Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Mad_Hatter
Και να σκεφτείς ότι είχα σκοπό να γράψω μόνο την πρώτη πρόταση και μου ήρθαν όλα εκείνη την στιγμή! :zetsubou:
Btw περί του τελευταίου chap του Naruto δεν ξέρω, μου δίνει την εντύπωση ότι όλο αυτό το arc μετά τον Pein (με εξαίρεση το Kage Summit που μου άρεσε) ήταν ένα τεράστιο χάσιμο χρόνου για να κάνει 2 πράγματα ο Kishi: a) να βγάλει τον Danzou από την μέση (αφού ήταν να πεθάνει έτσι πιστεύω μπορούσε άνετα να μην υπάρχει στο σενάριο, όχι ότι ήταν κακός χαρακτήρας, αλλά όχι τόσο απαραίτητος "space-like") και b) να δούμε εκ νέου την συνάντηση NaruSasu, για 3η συνεχόμενη φορά, με το ίδιο αποτέλεσμα πάλι. Πράγματα που μπορούσαν άνετα να κοπούν, αν ήταν απλά να πάρει EMS η μεγαλειότητά του η όλη ουσία... εύχομαι την 4η φορά που θα βρεθούν να τηρήσει τον λόγο του ο Naruto και να ψοφήσουν μια και καλή. :smokingg:
Μάρ 24 2010 19:35
Mad_Hatter → Zoro
Και με το MS ηταν οι πρωτοι που το ξυπνησαν,αλλα ηξεραν τι επρεπε να γινει για να το παρουν, Αλλα βεβαια η λεξη uchiha και μυαλο δε πανε μαζι:hahaha:.
btw ειχες δεν ειχες, παλι το εγραψες το σεντονι σου :P
Μάρ 24 2010 16:48
ZeLiGa → Zoro
Μια χαρά. Είμαι στο 124, στη μάχη του σάσουκε με τον deidara. Μέχρι τώρα πάει πολύ καλά! ^^
Μάρ 24 2010 15:46
Zoro → Mad_Hatter
Άμα σου πω πως το είχα σκεφτεί κι εγώ όταν περνούσα το σημείο πρώτη φορά, αλλά μετά το (ξ)έχασα μέσα στα όλα που ήθελα να πω για την σειρά, θα με πιστέψεις; :(
Βέβαια τώρα που τα λέμε θυμήθηκα πως νόμιζα τότε ότι πρέπει να κάλυψε το γεγονός ο Kishi (και προφανώς γι' αυτό το ξέχασα και δεν το ανέφερα): σε όλο το Naruto απ' όσο ξέρουμε οι μόνοι με mangekyou είναι ο Sasuke, o Itachi, ο Madara και ο αδερφός του (well, Kakashi too, αλλά οι μη καθαρόαιμοι Uchihas δεν είναι άξιοι να αναφέρονται καν, συμφωνείς; XD), κοινώς 2 ζευγάρια αδελφών.
O Madara όταν τα πήρε από τον αδερφό του είχε ήδη τυφλωθεί, οπότε νομίζω μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα μάτια του δεν ήταν functional πια, άρα βγαίνουν από την εικόνα. Όντας και η πρώτη φορά που γινόταν αυτό το πράγμα, δεν μπορούσαν να ξέρουν ότι αν τα είχαν ανταλλάξει εξαρχής θα είχαν EMS.
Ο Itachi πάλι, παρότι σίγουρα γνώριζε αυτό το γεγονός, κάθε άλλο παρά να πάρει τα μάτια από τον χαριτωμένο αδελφό του ήθελε, οπότε εξηγείται κι αυτό... τώρα γιατί εξαρχής δεν αντάλλαζε μάτια και καθάριζε τον Madara μόνος του, αντί να τα αφήσει όλα στα χέρια του Naruto όπως τόσοι άλλοι πιο πριν/μετά του (χμμ say Jiraiya, Nagato, Tsunade, Sakura, Kakashi to name a few), μου διαφεύγει... :rolleyes:
Όσο για το υπόλοιπο σόι well, κι εδώ πιστεύω υπάρχει εξήγηση. Το ότι υπάρχει cheat για να αποκτήσεις το ems δεν σημαίνει ότι υπάρχει και για το ms. Και πάλι πρέπει να καθαρίσεις τον καλύτερό σου φίλο, κάτι που προφανώς δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να κάνουν (εκτός κι αν τους μάθαινε το cheat o Kakashi :P).
