Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Tea-chan

Wine-chan, Beer-chan, Vodka-chan, Rum-chan... make your pick! Glad to contribute in corrupting your spirit. :D On a side note: ποια είναι αυτή η Ohana με τα νύχια που πάντα αναφέρεις στο Naruto thread; Εγώ όλο κι όλο το όνομα της έχω πετύχει στο mangahelpers, αλλά δεν είδα ούτε pic, ούτε νύχια. :hahaha:
Μάρ 19 2010 13:30
Φωτογραφία

GhostPrince → Zoro

hiz...τι γινεσαι man? btw αλαξες το name σου? XDD anyways τι λεει? ...
Μάρ 19 2010 01:09
Φωτογραφία

Tea-chan → Zoro

Wine-chan... που είναι και το αγαπημένο μου ποτό... Χμμ... με έβαλες σε σκέψεις τώρα...
Μάρ 18 2010 22:50
Φωτογραφία

Zoro → Tea-chan

Totally, και μισώ κι εγώ τα μεγάλα ονόματα. :P Υπάρχουν κι άλλα ποτά όμως... μήπως να περάσεις προς alcohol μεριά να δείξεις μεταστροφή προς κάτι πιο δυνατό; :rolleyes:
Μάρ 18 2010 22:03
Φωτογραφία

Tea-chan → Zoro

Κοίτα, εδώ και καιρό έχω μεταπηδήσει στο χαμομήλι... Αλλά isn't chamomile-chan a mouthful...?
Μάρ 18 2010 21:58
Φωτογραφία

Zoro → Tea-chan

Χουχου, μόνο που εγώ το είχα στο μυαλό μου εδώ και καιρό... I deceived you all. °w° Join our side... ίσως ήρθε ο καιρός να εξελιχθείς σε Coffee- ή Τήλιο-chan κι εσύ. :orly:
Μάρ 18 2010 21:57
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

ΛοΛ, τώρα έχω κάτι για να σε εκβιάζω (κι εγώ, I guess), muchas gracias. :hehehe: Remember the name!
Μάρ 18 2010 21:50
Φωτογραφία

Tea-chan → Zoro

Μπορώ να μάθω τί σας έπιασε όλους σας;;; Πρώτα το Rin, τώρα εσύ...; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;;;;
Μάρ 18 2010 19:44
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

χαζό το νέο nick θέλω το παλιό να μπορώ να σε καταλαβαίνωωωω!!! τιντουτο το λέξους; fail fail!! ενίσταμαι!
Μάρ 18 2010 05:49
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

We have a winrar! ;)
Μάρ 17 2010 22:23
Φωτογραφία

Zoro → D.Dragon

Heh, thanks (I guess), όντως ο τύπος τα σπάει και κρατάει την σειρά όρθια μόνος του. Πάντως δεν έχω απορίες στο γιατί σου αρέσει και σένα: badass attitude, τούμπανος, σχισμή στο πρόσωπο και "γούνινος" μανδύας... reminds me of someone. :rolleyes:
Μάρ 17 2010 22:21
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Ξεχασα να σχολιασω Name σου απο οτι καταλαβα Lexus=Luxus αλλα το Lexus σου παει πιο πολυ αν θυμαμαι καλα σε λενε Αλεξη αρα (A)Lexus κολλαει :P
Μάρ 17 2010 22:17
Φωτογραφία

D.Dragon → Zoro

Αμαν με τις αλλάγες ονομάτων αλλά σε δικαιολογώ γιατί Luxus Rulez.
Μάρ 17 2010 21:40
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

I will gladly accept your wishes Lexus-sama :P
Μάρ 17 2010 19:37
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Ναι, resizing, cropping, transparency κλπ is my specialty... υλικό μου λείπει κι εμένα... είναι μέχρι να τον δείξει πιο πολύ στο anime. TY και πάλι. :D
Μάρ 17 2010 19:32