Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → FireFistAce

Ace φιλε μου,μολις μου φτιαξες την βραδια(και ηδη ηταν τελεια!!) Απο καιρο ειχα ξεμεινει απο κανα καλο τραγουδακι να ακουσω και επισης οι muse απο τα λιγα τραγουδια τους που εχω ακουσει(time is running out,my plug in baby)μ'αρεσαν αρκετα!! Τρεχω να το κατεβασω...καλα και το video απαιχτο..πρεπει να εχω ξανακουσει το τραγουδι καπου,σε καμια ταινια πιθανον αλλα δεν μπορω να θυμιθω που!! Παρομοιοι μ'αυτους ειναι και οι The Killers αν τους ξερεις..(πχ το tranquilize που εχω ακουσει μοιαζει αρκετα σαν στυλ..αν και εχει και τις διαφορες του...) Arigato Mate!!^^
Jun 27 2008 01:02
Photo

FireFistAce → Zoro

Eιναι πανω απο εκει που γραφεις vm, στις καρτελες, εχει μια που λεει My Media.
Jun 27 2008 00:49
Photo

Zoro → FireFistAce

Εψαξα αλλα....πουντo???:P Λιγο help...:nanteee:
Jun 27 2008 00:37
Photo

BarbasSs → Zoro

ok mate τα λεμε εδω οταν ξανα βρω internet
Jun 27 2008 00:22
Photo

Zoro → BarbasSs

Χεχε για να το ακουω και απο σενα η σκηνη ειναι οντως τελεια!!! (το παρελθον της robin το περιμενα απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε....και μας το δωσε 100 επεισοδια πιο κει!!!...και μου τυχε να ειμαι στο water 7 στην εξεταστικη του ιανουαριου και δεν ατισταθηκα εκανα 3 ολονυκτια για να δω ολη την ιστορια,δεν αντεχα!!) Ναι 10αρια DVD ετοιμα...εχω αλλες τοσες να κατεβασω!!:himitsu: Αυτα φιλε μου..τα λεμε και καλη συνεχεια!!^^
Jun 27 2008 00:15
Photo

FireFistAce → Zoro

Oi Zoro! Τσεκαρε το videaki που εβαλα στο προφιλ μου.
Jun 27 2008 00:08
Photo

BarbasSs → Zoro

ασε εριξα κλαμααααα
Jun 27 2008 00:06
Photo

Zoro → BarbasSs

Αυτο με τους παγους ειναι το χειροτερο filler που υπαρχει για μενα!!Ελεεινο!! Δες το αν θες αλλα δεν θα δεις και τπτ το εξαιρετικο...μετα ειναι το τωρινο αρκ,το thriller bark!!! Μετριουτσικο συγκριτικα με skypiea/w7 αλλα εχει τις στιγμες του...παντως σαν συνολο δεν νομιζω να θες παραπανω απο 30 επεισοδια για να σαι στο πασο μας... Το enies lobby με την ολη ιστορια robin/franky τι λεει σ'αρεσε??
Jun 26 2008 23:59
Photo

BarbasSs → Zoro

xexex σιγα μην δεν ρωτουσες... το αφησα εκει που τους παγηδευουν καποιοι στους παγους φτανει ειδα πολλα μεσα σε μια βδομαδα... ας το αφησω κανα μηνα εξεταστικη τελειωνω στις 3 του μηνου και μετα ξεκιναν τα μπανια δεν λεω ξεκουραση ειναι κοροιδια.... καμια 10αρια dvd????????? εγω εχω καπου 500 γιγα που περιμενουν......
Jun 26 2008 23:55
Photo

Zoro → Elo

Oi ero-elo,χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η σειρα...πρεπει να εισαι το σχεδον 10ο ατομο που προσυλητιζω...ετσι προσυλητισμος ftw!!! Τελειωσε πρωτα το ανιμε λεω εγω,και μετα πηγαινε στο manga ομως!! Λοιπον,πηγαινε [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=32&pp=10&page=4"]εδω[/URL] και διαβασε σε ενα απο τα κατω ποστς μου,περιεγραψα σε ενα αλλο παιδι τα 2 λινκς που εχω...αν εχεις προβλημα ρωτα... Τα λεμε και καλη πορωση cook!!!Που και που πες μου εντυπωσεις^^
Jun 26 2008 23:04
Photo

iristella → Zoro

1) Ναι Zoro την ειδα την profile pic με το βλητο στο profil του Ace απλα δεν σχολιασα απο ευγενεια.... 2)Παιδια μην παιδευεστε.... Iristella is always on Lights side.........Τι Darth Vader και βλακειες μου λετε.... Darth is my bitch... Οταν με βλεπει και πιανω στυλο βαζει τα κλαμματα....XDDDDDDDDDDDDD
Jun 26 2008 21:28
Photo

Elo → Zoro

Yep Marimo,6 Χρονια Να Περιμενω Για επομενο Επεισοδιο,Και ηφαση Ειναι Οτι Δεν Εβλεπα Αλλο Anime Τοτε!! Παντως τωρα που Εκατσα και Ειδα 3 Επεισοδια Berserk,πο,Πο Καταπληκτικο,Δεν Περιμενα Να Ειναι Τοσο Hardcore Το Anime, και Επισης Δεν Περιμενα Να Μου Αρεσει,Θελω Manga Τωρα,Δωσε Μου Links Οποτε Μπορεις!!! See Ya Shitty Marimo!!
Jun 26 2008 21:03
Photo

FireFistAce → Zoro

Αντε να δουμε... Τα λεμε mate!
Jun 26 2008 20:16
Photo

Zoro → FireFistAce

Ωραια να δουμε τι θα πει για την συζητηση μας απο κατω τοτε....την κανω mate,ελπιζω να σας πετυχω αργοτερα το βραδυ και τους 2(θα μπω σιγουρα λογικα!!) :byejg9:
Jun 26 2008 20:14
Photo

FireFistAce → Zoro

Mου το ειπε και η ιδια χτες οτι το εχει, δες to profil μου και θα καταλαβεις. Και μενα μου αρεσε η εικονα.
Jun 26 2008 20:12