Still παραμένει στον αέρα το γεγονός πως μέσα σε τόσες γενιές Uchiha μόνο 1 κατάφερε so far να έχει ems, ενώ λογικό είναι να υπήρχαν κι άλλοι με δίψα για δύναμη σαν αυτόν και που θα το επιχειρούσαν... τι να πω, προφανώς το υπόλοιπο clan ήταν ακόμη πιο κάτω από τον Madara σε μυαλό... and that says much, είδαμε που κατέληξαν. :hahaha:
Μάρ 24 2010 01:31
Mad_Hatter → Zoro
ΟΚ, διαβασε να ξεραθεις:hahaha:
[QUOTE=mangahelpers]
As far as we know, the key to gaining Eternal Mangekyou Sharingan requires an eye transplant from an MS user to another MS user.
Well, what exactly stops two MS users from simply trading eyes? Either Kishi is going to retcon later that it isn't a simple transplant (that both eyes will somehow be necessary to form the EMS eyes, resulting in the original eyes being useless),[B] or Madara and his brother were just complete idiots.[/B]
[/QUOTE]
Μάρ 24 2010 00:34
Vegetasmate → Zoro
Lol!!! Thanks thanks!! Eeee ti n akano eixa kai ena titlo na diatiriso opos lene kai merikoi gnostoi agnostoi XD
Nai ksekinisa bleach alla gia poli sigekrimeno logo (ta upoloipa meso msn)
gia FT den psinomai auton ton kairo....
Μάρ 23 2010 20:54
Zoro → lordofblues
Zoro is dead, Lexus has taken over.
Heeeeeeyy, χρόνια και ζαμάνια Lordy, πάνω από ένα έτος είχαμε να επικοινωνήσουμε. :P
Το παλιό name δεν το χώνευα άλλο, χώρια τα μπερδέματα με τον άλλο μασκοφόρο που γινόταν συνεχώς, οπότε το άλλαξα (επιτέλους). Ωστόσο, μιας και είμαστε σε forum και το ένα name αξίζει όσο τ' άλλο, μπορείς ακόμη να με φωνάζεις όπως παλιά, worry not. :P
Τι γίνεσαι εσύ; Τέρμα ο στρατός; Έπιασες δουλειά;
D.gray, λόγω σετακίου, έχεις δει το manga ή το anime btw; Λέει όσο λένε;
Μάρ 23 2010 18:58
Zoro → Robin-Chwan
Για μόστρα εννοούσα ότι δεν μου άρεζε οπτικά, ειδικά στα άπειρα μέλη που δεν κάνω συζητήσεις (άσε που οι μισοί μπέρδευαν τον τόνο με τον μασκοφόρο που χαράζει τα Ζ)... αλλά δεν αλλάζει τπτ στο πως μπορείς να με φωνάζεις και πάλι, δες το σαν παρατσούκλι.
Χεχε ναι, μερικές μέρες πριν κάνω την αλλαγή παρατήρησα πως υπάρχει και ομώνυμη μάρκα αυτοκινήτων της Toyota (δεν ασχολούμαι πολύ με τέτοια)... oh well, αφού τα αμάξια είναι [URL="http://fc06.deviantart.net/fs46/i/2009/206/a/d/lexus_by_snuff75x.png"]ωραία[/URL] υποθέτω μου δίνει bonus (σε αντίθεση με το zorro). :P
Μάρ 23 2010 16:17
Robin-Chwan → Zoro
Το εχω ζητησει εδω και καιρο αλλα δεεεν.....
Παντως σου προτεινω να αρχισεις το fma brotherhood αμεσως!!
Χμμ, ετσι οπως ο εθεσες τοτε ενταξει. Lexus λοιπον αν και δεν μου ειχε φανει ποτε οτι το Zoro ηταν για μοστρα στα posts κλπ.
Τεσπα περιμενω με αγωνια να μαθω τα αλλα 2 ονοματα
Btw κοιτα τι βρηκα στο da οταν εγραψα Lexus
[URL]http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=lexus[/URL]
Μάρ 23 2010 16:10
minuu → Zoro
οχι ρε το πειραμα [das experiment] κ τ κυμα [die welle].οχι νταξει μου χουνε πει γ τ κουρδιστο πορτοκαλι κ πιστευω πσ δν 8α εχω προβλημα!αληθεια αν επιτρεπεται πως σ λενε?
Μάρ 23 2010 15:58

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται