Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Zoro

Μπράβο είσαι ξύπνιος εσύ! :Ρ
Aug 11 2008 00:15
Photo

Megi ♥ → Zoro

Zoro τα meeting είναι πάρα πολύ ωραία και πέφτει πολύ γέλιο πρέπει να έρχεσαι και εσύ που και που δεν πρόκειται να το μετανιώσεις :congrats: Έχω πάει αρκετές φορές και πάντα με φίλους, δεν ένιωσα καθόλου άβολα στην πρώτη μου συνάντηση το κάθε άλλο πετούσα από την χαρά μου :hahaha: δεν είχα ξαναδεί από κοντά τόσους πολλούς otaku μαζευμένους σε ένα μέρος :nanana:(ασε που γνώρισα το AS group από κοντά :joyful:) sorry for the late reply :emptyonexg1:
Aug 11 2008 00:09
Photo

Orion19 → Zoro

Να απαντήσεις. Μην αφήνεις μια κυρία να περιμένει. Ειδικά αυτή τη κυρία.
Aug 10 2008 23:48
Photo

Zoro → Orion19

Ναι ρε εννοειτε πως το αξιζες,τωρα που το πες το θυμιθηκα...απλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα??? Οταν ειμαι μισονυσταγμενος εχω πληρη επιγνωση των γεγονοτων και του τι γραφω και γενικως δεν αποσυγκεντρωνομαι ευκολα,απλως την αλλη μερα μετα δεν θυμαμαι πολλα:P Οπως τωρα εδω!!! Αλλα κατα τ'αλλα εσκισε η περιγραφη σου...αντε κι εγω πρεπει να απαντησω στην iri καποτε!!!XDXD
Aug 10 2008 23:42
Photo

Zoro → sintar

Ναι γυρω στις 20 πρεπει να ναι,αλλα μεχρι να φτασεις στο σημειο που ειμαστε τωρα θα σου παρει αρκετο καιρο...σκεψου οτι το manga βγαινει απο το 1989 αν θυμαμαι καλα και ακομη εχει πολυ ψωμιXD Πορωσου εσυ και ασ τα υπολοιπα παντως:thumbup:
Aug 10 2008 23:40
Photo

Orion19 → Zoro

Για το post στο The Dark Night για τους 2 Joker. Χα χα χα, το έδωσες μισοκοιμισμένος; Σίγουρα το άξιζα;:hahaha:
Aug 10 2008 23:37
Photo

sintar → Zoro

ενα τον μηνα??ελπιζω να εχει πανω απο 20 σελλιδες τουλαχιστον... anywayz..αμα χρειαστω κατι θα σε ρωτησω!!!
Aug 10 2008 23:35
Photo

Zoro → Orion19

Nα σου πω επειδη εδωσα πολλα rep χτες,μου θυμιζεις σε ποιο post στο δωσα??? Gomen τα χω χασει λιγο,στο δωσα και πρωινιατικαXDXD
Aug 10 2008 23:34
Photo

Zoro → sintar

Το manga αν συνεχιζει λεει???XDXD Συνεχιζει και μαλιστα εχει ακομα πολλυυυυ να μας δειξει....σε γενικες γραμμες θα μπορουσε να τελειωσει και σε 5-7 χρονια πχ,αλλα ο mangaka βγαζει μονο 1 τον μηνα και πολλες φορες παιρνει διμηνες και τριμηνες διακοπες και αργει ακομη πιο πολυ να εκδοσει το manga[οπως αυτη την περιοδο πχ]...αρα μην παραπονεθεις ποτε με το εβδομαδιατικο του one piece;) Αρα αυτο που εννοω ειναι οτι βγαινει τοσο πολυ αργα που το κοβω να τελειωνει μαζι με το one piece σε καμια 10ετια πχ... Υπομονη και με αυτο δλδ!!!:P Χαιρομαι παντως που επηρεασα την επιλογη σου να το συνεχισεις γιατι οντως το 1ο επεισοδιο δεν ειναι τπτ και δεν εξηγουνταν πολλα....τωρα ομως σε εκαψε βλεπω και χαιρομαι πολυ!!! Η σειρα σπερνει κανονικοτατα!!!^^ Οτι χρειαστεις σε μενα!!:)
Aug 10 2008 23:28
Photo

