Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → iristella
Τσεκαρε το thread του ace....(και την profile pic..εχει να πεσει γελιο!!!)
'[COLOR=White]παντα με το μερος σου ειμαι iri-swaaaannn...μην με παρεξηγησεις που κανω πλακιτσες που και που...Kira IS Justice,and will prevail!!![/COLOR]
Ιούν 26 2008 19:57
Zoro → FireFistAce
"Ναι αλλα λεω να σταματησουμε μηπως δουμε το ονομα μας σε εκεινο το τετραδιο που ειπες....."
Με αυτο το statement παραδεχεσαι οτι
α)εχει εκεινο το τετραδιο
β)ειναι ικανη να τo κανει:P
Χαιρομαι που το βλεπεις σαν κι εμενα:bleh:
Και τελος...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ:nbleed:,αντε να την δει και καποια..μην την αλλαξεις με τπτ!!!(παω να την ειδοποιησω,θα πεσει γελιο:hehe:)
Ιούν 26 2008 19:55
FireFistAce → Zoro
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.....
Ναι αλλα λεω να σταματησουμε μηπως δουμε το ονομα μας σε εκεινο το τετραδιο που ειπες.....
Ιούν 26 2008 19:40
Zoro → FireFistAce
(μα ηδη ειναι στην dark side,ηρθε πριν τον Vader αυτη...αλλα αν την ρωτησεις θα το αρνηθει σιγουρα....την πιστευουμε??ΟΧΙΙΙΙΙ!!!:hehehe:)
Ιούν 26 2008 19:31
Zoro → FireFistAce
Σοβαρα??τοτε αλλος/η...
Τεσπα,το ψαξα αλλα δεν βρηκα πως κανουμε invite...ισως μονο ο/η creator μπορει να κανει γενικως...
(αν ειναι ετσι να ζητησουμε απο την glastenen να της κανει...τετοιο group χωρις αυτην δεν υφισταται!!:P)
Ιούν 26 2008 19:26
Zoro → FireFistAce
Ποιος δεν ειναι?...αντε να φερουμε και την iristella στην Dark Side!!!
(μα ηδη ειναι!!:terror2:)
(αρα εσυ μου κανες invite!)
Τα λεμε mate!!!
Ιούν 26 2008 19:18
Zoro → BarbasSs
Εξετασεις,ζεστη,βαρεμαρα:hot:
Κι εν το μεταξυ οι συζητησεις στο φορουμ εχουν γινει πολυ ενδιαφερουσες και εχω πολυ ορεξη για ανιμε αλλα καθημερινα δεν μου μενουν πανω απο 2-3 ωρες το βραδυ...it sucks:thumbdown:
(εχω και καμια 10αρια dvd για καλοκαιρινο μαραθωνιο,αντε να τελειωσω!!ασε και στο one piece ειμαστε οσο περισσοτεροι fans οσο ποτε...αυξηθηκαμε πολυ γρηγορα στο φορουμ τελευταια!!)
Εσυ πως πας??
Τελειωσες με την εξεταστικη??
OP(το ξερες οτι θα ρωτουσα:P)το συνεχισες??
Τα λεμε^^
Ιούν 26 2008 18:36
Zoro → FireFistAce
Μεχρι το 354...αντε να βρω χρονο να δω και τα υπολοιπα!!!
Εχω επεισοδια να χαρω το καλοκαιρι!!:nbleed:
Τεσπα,παλι θα μεινω λιγο..θα ξαναμπω το βραδυ...τα λεμε!!^^
Ιούν 26 2008 17:26
FireFistAce → Zoro
Oi Zoro! Στο one piece μεχρι ποιο εχεις δει?
Εγω κατεβασα πριν λιγο το 359 μιας και μου ειπε ο ichigo13 οτι βγηκε.
Ιούν 26 2008 17:24
Zoro → ichigo13
Που ειπα οτι δεν εχει??
Το ακριβως αντιθετο ειπα,οτι οπου κι αν πας βρισκεις ομορφες,και δεν συμφωνω οτι μια χωρα εχει τις "καλυτερες"...παντου υπαρχουν ομορφες κοπελες(κοινως γκομ....gomu gomu no....ασχετο:P)...
Δεν ειπα το αναποδο πουθενα!!
Τεσπα,λυσε μου αλλη μια απορια...αν καταλαβα καλα ο trafalgar εχει την δυναμη να "ξεκολλαει" χωρις να δημιουργει τραυμα τα κεφαλια,και πιθανως και αλλα μελη του σωματος των εχθρων...(και να τα ξαναβαζει υποθετω....κατι οπως τον τελευταιο κακο στους πειρατες τις καραιβικης 2...θυμασαι,που του βγαινε το κεφαλι και μπορουσε να φωναζει το σωμα του..)
Το βρηκα??(με βαση την εικονα σου το λεω..)
Απαντα μονο με ναι,οχι ή πλησιασες....μην μου πεις αλλα!!(απλα εχω περιεργεια αν το βρηκα!!)
Ιούν 26 2008 17:23

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται