Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
sintar → Zoro
φιλε μαριμε,αφου τελειωσα το ανιμε berserk ηρθε η ωρα να προχωρησω στο μανγκα...οποτε αν μου δωσεις κανα λινκ για καλα σκανς θα το εκτιμουσα παρα πολυ(ρωταω εσενα μιας και εισαι ειδικος...)...:D(λολ μολις ειδα οτι μου εδωσες λινκ πριν σου ζητησω στο θρεντ!!!ευχαριστω...)
Αύγ 10 2008 21:08
FireFistAce → Zoro
Γεια χαρα τρελιαρη Zoro!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tι κανεις? Ολα καλα?
Εγω ειχα πολυ δουλεια τις τελευταιες μερες και χαθηκα λιγο.
Τελιωσα και το [B]Berserk [/B]κατι μερες πριν και περιμενω το 298...
Το naruto πως παει? Kαλα αν κρινω απο το avatar σου.
Αυτα mate ... Tα λεμε!
Αύγ 10 2008 20:11
Zoro → Melkor
Tι να πω,το pm σου δειχνει και ποσο ωριμος εισαι,το οποιο διαφερει απο το ποσο ωριμος λες οτι εισαι στο naruto group...
Μην περιμενεις να πεσω σε αυτο το επιπεδο και να αρχισω τα βρισιδια γιατι εκανες αυτο ακριβως που ειπες οτι ηθελες να αποφυγεις στο group,να συμπεριφερεσαι σαν παιδακι...
Σε μια συζητηση σεβομαι παντα ολες τις αποψεις και η δικη σου δεν ηταν εξαιρεση,νομιζω το ξεκαθαρισα αυτο,αλλα εσυ δεν σεβαστικες την δικη μου...πιστευω δεν τα ειπα διαφορετικα απο την iristella ή τον neuro αλλα σε αυτους αμφιβαλλω αν εστειλες τετοιο πμ...αρα το συμπεραινω σαν κατι προσωπικο που εχεις μαζι μου και δεν μπορω να συνεχισω...
Εγω δεν επιβαλλω ποτε την αποψη μου,ομως αυτο ακριβως κανεις εσυ τωρα,λεγοντας μου να ποσταρω μικροτερα posts,που επαναλαμβανω "δεν εχουν τπτ το κακο και δεν ειναι σπαμ",ισα ισα επικοδομητικη συζητηση....
Ειναι και η αποψη μου και δεν στην επιβαλλω και προπαντων επειδη διαφωνουμε δεν σε βριζω...
Μην με παρεξηγεις,το οτι μ'αρεσει να το παιζω "βλακας" στα groups δεν παει να πει οτι δεν ξερω να γραφω ή να στηριξω μια σοβαρη συζητηση,παρ ολα αυτα,αν και δεν ειμαι ο μονος που συμπεριφερετε ετσι εμενα βρηκες να βρισεις...
Το κυριοτερο που με ενοχλει ειναι οτι με την iristella εχουμε σχεδον ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο γραφης και συμπεριφορας[σπαμ στα groups,πιο σοβαροι και με μεγαλα posts στα threads]κι ομως επειδη μ'αυτην λετε 2 κουβεντες παραπανω δεν σε ειδα να της μιλας με τον ιδιο τονο...ακομη και με τον GkLoc που κι αυτη εχει το ιδιο επιπεδο φιλιας που εχω εγω και παλι δεν σε ειδα να λες τπτ...γιατι δλδ,το οτι ειναι κοριτσι αλλαζει τα πραγματα μηπως??
Αν επηρεαζεσαι απο τετοιους παραγοντες και δεν εισαι αντικειμενικος οπως εχω δειξει οτι ειμαι παντα[ταινιες death note πχ],τοτε καλυτερα να μην παιρνεις αυτο το υφος ανωτερου οταν ποσταρεις...
Απ οσο συμπεραινω εχεις κατι προσωπικο μαζι μου,ενω εγω δεν ειχα ποτε και τωρα πια εγινε εμφανες...θα ακολουθησει απαντηση και στο group...
Και οσο για το αν θα εξαφανιστουν που λες,απανταω μονο λεγοντας οτι η ζωη συνεχιζεται..θα βρουμε αλλον τροπο να εκφραζομαστε αν οντως ενοχλει τοσο πολυ αυτους που δεν συμμετεχουν και ειναι τοσο δυσκολο να μην ασχολιουνται απλα..εμεις δεν παραπονεθηκαμε ποτε με την μη ασχολια σας παντως,εσεις απο την αλλη ολο απο πανω μας ειστε..
Και ναι,τα βαζω σε vm αυτα για να τα δουν κι αλλοι,μην ειμαστε σοβαροι στα group και μετα με πμ γραφουμε οτι θελουμε και μειωνουμε τον αλλο,αυτη κι αν ειναι λαθος συμπεριφορα απο καποιον που θεωρει τον εαυτο του ωριμο...ετσι δεν θα λυσεις ποτε τπτ,να το ξερεις...αυτα απο μενα,να δω πως θα απαντησεις στο επομενο vm...
Αύγ 10 2008 18:55
Shanks → Zoro
Nice to meet you too zoro-kun!!!!!!!!
οπως παντα ο gk με ανακαλυψε και συνεχιζει
ανακαλυπτει και αλλους!!!
kanpai για τον gk!!
και βεβαια δεν θα διστασω να σε ρωτησω αν και
ειμαι προς το τελος τωρα και δεν πιστευω να χρειαστω κατι!!
και παλι nice to meet ya zoro_kun!!!
Αύγ 10 2008 17:59
ichigo13 → Zoro
Βασικά Zoro-kun σήμερα γύρισα!Λοίτα να δεις!Σήμερα μου έστειλες το vm σήμερα γύρισα :hahaha:
Αύγ 10 2008 14:12
SirJim → Zoro
Να' βαζες κανα Itachi ava τουλάχιστον..... :P
Καλά δεν έχω πρόβλημα με το sasuke αλλά, άλλο το πεδαρέλι και άλλο το πρασινομάλλες τέρας με τις 9 κατάνες και τα μάτια που κάνουν κάθε fangirl να ορύεται :P (το γά**σα λίγο...)
Αύγ 10 2008 12:30
gexion → Zoro
[B]:oo:NANI?δι...δι...δικαι...ολογία?[/B]
[B][ανήξερη mode]λυπάμαι πολύ για το βήχα σου,περαστικά[/ανήξερη mode][/B]
[B]χουχου,στις διακοπές κι άλλοι ξεφύγαμε στο θέμα μάσα...και τώρα συμμαζευόμαστε:'D[/B]
[B]και η αδερφή μου σε ξέρει καλύτερα από όλους εδώ μέσα:tensai:*remember a request for signature?*[/B]
[B]Χμ,καλά τα συλλογείζεσαι περί ισσοροπίας κι αντικειμενικότητας...αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά για μια καλή επικοινωνία,και για υγειή νου:gotit:keep on thinking in that way,I shall do the same^^[/B]
[B]πάω τώρα να δω μπάσκετ (ολυμπιακοί)Ελλάς VS Ισπανία[/B]
[B]Καλή μας τύχη^^[/B]
Αύγ 10 2008 08:22
Zoro → gexion
Διακοπες κι εγω πολυ καλα,Ολλανδια-Βελγιο πηγα και ηταν πολυ ωραια....κι εγω εκανα επιθεση σε βαφλες και μπυρες και ολα πολυ ωραια,αν και ξαναξεκινησα διαιτα τωρα που επεστρεψα γιατι δεν πηγαινα καλα!!^^
Σαν μειον ειναι οτι κρυωσα δυστυχως....ακομη βηχω και δεν λεει να φυγει ο βηχας:(
btw αδελφη σου ειναι καποια απο το forum???γιατι κατι ειχε παρει τ'αφτι μου και δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν για σενα:P
Οσο για το ava,προσωρινο ειναι,το πολυ μια βδομαδα να το κρατησω και μετα ξαναγυρναω σε Zoro....το ατομο που με επεισε να το αλλαξω ειναι το ιδιο που λες κι εσυ:whistling:
Mε τα επεισοδια που θα παει θα σε βαλω να μου πεις:hehehe:και τοτε καλυτερα να χεις μια καλη δικαιολογια:terror2:
Τεσπα,τα λεμε συντομα λοιπον...BB!!:P
Αύγ 10 2008 07:57
gexion → Zoro
[B]hehe,μόλις βρήκα to message στο profile :P[/B]
[B]όλα καλά στις διακοπές!Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α βασικά[/B]
[B]Πάρο ήμουν.κάθε μέρα μπασκετάκι στο γήπεδο του χώριού,μετά έξοδοι τα βράδια και επιθέσεις σε βάφλες και κρέπες[oh yea!!!:Blissfull:]μπάνια πολλά στη θάλασσα με την sis μου+φικοπόλεμο:hahaha:[/B]
[B]εσύ πως τα πέρασες στις διακοπές?[/B]
[B]βλέπω άλλαξες:stubborn:narut-avi έτσι?σαν τον φίλτατο GkL!>.<[/B]
[B]στην Πάρο δεν είχα pc,αλλα είχα δει 3 επεισοδια op πριν φύγω αλλά δε σου λέω που έχω φτάσει...ακόμα:emptyonexg1:xixi[/B]
Αύγ 10 2008 07:48
Zoro → gexion
Nαι δεν θυμαμαι που το χα ξανακουσει,μαλλον σε καποια ταινια/ανιμε,αλλα καποιος ειχε πει οτι ελεγε μικροψεματακια για να βελτιωνεται οι ζωη του και θυμαμαι συμφωνουσα απολυτα με αυτο και το χω παρατηρησει πολλες φορες,ειδικα με τους γονεις μου πολλες φορες ειμαστε και οι 3 πιο χαρουμενοι με ενα μικρο ψεμα παρα με μια αληθεια που θα μας αναστατωσει...παντα οπως λεω,σε μικρα ζητηματα;)
Σε μεγαλια σπανια λεω,εκτος κι αν πιστευω οτι ειναι κατι που μπορω να λυσω μονος μου πχ...αλλα γενικως οχι...
Οσο για τ'αλλο,οπως ειπα,ειμαι πεισματαρης γιατι θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο σε ολα σχεδον τα ζητηματα...πχ δεν με επηρεαζει ο εθνικισμος οπως πχ βλεπω ατομα να λενε οτι η ελλαδα ειναι η καλυτερη χωρα ή οτι οι ελληνιδες ειναι οι πιο ομορφες σε ολο τον κοσμο ή οι ελληνες οι πιο εξυπνοι/καλωπερασακιδες...εγω πιστευω οτι σε ολα υπαρχει μια ισορροπια...αλλου ειναι καλη η ελλαδα συγκριτικα με μια αλλη χωρα και αλλου οχι....αυτο το χω παρατηρησει και συχνα γιατι ταξιδευω πολυ και εχω γυρισει σχεδον ολη την ευρωπη και ετσι εχω μια αποψη στο θεμα...
Αυτο ηταν απλα ενα παραδειγμα βεβαια...μετα πχ και στον εαυτο μου αναγνωριζω τα προτερηματα και μειονεκτιματα μου...δεν εχω προβληματα/κομπλεξ με ομοφυλοφιλους κλπ
Ακριβως επειδη θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο στα περισσοτερα ζητηματα,ειμαι και πεισματαρης και αλλαζω δυσκολα αποψη:P
Παρ ολα αυτα αν οντως καποιος αλλος/η μου το κανει εμφανες πως εχω αδικο ή εχει περισσοτερο δικιο αυτος/η τοτε δεν αφηνω τον εγωισμο μου να με παρασυρει και θα παραδεχτω το λαθος μου....το misa thread νομιζω το απεδειξε περιτρανα...αν δεν το χεις δει τραβα!!!
[btw αναρωτιεμαι αν μου δωσες εσυ το rep σε ενα post μου εκει...ακομη προσπαθω να βρω ποιος μου το εδωσε!!^^]
Αυτα,διακοπες τελειωσαν ειμαι πισω τωρα,αλλα κι αυτες διακοπες τις θεωρω:P
[3 βδοαμδουλες μου μειναν!!]
Kαλη συνεχεις και σε σενα με τις διακοπες σου και θα τα πουμε,κατα προτιμιση στο group....δες και το photo fest no.2 που ετοιμαζεται εκει να δεις αν ενδιαφερεσαι;)
Cya!!:gotit:
Αύγ 10 2008 07:47
gexion → Zoro
[B] i like your way of thinking in the "How real are you?"thread[/B]
[B]good person!:) (μικροψεματάκια που δεν αποφέρουν σε τίποτ'άλλο απ'το να κάνουν τον άλλον ευτιχισμένο δεν ειν καθολού κακά)[/B]
[B]Και ως ισχυρογνόμων σε παραδέχομαι too,απλά να'σαι λίγο διαλλακτικός,πιστός μεν στις ιδεολογίες σου αλλά και πρόθυμος να επηρεαστείς κι απο αυτές των άλλων.Ειδικά αν είναι φίλοι ή αγαπημένα πρόσωπα[/B]
[B]anyway,καλές διακοπές ριιι!:P[/B]
Αύγ 10 2008 07:33
Zoro → gexion
Oi gexi τι λεει ξαναγυρισες απο διακοπες ε??:P
[εγω μολις χτες]
Τι λεει ολα καλα πηγαν???
Εμενα μια χαρα αν και θελω ξεκουραση αυτες τις 3 βδομαδες που μου απομενουν:Blissfull:
Εσυ με το op πως πας??[το ξερες οτι θα το ρωτουσα!!:try:]
Προχωρησες καθολου??
Αυτα γενικα....ετυχε και σε βρηκαμεσ και ειπα να σου αφησω μνμ να δω τι γινεσε αλλα ημουν ετοιμος να την κανω κι εγω....τα λεμε συντομα αν ειναι λοιπον...κατα προτιμηση στο group...bb!!^^
Αύγ 10 2008 07:29

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται