαλαρή shonen σειρά που ξεκίνησες αρχικά. Περί ορέξεως... :p
Μάρ 12 2010 23:52
Scorpion → Zoro
Θα αργησεις να το ξαναδεις αλλα οταν ξαναεμφανιστει θα λυθουν αρκετες αποριες σου,βασικα δεν προκειται να στις λυσει ο ιδιος ο ηρωας αλλα η πλοκη του arc θα καταλαβεις οταν φτασεις Btw δεν ξερω αν ειδες το τελευταιο επ που βγηκε μπαινουμε σε Phantom Lord arc
Μάρ 11 2010 22:44
nancy_neko → Zoro
xaxaxa,nai re sorry,my mistake,i chiyo ton ekane res XD kala,dx,dn exw dei k poly,dn 3rw vck ti exw dei,smr diavasa t last chapter----lameeeee XD dn ipirxe
XD
(ti 8ea p ine i chiyo,dn iparxi,i kaliterh gria s olo t naruto ine<3) oso g afto p ipa g pein,eble3a t butia m,o pein den ekane res ton kakashi??XD
soz,t eble3a,exw faei lg brainfuck tis teleftees meres,to online me exi katastrepsi,dn 3rw ti lew XD
vasika g mena o sasuke ine enas gay emo,o naruto ine enas gay emo,k i sakura mia ili8ia putana (etsi tus exi kanei o kishimoto XD)
kita,exw dei diasparta episodia ap t shippuden,alla mexri ena simio,dn 3rw k egw omws ap pio,exw dei t prwto naruto,k gnk dx,dn asxolume,apla rwtaw ap allus,ti egne st naruto k etsi(opws ktlveneis apa3iw pleon n asxoli8w m naruto)k otan m eipan oti o kakashi piastike ap kage bushin,eeee,ekei fudwsa XD gt o kakashi,me sarutobi,gaara(prin ginei k aftos gay),lee kai merikoi alloi,itan oi agaphmenoi m xaraktires,kai 3ekinisa n diavazw k t chapters ap naruto,n dw ti gnte
tin maxh omws sakura+chiyo vs sasori,kala,dn ipirxe...pezi n itan ap tis kaliteres duleies p ekane o kishimoto st naruto shippuden
na dis ruroken,einai apla teleio <3 dn iparxi <3
oso g ta ova,einai kala,alla ine filler k kiriws to telos
vcka st ova ine k kala,to trust and betrayal dixnei prin to manga as pume,t parel9on,to reflection dixnei k kala to after the manga...alla dx,dn ine afto t telos,k o watsuki apogoiteftike ap t telos p evalan sto reflection...alla k pali,dx,ine api8ano
at least,i'm loving it far more than anything else :P
XD
k gt rwtas ean ekana invent to xD??coz i use it alot??? XD (isxuei,einai k afto ena msn habbit xD)
Μάρ 11 2010 20:18
Anelis → Zoro
ακριβώς θέλουν αιώνες για να γίνουν καλά = δεν θα γίνουν ποτέ καλά!
αυτό που λες είναι απλά η δικαιολογία που χρησιμοποιείς για να τα υπερασπιστείς και δεν ισχύει γιατί μιά σειρά κρίνεται από την ολότητά της και όχι για το αν τα τελευταία 100 eps από τα 400 που έχει είναι καλά :P
suicidal enough για shonen δεν νομίζω να γίνω ποτέ but you can always keep hoping i will XD
Μάρ 10 2010 22:31
Zoro → Anelis
Αυτά έχουν τα άπειρα shonen, θέλουν αιώνες για να γίνουν καλά. :P
Πάντως Naruto πιστεύω ακόμα και σένα θα σου άρεζαν κάποιοι χαρακτήρες (ειδικά κακοί, όπως ο Itachi που έχω τώρα), απλά εμφανίζονται πολύυυυ πιο κει... your patience will be long gone before then...
[SIZE=1]... but I'll keep trying, κάποια μέρα δεν θα 'σαι high, extremely bored ή suicidal για να τα δεις;[/SIZE] :rolleyes:
Μάρ 10 2010 22:03
Anelis → Zoro
μμμ επειδή έχει ωραία φαναρτ; σιγά τ' αυγά!
που ναρούτο είχα αρχίσει πριν από 4 χρόνια, και μετά το 60ο δεν άντεξα άλλο
μην προσπαθείς να με προσηλυτίσεις εμένα καμένε οτάκουυυυ!!
Μάρ 10 2010 21:54
Zoro → Anelis
Ναι, λες και γι' [B][URL="http://i50.tinypic.com/28qqads.gif"]αυτήν[/URL][/B] δεν μου είχες δώσει τα ρισπέκτια σου παλιά. Glad you liked my new one too btw. ;)
(και οι 2 από naruto πάντως, ίσως είναι καιρός να αρχίσεις το πρώτο σου endless shonen τελικά... join the dark side :p)
Μάρ 10 2010 21:44
Zoro → Scorpion
Yup, we talkin' about the same person. ;) (που τελευταία μυστηριωδώς χάθηκε btw :?)
Μάρ 10 2010 21:36
Scorpion → Zoro
Χα νομιζω ξερω ποια εννοεις οταν λες σποιλερυ xP αυτη που φερει το ονομα της Waifu σου ετσι?
Ναι δεν εχεις ιδεα τι σποιλερ εχω φαει ειδικα για τον Loki αλλα και για το πρωτο μεγαλο arc της σειρας με τον Leon .
Επισης εχω φαει πολλα spoiler και για το One piece απο το ιδιο παλι ατομο.
Αλλα δεν πειραζει αμυνθηκα καταλληλα λεγοντας της το τελος του SOul eater και του Trigun Maximum
mwahahah
Fear the wrath of God xD
Μάρ 10 2010 19:53

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται