Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ichigo13 → Zoro
Γιατί ρε Zoro η Ιταλία δεν έχει όμορφες κοπέλες?(βάση της συζήτησης με το Lord of blues)Εγώ μια χαρά τις βρίσκω!:)
Ιούν 26 2008 15:15
Zoro → iristella
Xαχαχα και το πες και ανοιχτα!!!
Μου φαινετε καλα λεει ο Ace οτι εσεις οι γυναικες μισειτε ολες τις απλουλες kawai Μ μας,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα,μην ανοιξουμε!!!
(ουτος η αλλος σε βολευει να χεις ενα πιστο κοροι....ε nakama σαν κι εμενα ως Μ πιστευω!!)
Χεχε συγχαρητηρια λοιπον,χαιρομαι που τα πηγες καλα σημερα και που καταφερες να το "μπλεξεις" με το αλλο θεμα μας!!:hehehe:
(ετσι γινονται πιο ευχαρηστα τα μαθηματα!!...οχι σαν τα ανιμε βεβαια!!)
Τα λεμε,παω να φαω αλλα θα μπω σιγουρα το βραδακι...φροντησε να σαι μεσα!!
Ιούν 26 2008 13:15
iristella → Zoro
ΒTW εδωσα ρεστα σημερα στις εξετασεις του sorbonne......
Eξεταστρια ....Ποιον χαρακτηρα ξεχωρισατε απο το madame Bovary???
Εγω ... Την Emma (η "τραγικη" πρωταγωνιστρια)...Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση
Εξεταστρια (με χαμογελο συμπαθειας)....... Την συμπονεσατε πολυ ε???
Εγω.... Οχι...Ισα ισα την βρηκα αντιπαθεστατη (ηταν το ανιστοιχο της misa σε εκδοση FLaubert) και ακολουθησε ολη η antimisa θεωρια (ολο το σεντονι) στα γαλλικα......XDDDDD εμεινε η γυναικα.......
Οπως βλεπεις ουτε την γαλλικη misa εκδοση συμπαθησα...:hahaha:
Ιούν 26 2008 13:09
Zoro → iristella
Μεγαλυτερο hidden message eva!!!(δεν θα το δει κανεις!!:himitsu:)
Οχι πως δεν τα πες σωστα....πρεπει να σε πασαρω για αθωα κοπελα αλλιως το σχεδιο μας θα βουλιαξει(παγκοσμια forumιακη κυριαρχια μουχαχαχα:hehehe:)...θα το φροντισω στο μελλον!!
Ως your trusted M,count on me!!
Τα λεμε το βραδυXDXDXDXD!!!!
Ιούν 26 2008 12:59
iristella → Zoro
Δεν μου εβαλε τπτ η ori στο μυαλο [COLOR=white]υπηρχαν απο παντα[/COLOR].... Ελα ρε zoro ελα ρε zoro... Δλδ ενταξει καποια πραγματα να τα πιστευουν οι αλλοι αλλα και εσυ????? Ο πιστος μου M που με μυησε στα μυστηρια του OP και του massive mega posting??Ελα ρε sensei με πληγωνεις τωρα.......( [COLOR=white]Kοινως αν το παιζω αθωο και αξιαγαπητο πλασμα και στην πραγματικοτητα ειμαι ο νεος και βελτιωμενος Kira το οτι μοιαζω με αθωο και απονηρευτο κοριτσι τι σου λεει για την πραγματικοτητα? Clue...τα αστεια της ori chan τα πιανω με την μια, και πολλες φορες τα προβλεπω μπληρωσε την αναλογια...ΧΔΔΔ[/COLOR]
Ιούν 26 2008 12:56
Zoro → iristella
XXX??
Τι βασανιστικες σαδομαζοχιστικες ιδεες σου βαλε παλι η ori στο μυαλο??:hehehe:
Πλακα κανω,το ξερω το XXX εχω δει και την ταινια!!!
ΧΧΧ και σε σενα λοιπον,τα λεμε το βραδυ!!!
:hihi2:XD
Ιούν 26 2008 12:51
Zoro → Orion19
Ναι αλλα δεν εφταιγα τελειως εγω που δεν το πιασα!!:bahhh:
Kι αυτο γιατι δεν ηξερα εναν απο τους παραγοντες της συζητησης!!
