Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Oi Zoro,Μας Καταστρεφουν,Ηδη 2 Μελη Απτο Group Την Κοπανησανε, THIS IS A WAR!!!!!!
Jun 27 2008 20:48
Photo

Emmanouela → Zoro

Δεν ξερω τι να σου πω για το one piece... Ειμαι λιγο επιφυλακτηκη...παντως λεω καποια στιγμη να το κατεβασω. Παντως παντα οταν εχεις εξετασει η κατι παρομοιο ολα συνομοτουν στο να ειναι πιο ενδιαφεροντα απο αυτο που εχεις να διαβασεις! Σε νιωθω απολυτα! Απο νεα μια απο τα ιδια και εγω αν εξαιρεσεις οτι τελειωσα και δεν εχω να κανω τπτ...μονο να δω τι σχολες θα δηλωσω στο μηχανογραφικο :hehehe: κατα τα αλλα χαλαρα! Αμα ειναι και παρω την αποφαση να δω one piece θα σου πω! :riiight: Thnx!! ^^
Jun 27 2008 15:21
Photo

iristella → Zoro

Ειδα ειδα!!! Δεν εχω παραπονο εισαι πιστο M........ Μια απορια μονο..... Απο ποτε ειπαμε αρχισες να εχεις αντιρρησεις???????
Jun 27 2008 13:32
Photo

Zoro → iristella

Ειδες που σε υποστηριξα σημερα??...εμ γενεθλια σου ειναι δεν μπορουσα να κανω αλλιως!!!(και γενικως ως M ακολουθω πιστα το οραμα σου ακομη και αν δεν συμφωνω με ολο αυτο!!)
Jun 27 2008 13:28
Photo

Zoro → Orion19

Χαχαχα sanji stalker!!τα σπαει το παρατσουκλι σου!!!:P Καλα οι μιμησεις που λες για μενα ειναι απο τις καλυτερες πλακες...ειδικα εκει που τους πλακωσε ο sanji μετα!!! Τελικα η σειρα σ'αρεσει με τα 1000 βλεπω!!! Πραγματικα μην σου πω οτι εισαι πιο πολυ φαν απο μενα!!!FanGirl!!! Ακομη κι εμενα μερικα σημεια μου την εσπασαν,πχ η doctorine δεν μ'αρεσε καθολου που επαιρνε απ ολους τα πραγματα τους αφου τους γιατρευε,ενω γενικως το οτι οι χαρακτηρες δεν πεθαινουν οταν θα πρεπε παλι μου την σπαει!!! Ενω εσυ τα βλεπεις ολα θετικα!!! Χαιρομαι πραγματικα που ειχε τετοια επιδραση πανω σου και καταφερα να σε κολλησω στην σειρα!!! Δεν ξερεις τι αλλα καλα σε περιμενουν πιο κει...μαραθωνιος το καλοκαιρι!!!
Jun 27 2008 13:13
Photo

iristella → Zoro

Το ποστ το εσπασα σε 2 τελικα γιατι ηταν οντως μεγαλουτσικο. Ο Kenny δεν νομιζω οτι εχει να μου αντιταχθει σε κατι δεν νομιζω οτι τον απασχολει και αυτη η συζητηση κιολας. Προσεξε μονο μην δω εγω τις ταινιες και συμφωνησω μαζι του γιατι τοτε εχεις σοβαρο προβλημα. Α και κατι αλλο ο doulis με καρφωσε στο L group στεγνα. τον τακτοποιησα ομως καταλληλα muahhahahahahhahahaaahaa. [COLOR=white]Προς το παρον ο Ichi εχει ακομη σκοπο (ας κανει αυτο που θελω εγω και ας μισει τον Kira δεν εχω προβλημα) οποτε παιρνει παραταση ζωης[/COLOR].
Jun 27 2008 12:52
Photo

Zoro → iristella

Χαχαχαχαχα ελεος τωρα πας να καταλαβεις και το 2ο thread μετα απ αυτο με την Μisa?? Ελεος δλδ,σε λιγο τα ποστς μου θα φαινονται μικρα και δεν θα χω τι να γραψω μιας και οτι ηταν να πω το χεις ηδη αναφερει!!! What you're doing is evil,Kira(προσποιησε οτι εισαι 50-50 με τον Light ενω εισαι full 100%....και οι καημενοι δεν καταλαβαν τπτ:hehehe:....παντως εχασες τελειως τον ελεγχο απο τον ichi...ηρθε μηπως η ωρα να σου δωσει το αυτογραφο του στο τετραδιακι?:hiding_something:) Να δω τι θα γραψω εγω στο thread μετα τις εξετασεις!!! Pwnareς το thread με την misa και τωρα κι αυτο,να σου παει κοντρα ο kenny και τπτ αλλο!!! Το thread θα γινει ωρολογιακη βομβα!!! [πρεπει σιγουρα να αναμειχτω κι εγω στην πλοκη μετα την εξεταστικη!!:try:]
Jun 27 2008 12:44
Photo

iristella → Zoro

Λες?????? Λες και να μην το θυμαμαι και να μου εκλεψαν την ιδεα??????? Καλα με τον/την ιLoveL επεσε πολυ γελιοXDDD...... Δεν κρατηθηκα.....:hihi2: Καλη νυχτα pervy marimo (για να μην ξεχνιομαστε κιολας)........τα λεμε αυριο
Jun 27 2008 04:07
Photo

Zoro → iristella

Χαχαχα ρε iri μηπως το γραψες εσυ το Death Note τελικα?? Μου φαινετε πως οι θεωριες σου ειναι μοναδικες,απλα δεν μπορω να τα βαλω μαζι σου σε συζητηση για dn(εκτος κι αν ειναι για πλακα!!)... Τοσες θεωριες/ψυχολογισμοι...ουτε ο mangaka να σουν!!!(βρηκες κι αλλη συμμαχο...cough*iLoveL*cough..μα ποσους εχεις πια!!) (Οσο γι αυτο που με ρωτησες στο πμ...καλα εισαι...απλα δεν μισεις την φυση σου:hihi2:) Τα λεμε αυριο Crazy Girl!!!^^
Jun 27 2008 04:01
Photo

Zoro → FireFistAce

Σε συμπονω,τα ιδια κι εγω!!! Αλλα αν δινεις αυριο καλο ειναι να δοκιμασεις να ξεκουραστεις...εγω παραμονη δεν υπαρχει περιπτωση να μπω στο φορουμ,θα αποσυγκεντρωθω!! Εκτος κι αν το χεις ετοιμο πολυ καλα το μαθημα!! Τεσπα,περνα να πεις πως πηγε αυριο...τα λεμε my friend!!:gn2:
Jun 27 2008 02:33
Photo

FireFistAce → Zoro

Ρε φιλε δεν μπορω να κοιμιθω. Εχω συνηθησει στα ξενυχτια τοσες μερες και σηκωνομουν μεσημερι απο τον υπνο τεσπα μπηκα για λιγο μεχρι να νυσταξω. Ευχαριστω για τη καλη επιτυχια αυριο παντως.
Jun 27 2008 02:28
Photo

Zoro → FireFistAce

Καλα αυριο δινεις ρε??...πωωω,πως δεν το θυμιθηκα!!! Gomenasai!!! Καλη επιτυχια,κι ας το δεις αργα το μυνημα μου!! Καλο ξεμπερδεμα και καλη πωροση με τα ανιμε μετα!!(προετοιμασου για misa war :hehehe:...θα γελασουμε πολυ το καλοκαιρι!!!) Τα λεμε mate!!^^
Jun 27 2008 02:12
Photo

FireFistAce → Zoro

Kαλα θα κανεις να ασχοληθεις, δεν θα χασεις. Εχουν καμποσο υλικο. Ο τραγουδιστης τους ειναι ο συνθετης των κομματιων, ο τυπος ειναι φοβερος και εχω ακουσει απο πολλους οτι θεωρειτε διανοια για τα κομματια που βγαζει. Οσο για τους HIM, δεν τρελενομαι τοσο, αλλα εχουν και αυτοι καλα κομματια. Οι Linkin Park αρχισαν να πεφτουν λιγο για μενα μετα το What i've done. Δεν λεω καλο κομματι αλλα τα δυο πρωτα album τους ειναι απαιχτα, ειδικα το Hybrid theory τα σπαει.
Jun 27 2008 01:15
Photo

Zoro → FireFistAce

Indeed they are!!!:thumbup: Οι him εκτος απο το Funeral of Hearts εκαναν αλλα καλα αλλα δεν με τρελαναν,ενω αυτοι βλεπω προχωρανε καλα!! Πρεπει να ασχοληθω λιγο μαζι τους τωρα που οι linkin θα αργησουν να βγαλουν το επομενο...:)
Jun 27 2008 01:08
Photo

FireFistAce → Zoro

Χαιρομαι που σου εφτιαξα την βραδια. Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια. Οι muse ειναι και **** τα συκροτηματα.
Jun 27 2008 01:05