Jump to content

Community Status Updates

Photo

minuu → Zoro

ευχαριστω πολυ!αν και οπως ειπες ειναι λιγο παιδικο στην αρχη τ one piece γ αφτο δν επιχειρησα ν τ δω!αλλα τωρα μπορει ν αρχισω.βασικα απ τοτε π τελειωσα ολα τα επεισοδια death note κ πρεπει ν περιμενω μια βδομαδα γ τ naruto εψαχνα κατι καινουργιο!! α ωραιο προφιλ!!!!
Mar 22 2010 21:14
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Δε ξερω τι συνδυαζει και τι οχι, ξερω οτι θα σου αρεσει :P
Mar 22 2010 18:12
Photo

Zoro → minuu

Γεια σου και σένα και καλώς όρισες. :) Μιας και καινούρια, να υποθέσω ότι Naruto και Death Note τα έχεις φτάσει μέχρι τέλους; Αν ναι, μιας και βλέπω δέχεσαι προτάσεις, σου συμβουλεύω το One Piece για επόμενο. Μαζί με το Naruto είναι από τα αγαπημένα μου shonen... και μην αποθαρρυνθείς από την παιδικότητα της αρχής ή τα πολλά επεισόδια, πιο κει σοβαρεύει αρκετά, όπως και το Naruto άλλωστε. Καλή διαμονή. ^^
Mar 22 2010 16:50
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Χεχε, θυμάμαι παλιά που σε είχα ρωτήσει κάτι παρόμοιο, στην σύγκριση Sasuke-Vegeta και έλεγα μήπως, τώρα που έβαζα τις φυλές στο παιχνίδι ενώ, έπαιζε τπτ διαφορετικό αλλά μπααα, [B]Uchihater[/B] είσαι και παραμένεις φαίνεται (οπ, σου βρήκα και νέο παρατσούκλι, hope you like :P). Καλά το ότι υπάρχουν μεγάλα shonen καλύτερα του OP δεν το αμφιβάλλω, άλλωστε το OP καλύτερο από τα 3 μου φαίνεται απλά (Bleach δεν έχω δει ακόμη βέβαια, αλλά δεν νομίζω πως κάνει πολύ διαφορά, με βάση τα όσα βλέπω και ακούω), μετά δεν είναι ότι μου αρέσουν και όλα εκεί μέσα... μερικοί υπερβολικά βλάκες/παιδιαστικοί εχθροί/χαρακτήρες με εκνευρίζουν τα μάλα ώρες ώρες πχ. :P Πάντως να παραδεχτώ ότι το FT έρχεται αρκετά κοντά στο OP στις προτιμήσεις μου. Έχει πιο χαλαρό κλίμα οπότε μερικοί gtp χαρακτήρες που εμφανίζονται που και που δεν με ενοχλούν όσο στο OP, που τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πια. Ελπίζω το FMA ή κάνα άλλο απ' αυτά που θέλω να πιάσω να συνδυάζει τα καλά στοιχεία των 3 μεγάλων shonen και να περιορίζει τα άσχημα. :)
Mar 22 2010 16:40
Photo