(χρωμα μεντας xD)
Βασικα δεν πρεπει να χω φαει ποτε μεντα σε γλυκο,εκτος απο καραμελες για το λαιμο...(halls πχ),ξερεις,που συνηθως εχει ασπρωπο/διαφανο χρωμα...
Τεσπα,οπως και να χει πρεπει να προσεξω με σας τις 2,ειδικα με σενα γιατι κρυβετε πολλα υπονοοουμενα στις συζητησεις και μονιμως εξελισσεστε...:hahaha:
Πρεπει να ξαναπαρω την τιμη μου πισω το βραδυ!!!
Χεχε αυτα...Zoro-kun out!!
Τα λεμε το βραδυ στο ero-talk πλοιο μας!!
ΥΓ:Τωρα που το σκεφτηκα,εκει που ο master deck boy και η iri-chan υποτιθετε ειχαν την καλλιτεχνικη φλεβα να που ηρθες κι εσυ!!
Και ero και καλλιτεχνης...απ ολα εχεις μου φαινετε!!!;):P:bleh:
Ιούν 26 2008 11:46
iristella → Zoro
Eυχαριστω για τις ευχες... Μακαρι να τα παω καλα.... Θα απαντουσα και στο τελευταιο σου ποστ αλλα λεω να σε αφησω να ξεκουραστεις λιγακι XDDD Aυριο ομως να εισαι προετοιμασμενος γιατι θα εφαρμοσω νεες μεθοδους. ΧΧΧ (αυτο παει να πει kisses μην παει πουθενα αλλου ο νους σου με αυτα που εχεις ακουσει σημερα ΧD) Kαλη ξεκουραση zoro kun
Ιούν 26 2008 06:08
Zoro → iristella
Xεχε οπως απαντησα και στο group...πρεπει να επανορθωσω αυριο!!!
Ενας swordsman επανορθωνει παντα...δεν μενει ποτε με shame!!
Τα λεμε στο πλοιο και καλη επιτυχια αυριο...ξεχασα πριν!!:nanteee:
(τι αυριο...σημερα να λεω,πρωινιασε!!^^)
Ιούν 26 2008 05:50
iristella → Zoro
Ζοro kun αυτη τη φορα δεν υπηρχε υποννουμενο...... Καλη νυχτα και παλι
Ιούν 26 2008 05:09
Orion19 → Zoro
Χα χα χα! Μου αρέσει να βλέπω τι σας κάνουνε τα post μου! Ήσουν κουρασμένος, γλύκα. Γι'αυτό δε το έπιασες. Πόσο eroness να αντέξει το μυαλό τις πρωινές ώρες...
Ιούν 26 2008 05:08
Zoro → iristella
Xαχα δεν ηξερα οτι η μεντα ειναι πρασινη σαν χρωμα(λιγο ασχετος xD):hahaha:
Nομιζω το καταλαβα τωρα!!!:hehehe:
Τεσπα,δεν θα το αλλαξω αλλα θα κανω λιγο ενα edit το τωρινο μου ποστ...μην ακουσω τπτ χυδαιο απο την ori!!
Thanx for the tip,i[B]R[/B]i-chan!!!Το μυαλο [B]Μ[/B] δεν παιρνει γρηγορες στροφες τα πρωιναXD!!(και γενικως!!)
BB n GN!!
Ιούν 26 2008 04:46
iristella → Zoro
OK ακου τον συλλογισμο.....Zoro->πρασινο μαλλι πανω -> πρασινο μαλλι κατω ......
Τabs... Παγωτο, πυραυλος, η μεντα ειναι πρασινη......Να συνεχισω η το καταλαβες? Αστο η επιστρφη των hentai no2 ηταν αυτο το κομματι. Μην το αλλαξεις το Post ομως. Εχει πλακα ετσι.
Ιούν 26 2008 04:40
Zoro → iristella
Το 1ο με το magnum το πιασα φυσικα,αλλα τα αλλα 2 με την μεντα και την χαρα του πωλητη δεν επιασα τπτ(zoro is a bit baka in the morning xD...εννοουσε τπτ??να παω να αλλαξω το ποστ δλδ...)
Απαντα λιγο αν μπορεις για να φυγω...
Ιούν 26 2008 04:37

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται