Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
phm → Zoro
Το checkαρα, αλλά νταξει εγώ δεν postάρω τόσο πολύ γενικότερα (ειδικά παλιότερα...). Οπότε συγκριτικά έριχνα κάψιμο :P
Τώρα για το τι θα γίνει το group δεν ξέρω, ας ασχοληθούν όσοι τους ενδιαφέρει να βγει μια άκρη. Θεωρητικά θα μπορούσε πχ να γίνει και δεύτερο group (πχ να μην έχει και manga spoilers) αλλά είναι λίγο κοροϊδία να υπάρχει ένα hardcore group και ένα χαλαρό group... Oh well...
Αύγ 11 2008 15:37
Zoro → phm
Χεχε τσεκαρε και το παλιο One Piece thread να δεις ποιος ειναι ο top poster παλι τοτε;):P
Ναι πιστευω αυτη ειναι και η ιδανικη λυση προς στιγμην,να ασχολουνται οσοι θελουν και να αποχωρουν οσοι δεν ενδιαφερονται...δεν γινεται κι αλλιως και πιστευω ετσι μονο θα ικανοποιηθουν και οι 2 μεριες προς στιγμην...βασικα κι εγω αυτο λεω,αν φτασουμε στο σημειο να απαγορευτει το spam να το δεχτω,αλλα οσο υπαρχουν μελη που ειναι συμφωνα και τους αρεσει{με μενα μεσα:P} θα συνεχισει αυτη η κατασταση....αν μετα γινει ταμπου ok θα το δεχτω...
Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον με τα groups αλλα για την ωρα μονο αυτο γινετε{ασε μετα δεν εχουν και spoilers που λες,ειναι οντως λιγο "ασ τα να πανε" κατασταση...θελουν καποιο upgrade;)}..
Anw,χαιρομαι που τουλαχιστον λυθηκε το θεμα μεταξυ μας,γενικως δεν το χω να μαλωνω με κανεναν και δεν ηθελα να δημιουργηθει παρεξηγηση...ας δουμε τι θα γινει στο μελλον με τα groups:)
Αύγ 11 2008 15:27
Zoro → tsintori
Τsi-kun,ειπα να σου απαντησω εδω και οχι στο group,μην ξανανοιξουμε το θεμα εκει:)
Κοιτα τα groups δεν ειναι οπως τα threads οπου οτι γραφεται ειναι σημαντικο και θελουμε να "μεινει"...τα groups απο την αρχη ηταν κατι πιο ασημαντο και χαλαρο απο τα threads....
Γενικως δεν προωθησα την ιδεα να διαγραφονται τα posts καθε διμηνο κλπ,προτιμω να μεινουν τα posts,αυτο που εννοουσα ειναι οτι αν οντως ειναι τοσο ανυποφορα,τοτα ας διαγραφεται καθε μηνα το 50% πχ των σελιδων αλλα μονο των υπερσπαμμαρισμενων groups[γκουχ γκουχ ξερεις καποιο??:himitsu:],αλλα παντα μονο εφ οσων ενοχλει ο ογκος των σελιδων...αλλιως προτιμω να μεινουν εννοειται:)
Στα groups ουτος η αλλος αμφιβαλλω αν καποιος θα πηγαινε πισω 100 σελιδες μετα απο 1 μηνα για να βρει κατι....εδω περα δεν ξερω αν στα threads θα το κανε κανεις...
Αυτα απο μενα;)
Αύγ 11 2008 15:21
phm → Zoro
Bασικά δες... Εγώ δεν θα κάτσω να σκάσω άλλο.. Απλά το group έτσι πως είναι τώρα δεν μπορώ να συμμετέχω και δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με Naruto πλέον (Έπρεπε να με δεις πριν 2 χρόνια όμως.. Narutard με δίπλωμα είμουν :P Check the number of posts per user in the old Naruto anime thread to get the picture). Έχει και spoilers... Και από την στιγμή που όσοι το χρησιμοποιούν το group είναι ευχαριστημένοι τι να πω.. Απλά εγώ αποχώρησα γιατί σταμάτησε να με εκφράζει ας το πούμε.
Hatake Kakashi → Zoro
Δεν ξερω ποτε θα το αρχισω ισως να περιμενω λιγο να προχωρησει και αλλο το στορυ γιατι εμαθα οτι βγαινει σχετικα αργα και οταν μου αρεσει κατι θελω να το πρακολουθω-διαβαζω τακτικα,τωρα αν θα κρατηθω αυτο ειναι αλλο θεμα!!!
Η σειρα ειναι οντως κορυφη,σκετη πορωση,εδω και 1,5 χρονο μου ελεγαν να το δω αλλα τους εγραφα στα @@ μου :D
κατι ασχετο πιστευω οτι θα μπορουσες να βρεις καλυτερο avatar του Saucekay,μοιαζει λιγο με usopp αυτο που εχεις τωρα :D
Βρηκα κατι που πιστευω θα σου αρεσει
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/7370/17cr1wu3.png[/IMG]
Ευχαριστω και παλι για ολα :congrats:
psofia → Zoro
Kαι εγώ θα σου απαντάω στο profile μου για να μην αυξάνονται τα visits σου!! Ό,τι να 'ναι... :hahaha:
Αύγ 11 2008 15:15
Zoro → phm
phm ξανακοιταξα την απαντηση που σου δωσα χτες στο naruto group και ειπα να σου ζητησω συγγνωμη γιατι μαλλον παραπηρα επιθετικο υφος και συνιθως δεν ειμαι ετσι:P
Ξεφυγα καπως...
Βεβαια συνεχιζω να πιστευω αυτα που ειπα,απλως νομιζω επρεπε να τα διατυπωσω πιο χαλαρα και αντικειμενικα και ειπα απλα να σου εξηγησω οτι δεν ηθελα με τπτ να σε προσβαλλω,αν ενιωσες τπτ τετοιο...
Δεν ξερω τι θα γινει με τα groups αλλα νομιζω προς στιγμην εχει ληξει το θεμα{τουλαχιστον στο naruto group ειδα τωρα συζητανε μια χαρα on topic;)}και πιστευω αν υπαρξουν αλλα προβληματα μπορουμε να τα αφησουμε στους mods για την ωρα...
Αυτα απο μενα,ελπιζω να μην σε προσεβαλλα καπως,δεν ειναι του χαρακτηρα μου γενικως,σεβομαι παντα ολες τις διαφορες στην αποψη...:)
Αύγ 11 2008 15:13
Zoro → ichigo13
Χαχα ειδες συμπτωση??!!:hahaha:
Καλως επεστρεψες τοτε...ολα καλα στις διακοπες??
Κι εγω πριν 2 μερες γυρισα και χαρηκα διακοπες...τωρα εχω 3 βδομαδες ελευθερες ακομη και θα τις χαρω οσο παει!!
Cya pal^^
Αύγ 11 2008 06:18
Zoro → FireFistAce
Ace,my buddy,οντως καιρο ειχαμε να ακουστουμε:P
Μπραβο χαιρομαι που επιτελους ξεμπερδεψες με την σειρα,να σαι κι εσυ στο πασο μας!!
Τι λεει τα τελευταια κομματια με τον αυτοκρατωρα και τους αποστολους του Griffith ελπιζω να σ'αρεσαν γιατι αλλαξε καπως το ολο κλιμα της σειρας τελευταια και εγινε καπως λιγοτερο σοβαρη και με πιο πολλα "τερατα"....εμενα βεβαια συνεχιζει να μ'αρεσει,κι ας ειναι λιγο λιγοτερο σοβαρη απο τοτε που εμφανιστικε η πανοπλια και μετα!!
Το 298 ειναι ενα μεγαλο μυστηριο ποτε θα βγει γιατι συνηθως γραφετε στο τελος του προηγουμενου η κυκλοφορια του επομενου αλλα σ'αυτο δεν αναφεροταν τπτ....damn mangaka,παλι σε διμηνο ή τριμηνο hiatus θα πηγε και μας αφησε και σε καλο σημειο:roar:
Εχω πολυ περιεργεια να δω Griffith in action επιτελους!!
Απο Νaruto παλι εμεινα στασιμος στο 39,λογω διακοπων!!
Mεχρι τωρα μ'αρεσει πολυ οπως ειπα!
Διακοπες ναι ολα μια χαρα,μολις προχτες επεστρεψα μετα απο μια βδομαδα διακοπων:P
Περασα μια χαρα:)
Εσυ τι λεει χαρηκες ελευθερια???
Τελειωσαν οι διακοπες σου???
Αν ναι ελπιζω να περασες καλα;)
Τεσπα,τωρα τι λεει θα σε βλεπουμε πιο συχνα ή παλι θα χαθεις???
Τα λεμε οταν ξαναμπεις!!^^
PS:Το Death Note το τελειωσες τελικα??
Αύγ 11 2008 03:55
iristella → Zoro
[I]She will bring men (and a certain group of women) to their knees![/I]
Yeap this is how I prefer them........ I like the view from above I must confess....
Αύγ 11 2008 03:28
Orion19 → Zoro
I'm working on it Zoro-kun. Her innocent front will be of much use when she embraces her ero-side. She will bring men (and a certain group of women) to their knees!
She knows of the pleasures of the ero-side... Eroness is like gravity..all it takes, is a little push...
And lots of thrusting afterwards when it's time to....erm.....sorry.....I lost my train of thought...
Αύγ 11 2008 03:21
Zoro → Orion19
Ρε ori πραγματικα νιωθω οτι επιτελους καποιος με καταλαβαινει....
Εσυ ειναι γνωστο οτι εχεις eroness μεσα σου,δεν το αρνειται κανεις....εγω παραδεχομαι οτι εχω ενα μεριδιο,αλλα η iri πολυ σεμνη το παιζει και ξερω απο πρωτο χερι οτι δεν ειναι!!!
[κολπο ειναι για να την περνανε οι αλλοι για αθωαXDXD]
Αρα βοηθα κι αλλο μιας και το ξεκινησες.,..σπρωξ την να το παραδεχτει!!!!
Θελω να μπορω να την λεω ero iri χωρις να μου λεει τπτ!!!
Ero Way is a fine Way!!
Σε εμπιστευομαι να την χαλασεις με αυτα τα ανιμε που τις προτεινεις και να την κανεις full ero monster....η τυχη της ειναι στα χερια σου:P
[kisses & hugs ori]
Αύγ 11 2008 03:11
Zoro → Megi ♥
Χμμμ το παντα με φιλους ειναι εγγυημενο,δεν νομιζω να ερχομουν ποτε μονος:P
Παντως ναι,πλακα θα χε να δω κι εγω μαζεμενους otaku γιατι μεχρι τωρα μονο online τους εχω δειXDXD
Βtw,AS group???:hmmm:
[sorry για την ασχετοσυνη:P]
OK μου λυσες την απορια λοιπον,θα το χω υποψην,thankies:ureshii:
Οσο για την αργοπορια μην σ'ανυσηχει,οποτε μπορεις απαντα:gotit:,δεν ηταν δα και κανενα σημαντικοτατο ζητημαXD
Arigatou και παλι^^
Αύγ 11 2008 00:43

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται