Jump to content

Community Status Updates

Photo

Loke → Zoro

αααα το χα ξεχασει αυτο το .. "contest" ... ειδωμεν αγαπητε μου ... [B]ειδωμεν[/B]!!
Mar 30 2010 01:26
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ποια μαφία αγαπητή, παρακαλώ ομιλείτε με anime όρους, εδώ πέρα μαζεύτηκε ολόκληρη συμμαχία World Government και Ninja Villages για να με πιάσουν (λόγω zoro-name και itachi-avatar :P), οπότε και αναγκάστηκα να ξεφορτωθώ ένα από τα 2. Nah, εξαρχής ήθελα να το αλλάξω σκέψου (μου άρεσε ο χαρακτήρας, αλλά όχι τόσο το όνομα), απλώς δεν ήξερα τι όνομα να βάλω, μετά με μάθαν έτσι... και το κράτησα. Τελευταία όμως μου ήρθαν διάφορες ιδέες για αλλαγές και τελικά υπερίσχυσε αυτό, hope you like. ;) Είναι και αρκετά trendy τελευταία οι αλλαγές ονομάτων... σκέψου το κι εσύ, που ξέρεις, ίσως σε λίγο καιρό σε δω αλλαγμένη σε Sakura, Hancock ή Razette. XD Btw το Fairy Tail το παρακολουθείς κανονικά; Εγώ ήμουν λίγο απογοητευμένος από το anime και έπιασα το manga και τελικά εξελίχθηκε σε πολύ καλή σειρά, σαν OP no.2 (αν και σε κάποια σημεία είναι και καλύτερο). O χαρακτήρας που μου έδωσε μία έμπνευση για το name αυτό έχει και το πιο καλό arc στην σειρά για μένα, που είναι το επόμενο απ' αυτό που βλέπουμε τώρα. Γενικά αν το είχες παρατήσει σου προτείνω να το ξαναπιάσεις, τα επόμενα arcs, αν κάνουν καλή δουλειά τα studios, θα ανεβάσουν κατά πολύ την σειρά. Τέλος, damn, εσύ είσαι και χειρότερη από μένα στα cameos... βδομάδες κάνουμε να σε δούμε, καλά σε λέω, τούνελ σε βάζουν να σκάβεις!! :P
Mar 29 2010 00:16
Photo

Zoro → Loke

mr. i-spam-a-lot-@one-piece plz, να τα λέμε ολόκληρα τα πράγματα. :P Ε ναι, αφού στο μοναδικό thread που έχουμε και οι 2 ενδιαφέρον ο κύριος Miura δεν μας κάνει την χάρη, mangaka να σου τύχει. :zetsubou: [SIZE=1] (να δεις που μόλις βγει πάλι θα σε προλάβω για το e-g release btw XD)[/SIZE]
Mar 28 2010 23:44
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Γιατί άλλαξες το όνομα σου καλό μου?Σε κυνηγάει η Μαφία???
Mar 28 2010 18:46
Photo

Loke → Zoro

ουστ ρεμαλιονα! εγω να κοιταξω ποστς ?? ποτεε, ΠΟΤΕ λεγω! βασικα σε ειδα, κοιταξα profile, ειδα # of posts και ειπα: nani? XD ps. αφου σπανια ποσταρουμε στο ιδιο thread ωρε που να το παρω χαμπαρι ^_^ mr. i-spam-a-lot-@piece !!!!!! :D
Mar 28 2010 13:21
Photo

Zoro → Loke

Χεχεχεχε, μπορώ να φανταστώ αντίδραση: βλέπεις στους online users έναν νέο τυπά δίπλα στο δικό σου όνομα, πολλά posts/vms, παλιό join date... "που στον ****** πετάχτηκε αυτός;". :p Ου, φαντάσου incognito που άλλαξα μόνο το όνομα... που να αλλάξω set και profile (σύντομα), δεν θα με καταλάβει κανείς [SIZE=1](και καλά)[/SIZE]! Το Lamborghinos σκέψου το πάντως... έτσι όπως μπήκε στην μόδα η αλλαγή names ίσως έρθει και η σειρά σου. :P PS: Την απουσία του Zoro ούτε που την παρατήρησες όμως! :roar:
Mar 27 2010 18:41
Photo

Loke → Zoro

ελα lexus ειμαι ο lamborghinos θες να κανουμε παρεα ?? >_> εσπασα το κεφαλι μου για μερικες μερες να καταλαβω ποιος εισαι και τελικα ρωτησα τον kenny ... κυκλοφορουμε incognito εεε ????
Mar 27 2010 11:04
Photo

lordofblues → Zoro

To d graqy man meta to 50 epeisodio einai katapliktiko. alla den exei telos kai synexizeis apo manga
Mar 27 2010 09:59
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χε, κι εγώ Dodge Viper, Lamborghini Diablo και Ferrari F50, θεϊκά οχήματα. :) Κοίτα το OP έχει φτάσει πια σε πολύ ψηλά επίπεδα, που δεν νομίζω να φτάσει ποτέ το FT, οπότε το προτιμώ σαν συνολική πορεία, plot, κάλυψη κενών στις ικανότητες/ιστορία και αστεία. Ωστόσο το FT το βλέπω λιγότερο σοβαρά από το OP με αποτέλεσμα διάφοροι χαζοί/κουφοί χαρακτήρες που έχει μέσα (Ichiya, Hoteyes) να μην με ενοχλούν τόσο όσο οι αντίστοιχοι του OP (Iva, Wapol, Satori κλπ). Επίσης μου αρέσει πιο πολύ πως κατανεμήθηκαν οι δυνάμεις στο FT, οι δυνατοί της σειράς είναι πραγματικά τούμπανοι και με ωραίες δυνάμεις, αλλά και αρκετοί καλοί... στο OP ήδη εξαρχής δεν μου αρέσει η ιδέα των devil fruits, αλλά και πάλι λίγοι είναι οι χαρακτήρες που μου αρέσουν πραγματικά, κυρίως admirals και μερικοί schichibukai/πειρατές. Πχ ο WB δεν λέω ωραία δύναμη είχε αλλά όχι αρκετή για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που είχα για τον δυνατότερο άνθρωπο της σειράς. OK ήταν και γέρος, έπεσε σε παγίδα κλπ, αλλά περίμενα πιο uber φρούτο. Στο FT ενώ Luxus, Mistgun, Cobra, Racer, Makarov, Natsu, Gray και άλλοι αρκετοί είχαν πιο ενδιαφέρουσες ικανότητες imo... το κακό είναι βέβαια ότι, όπως στο Naruto, βάζοντας τόσο δυνατούς χαρακτήρες είναι και πιο δύσκολο να τους νικήσουν οι καλοί μετά (όπως την πάτησε με αρκετούς akatsuki ο Kishi), γι' αυτό και μέχρι ένα καλό σημείο μου την έσπαγαν οι μάχες που όλο νικούσε ο Natsu χωρίς λόγο, ενώ στο OP έχει γίνει με λιγότερα κενά η κατανομή. Τώρα τελευταία ωστόσο παρατήρησα πιο λογικές μάχες και με στρατηγική (στο FT), λίγες μεν, βελτίωση δε. :)
Mar 26 2010 17:08
Photo

Robin-Chwan → Zoro

[IMG]http://www.celebritywonder.com/wp/Antonio_Banderas_in_The_Legend_of_Zorro_Wallpaper_2_1024.jpg[/IMG] Παντως, εμενα, απο τον κυριο απο πανω μου αρεσει μονο η προφορα του. Εγω για αμαξι προτειμω το Chevrolet Chevy Camaro σε κιτρινο. Α, και κατι που ηθελα να σε ρωτησω: One Piece ή Fairy Tail? Απλα για να ειμαι σιγουρη...
Mar 26 2010 16:07
Photo

Zoro → ZeLiGa

Επίσης παίζει κάτι με την τεχνική του ματιού του Kakashi (που πήρε από τον Obito), αλλά αφού δεν διαβάζεις το manga δεν λέω άλλα. Τέλος, μοιάζουν και πολύ τα μαλλιά τους... έχει δώσει πολλά στοιχεία για κάτι τέτοιο ο Kishi, άντε να δούμε πιο κει. Προς το παρών δες τι σε περιμένει σε 6-8 επεισόδια. :P
Mar 25 2010 00:40
Photo

ZeLiGa → Zoro

[SPOILER]Ναι, διότι και στους δύο λείπει το αριστερό μάτι. Επιπλέον, κάνει μπαμ και το όνομα to-bi/obi-to. Λογικά, το ίδιο άτομο πρέπει να είναι. Μόνο που δεν κατάλαβα από πού βγήκε το madara. :P[/SPOILER]
Mar 25 2010 00:33
Photo

Zoro → ZeLiGa

Χεχε ναι, κι εγώ είχα μείνει όταν το έμαθα, αν και το έφαγα σε spoiler λίγο πιο πριν. :P Btw μπράβο που μυρίστηκες μια πιθανή σύνδεση που παίζει με Obito, εγώ άργησα να το πάρω χαμπάρι... όχι ότι έχει ειπωθεί τπτ μέχρι τώρα, αλλά παίζουν πολλές υποθέσεις πάνω στο θέμα. Τα καλύτερα έπονται. :)
Mar 24 2010 23:33
Photo

ZeLiGa → Zoro

ZOMG and 3 TROLl! O tobi είναι ο [SPOILER]περιβόητος uchiha madara που ακούω τόσο καιρό; Κι από ότι κατάλαβα είναι και ο obito που είδαμε στο kakashi gaiden. Αυτά είναι![/SPOILER]
Mar 24 2010 23:08
Photo

Zoro → ZeLiGa

Και που να δεις τι περιμένει πιο κει, από τα καλύτερα σημεία της σειράς imo. Αν και φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει τι εννοώ. :P
Mar 24 2010 19:38