sintar → Zoro

κοιτα..η αληθεια ειναι οτι αν δν μου ελεγες εσυ οτι ειναι καλο δν θα το εβλεπα γτ το πρωτο επεισοδιο δν μου αρεσε καθολου...αλλα ειπα μιας και αρεσει στον ζορο ας δω και λιγο παρακτω πριν το κανω drop...αλλα απο το 2ο που αρχιζει η αναδρομη μου αρεσε παρα πολυ...τωρα απο αυριο θα αρχησω και το μανγκα και θα δω τι γινεται στην συνεχεια...αντε γτ ο Griffith πρεπει να πεθανει...ακους εκει να βιασει την Κασκα!!!ντροπη!!!btw το μανγκα συνεχιζει η τελειωσε???
Aug 10 2008 23:11
Photo

Zoro → sintar

Χεχε με τιμα πολυ που με θεωρεις ειδικο στο θεμα γιατι πιστευω οτι ειμαι!! Εχω βαλει πολλα παιδια στην σειρα και εχω παντα απαντησεις/links ετοιμα:P Oσο για την απαντηση ναι,στην εβαλα στο thread...να παρω κι ενα postXDXD Καλο ξεκινιμα,πες αποψεις που και που;)
Aug 10 2008 22:59
Photo

Orion19 → Zoro

Αχ, τώρα το είδα το rep. Sankyu! :nod2:
Aug 10 2008 22:19
Photo

Zoro → Hatake Kakashi

Ναι αμε!!! {καλα το σχεδιο του manga οντως ειναι η κορυφη!!} Παντα οτι θες απο Berserk,ελα σε μενα...γενικως απ οσο εχω δει με εμπιστευoνται πολλα παιδια εκει!!! [your berserk expertXD] Δεν εχω ξεχασει ποσο με βοηθησες και ποσο με βοηθας ακομη στο Naruto;) Λοιπον,επειδη μισω τα torrents,μπορεις να το βρεις σε 2 links που εχω...το 1ο ειναι DDL αλλα τα μεσαια volumes εχουν χαλια μεταφραση...τα υπολοιπα ειναι μια χαρα ομως... το 2ο ειναι με megauload αλλα ειναι πολυ καλη μεταφραση(βεβαια οταν λεω χαλια απο πανω μην φανταστεις,διαβαζεται κι αυτη μια χαρα!!) Καλα κανεις και το ξεκινας,γιατι στο συνηστω ανεπιφυλακτα,μιας και το ανιμε δεν εχει ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga και ειναι,οχι το ιδιο,αλλα και πολυ πιο ενδιαφερον!! Αν τα θες εδω: [URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]1[/URL] [URL="http://www.animea.net/forums/198768-post6.html"]2[/URL] Σε πορωσε για τα καλα παντως ε???? Χαιρομαι πολυ...η σειρα ειναι κορυφη οντως!!! Nice sig οπως σου πα;)
Aug 10 2008 22:15
Photo

psofia → Zoro

Σιγά μην ήμουν 96 αχαχαχαχαχαχ Δεν έχεις έρθει σε κάποιο meeting? (ή μήπως σε μπερδεύω με κάποιον άλλο?)
Aug 10 2008 21:35
Photo

Hatake Kakashi → Zoro

Hello Μπορεις να μου δωσει καποιο link να κατεβασω το manga του Berserk?γιατι εχω μπερδευτει λιγο και δεν θελω να κατεβασω λαθος τσαπτερs :D Στα επισοδεια το animation δεν μου αρεσε και παρα πολυ(οχι οτι με χαλαγε) αλλα το μανγκα πραγματικα εχει κορυφαιο σχεδιο απο τις ελαχιστες εινονες που εχω δει
Aug 10 2008 21:11