minuu → Zoro

geia!ti kaneis?
Mar 22 2010 15:28
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Sayians=badass uchihas=loosers Plz dont do that comparison again :P To υπερεκτιμημενος παει στο οτι οπου και να μπω ακουω το ποσο γαματος ηταν ο itachi και κυριολεκτικα βαρεθηκα να ακουω για αυτον.Και ναι, αρκετα ψευτικος. Να το δεις/διαβασεις το fma.Ειναι ανωτερο απο τα manga του WSJ (yup, OP included :P)
Mar 22 2010 13:26
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Κάτσε τι έχει πάθει ακριβώς η σύνδεσή σου και δεν κατάλαβα; Χάλασε το router, δεν πλήρωσες τον λογαριασμό, κάηκε το καλώδιο του ΟΤΕ or what; :P Θα ακουστεί κλισέ αλλά αφού έχεις λάπτοπ τσέκαρε για wireless συνδέσεις μπας και βρεις τσάμπα από κάνα γείτονα, αν δεν το 'χεις κάνει ήδη. Καλά νετάδικο ναι, μόνο διακοπές είχα χρόνο κι εγώ, που να πας κι εσύ με τα μαθήματα, υπομονή. :P Μπα ο Mashima μου φάνηκε καλύτερος και από τον Oda στην ανακύκλωση εμένα... και αυτό γιατί Jubia και Gazille μου άρεσαν πολύ όταν ξαναεμφανίστηκαν, ενώ οι Baroque Works, αν και μου άρεσε η χρησιμότητα που είχαν, δεν με τρέλαναν ποτέ σαν χαρακτήρες (πέρα από Robin φυσικά, αλλά ΟΚ αυτή ποτέ δεν ήταν κακιά :P). Ω καλά, ούτε τοπ 10 δεν έχω κάνει εγώ ακόμη... too inexperienced. Να δω πότε θα 'ρθει η σειρά μου, βέβαια όταν φτιάξω θα είναι σχεδόν οριστικό, με πολύ λίγες αλλαγές. ΥΓ1: Τεχνικό σκέφτηκες να φωνάξεις; ΥΓ2: Αιώνες τώρα ήθελα να το αλλάξω, αλλά δεν έβρισκα κάποιο καλό... τελευταία περίοδο βρήκα 3 καλά και μέσα σε αυτά υπερίσχυσε αυτό (ο Luxus μου έδωσε την ιδέα). No worries tho, you still remain my waifu. :)
Mar 22 2010 00:48
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Heh, αφού όλο τους θάβεις, δεν νομίζω υπάρχει παρατσούκλι που σου ταιριάζει πιο πολύ για την σχέση σου με τους Uchihaδες. :P Αν και btw θα το έχεις παρατηρήσει αλλά έχουν πάρα πολλές ομοιότητες με τους saiyans αυτοί (μαύρα μαλλιά σχεδόν σε αποκλειστικότητα, weird haircuts, superiority complex, top fighters, αφανισμός φυλής κλπ), πως και τους 2ους δεν τους μισούσες τόσο όμως; O Obito εμένα πάλι μου φάνηκε ο τέλειος ορισμός του cool loser... δύσκολο να βρεις έναν τέτοιο imo (πχ ο naruto είναι loser loser για μένα), οπότε τον πάω. Ο Itachi από την άλλη δεν μου φάνηκε καθόλου υπερεκτιμημένος, ίσα ίσα χαρακτήρας τόσο cool απ' όλες τις πλευρές (τεχνικές, στυλ, χαρακτήρα, παρελθόν) έως και τον θάνατό του πιστεύω είναι κάτι επίσης σπάνιο. Ωστόσο αν πρέπει να του βάλω κάτι, αντί για το υπερεκτιμημένος, είναι το [B]ψεύτικος[/B]. Και αυτό γιατί ακόμη και για δεδομένα shonen παραήταν τέλειος πιστεύω. Πχ to name one thing: το Susanoo. Να δεχτώ τις άλλες 2 τεχνικές που είχε, αλλά αυτό από που και ως που μπαίνει μέσα στα eye jutsus; Νόμιζα τα eye jutsus είναι ακριβώς αυτά που αφορούν την χρήση του ματιού... οπότε μου φάνηκε πιο πολύ σαν να ήθελε ο Kishi να τον κάνει ακόμη πιο τούμπανο απ' όσο ήδη ήταν. Αυτοθυσία, ρόλος που πήρε κλπ κλπ, όλα ήταν αρκετά υπερβολικά. Ωστόσο και πάλι λέω shonen είναι και δεν βλέπεις συχνά κάποιους με τόσα πολλά cool attributes, οπότε πάει στα κομμάτια, είναι στους faves μου της σειράς (όπως σχεδόν όλοι οι akatsuki)... από το να έχουμε κάτι φλώρους όπως την Iva που μας βάζει ο Oda προτιμώ 1000 φορές τέτοιους. /blasphemy :P Το fma ούτε συνεννοημένος να 'σουνα, μόλις πριν λίγες ώρες κατέβασα και όλο το manga. Όχι για να το ξεκινήσω τώρα, έχω άλλες σειρές προς το παρόν όπως είπα, αλλά επειδή ήταν η μόνη σειρά που δεν είχα κατεβασμένα anime+manga, μιας και σε όλες τις άλλες που θέλω να δω τα έχω ήδη έτοιμα. Μου πήρε και αρκετή ώρα να τακτοποιήσω τα volumes. :hot: Αλήθεια η πλοκή του fma σου φαίνεται η ανώτερη όλων των μεγάλων shonen atm;
Mar 22 2010 00:33
Photo

