Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Χαχα δεν το είχα δει πριν, Ι guess that makes him even cooler: [SPOILER=One Piece manga]A giant Buddha man with afro hair and round glasses, shooting shockwaves from the palms of his hands while bearing sharingans in his eyes... you' ll never see something as cool as this. :P [/SPOILER] Και για να αφήσω κάτι ακόμη: [SPOILER=Naruto manga][IMG]http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/070/a/1/How_I_Read_Ch_486_by_Dettebayo_101.png[/IMG] :hahaha:[/SPOILER]
Μάρ 20 2010 00:35
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Πως ειναι ετσι το ματι του στο μεσαιο panel, 1η σειρα? Sharingan εβγαλε:hahaha:?
Μάρ 20 2010 00:12
Φωτογραφία

GhostPrince → Zoro

ε ναι το OP το παραδεχομαι XD βλεπεις fillers μια φορα το χρονο :kakaka:(που λέει ο λόγος)
Μάρ 20 2010 00:07
Φωτογραφία

Zoro → GhostPrince

Heh, μόνο στο OP τα fillers είναι βρώσιμα. Πέραν αυτών just livin' la vida loca. :)
Μάρ 20 2010 00:03
Φωτογραφία

GhostPrince → Zoro

Ναι σ'αυτο 8α συμφονισω x) anyway καλα bleach κιεγω 8ελω να τ'αρχισω πολυ το manga γιατι με τα fillers δεν πεζει αλο XD αλλα not much time >_< τεσπα τι αλλα? παντος μας εχουν γαμισει στα fillers τελευτεα bleach εχει απτο καλοκαιρι ...τωρα εχει βαλει και στο naruto..palu...-_- μου χουν σπασει τα νευρα XD
Μάρ 19 2010 23:53
Φωτογραφία

Zoro → ZeLiGa

Και ακόμη δεν έχω αλλάξει set... τότε να δεις. XD Btw πως πάει το Naruto;
Μάρ 19 2010 23:34
Φωτογραφία

Zoro → GhostPrince

Ναι και 'γω για αντιγραφή OP το είχα αρχικά και τελικά συμπέρανα ότι έχει στοιχεία και από OP και από Naruto. :P Ωστόσο δεν λέω πως είναι αντιγραφή, έχει καταφέρει να φτιάξει έναν κόσμο όλο δικό του o mangaka και με πολύ ενδιαφέρον, απλά εμφανέστατα είχε και κάποιες επιρροές. Καλά μωρέ γενικά, πριν λίγο καιρό ξεμπέρδεψα με εξετάσεις (μέχρι τις επόμενες που έπονται σύντομα) και θα πιάσω Bleach όπου να 'ναι.
Μάρ 19 2010 23:24
Φωτογραφία

ZeLiGa → Zoro

o.0 Αλλαξες nick; Θα είναι λίγο δύσκολο να σε συνηθίσω έτσι. xD
Μάρ 19 2010 22:37
Φωτογραφία

GhostPrince → Zoro

a nice ^^ γενικα για το berserk παντος εχω ακουσει πολυ καλα λογια....=) και νομιζω αξιζε τον κοπο να το ξεκινησω....αν κιακομα στο 47μο chap. ιμε με χι ποροσει =) καλα το FT οντος οι περισοτεορoi char. τα σπανε ^^ εμενα btw μ'αρεσει ο gray ws fav ...αλλα μοσους ειπες μαρε΄σουν ολοι σκεδον ...xD (εντομεταχυ πριν κσεκινησω να το διαβαζω το FT μαυτα που ακουγα πιστευα οτι ητανε αποτθχημενη αντιγραφη του OP...xaxa...ala daxi ta spa to manga telika ;)isos na to vaza sta top mou after all xD anyway εσυ πος τα πας? (απο ανιμε-manga...bla bla....) XD;P
Μάρ 19 2010 20:05
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

BB just messed with the wrong nigga! [SPOILER=One Piece manga 578][IMG]http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2010/077/a/b/Sengoku__the_Buddha__by_Yata_garasU.jpg[/IMG] Don't you dare underestimate the power of the afro afro no mi! :burningbe3: Heh, at last... he became kinda cool! And without the goat goat no mi. :P[/SPOILER]
Μάρ 19 2010 17:26
Φωτογραφία

Zoro → GhostPrince

Berserk είναι το αγαπημένο μου manga so far, ελπίζω πως θα σου αρέσει μέχρι τέλους. FT πάω πάρα πολλούς χαρακτήρες, γενικά πιστεύω ο mangaka φτιάχνει και καλούς "καλούς" και κακούς (:P), αλλά έχω σαν πρώτο τον Luxus, μιας και μου αρέσουν οι cool χαρακτήρες επί το πλείστον. Επίσης πάω Mistgun, Gildartz, Gazille, Mira, Erza, Jubia, Lucy, Gerard, Gray και άλλους αρκετούς. :)
Μάρ 19 2010 16:04
Φωτογραφία

GhostPrince → Zoro

ναι τα σπα οντος...κιεγω τα χω τελιωσει....αν και τωρα διαβαζω berserk ...με χι τραβηκσει XD και εχω μινει λιγο πισω στο FT :P btw απο FT πιος char σ'αρεσει? =)
Μάρ 19 2010 14:04
Φωτογραφία

Zoro → Tea-chan

Χαχα, [URL="http://i39.tinypic.com/rayfk0.jpg"]got[/URL] it! (btw I'm a beer man :P)
Μάρ 19 2010 13:49
Φωτογραφία

Tea-chan → Zoro

Η Ohana είναι η κοπέλα που δίνει τα πιο ολοκληρωμένα spoilers για το Naruto, με full script και εικόνες, σε αντίθεση με τον NJA, που δίνει πέντε γραμμές το πολύ. Πιο παλιά, οι φωτογραφίες που έδινε η Ohana είχαν και τα δάχτυλά της μέσα, καθώς κρατούσε το περιοδικό ανοιχτό. Τα νύχια της είχαν ΤΗ διακόσμηση, μακρυά, με διαμαντάκια, σκουλαρικάκια, τρελά και παρδαλά χρώματα και δε συμμαζεύεται. Και έμεινε να τη λέμε "η Ohana με τα νύχια". XD Θα το βάλω δημοψήφισμα στο BH μου φαίνεται... αν και προσωπικά τείνω προς το κρασί... XD
Μάρ 19 2010 13:40
Φωτογραφία

Zoro → GhostPrince

Heyz dude, όλα καλά, άλλαξα όντως το name όπως είδες, δεν την πάλευα άλλο με το παλιό. :P Πέραν αυτού διάβασα και όλο το Fairy Tail που λέγαμε, πολύ καλή σειρά για shonen... είναι στις αγαπημένες μου so far. :)
Μάρ 19 2010 13:33