Zoro → didimakia

0chan; Τιν' τούτο, κάτι σαν το 4chan; Μπα, από danbooru και gelbooru κυρίως τα βρίσκω, ενώ βοηθάνε αρκετά photobucket και deviantart. Έχω ήδη βρει και καλή pic για avatar, αλλά η συγκεκριμένη μου 'χε φανεί τέλεια για sig... ούτως ή άλλως δεν την ήθελα για τώρα όμως (έχω άλλο σετάκι σχεδόν έτοιμο), οπότε who knows, όταν στο μέλλον αλλάξεις σετ ίσως βγάλω το ίδιο στην επιφάνεια. :P
Mar 22 2010 00:12
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αστα. Τα παιξαν τα καημενα τα νετια μου Τ_Τ Tωρα εχω πολυ σπανια και πολυ αργο (γι αυτο αργησα και να σου απαντησω.Gomen) Σε νεταδικο δεν καταφερα τελικα να παω σε νεταδικο και περασαν ετσι τα forumιακα γενεθλια μου χωρις νετ Τ_Τ Εμενα αγαπηεμενος μου ειναι ο Loki (Zoro: Σωωωωπα...) και γενικα ολοι οσοι ειπες. Καμια πρωτοτυπια αλλα whatever. O Mashima οντως το χει στην ανακυκλωση κακων αλλα πιστευω οτι ο Oda ειναι κορυφη στο θεμα. Btw αλλαξα το top 5 μου. 1: One Piece (σταθερη αξια) 2: Fullmetal Alchemist: Brotherhood 3: Tengen Toppa Gurren Lagann 4: 20th Century Boys 5: Air Gear Αν και με τη μανικα που βλεπω anime εγω και τοσο μεγαλη που ειναι η λιστα το top 5 μου θα αλλαζει συνεχως. ΥΓ: Με την κατασταση του νετ μου τωρα αμα συνεχισω το Beserk του χρονου τετοια μερα μπορει να χω φτασει και στο 100στο chapter.... Edit: ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΟΝΟΜΑ??????
Mar 21 2010 23:17
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Αυτο το νεκροθαφτης των uchiha ειναι το μεγαλυτερο κοπλιμεντο που μου εχουν κανει τελευταια :) Well o Obito ετσι και ετσι, δε με απασχολει ιδιαιτερα αν και ειχε ωραιο θανατο. Ο itachi για μενα ειναι σαν το final fantasy 7.Πολυ καλος στη αρχη, ενοχλητικος οσο προχωρα η πλοκη και υπερεκτιμημενος του κερατα. Να δω ποτε θα διαβασεις fma εσυ :P
Mar 21 2010 22:16
Photo

didimakia → Zoro

χα0αχ0...σε προλαβα..οκ καταλαβα το μυστικο σου...κτλβα απο που βρισκες εικονες...^_^ το site το ανακαλυψα χθες... 0chan right? :P
Mar 21 2010 20:00
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι, απ' την οπτική του Kishimoto μιλούσα κι εγώ: Α sharingan user/uchiha = A very cool person, with a dark past, imba haircut and superiority complex. ... ξέχασα πως μιλούσα στον νεκροθάφτη τον Uchiha όμως. :'D Αλήθεια πάντως, επειδή είσαι και mega Pein fan, ούτε τα 2 καμάρια των Uchiha (Itachi, Obito) δεν σου άρεσαν δλδ; Btw το παιδί τους κάνας Minato ή Obito θα 'βγαινε λογικά. :P
Mar 21 2010 16:30
Photo

Zoro → didimakia

You little $%&\1ç@°#. :mador2: Την pic της sig σου την είχα βρει κι εγώ και σκόπευα να κάνω σετάκι μελλοντικά. :roar: Well, δεν αρκεί αυτό για να με αποθαρρύνει... θα είμαστε 2 Ace! :P
Mar 21 2010 15:47
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Τι λες, τα γαμωsharingan αφαιρουν coolness :P Fucking uchihas also, το παιδι του sasuke και του naruto ουτε που θελω να το σκεφτομαι :(
Mar 20 2010 20:34