Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Anelis

Εεε αναφερεσαι στο προσωπο σου??? Δλδ στην πραγματικοτητα κοκκινιζεις ευκολα??:P
Αύγ 12 2008 14:44
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

οτι ειμαι ενα μηλο! (u know round and red :) )
Αύγ 12 2008 14:33
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

Tο is an apple κατω απο το userame σου τι υποτιθετε σημαινει??:P {ohayo btw:hi:}
Αύγ 12 2008 14:27
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Μα καλα πως και δεν σου απαντησε ο GK??? Απιστευτο,μιση ολοκληρη μερα ελειψα απο το νμ σου και ανετα απαντουσε αν ηθελε...omg δλδ,ανυσηχω μην επαθε τπτ!! Εξεταστικη κι εγω απο Σεπτεμβρη αρχιζω και θα χαθουμε για λιγο:( Οσο για τον αυτοκρατωρα,γενικως οπως ειδες ηταν nut case ο τυπος...τον ενοιαζε μονο να κυριαρχισει παντου και ξανακανοντας την μεταμορφωση 2 φορες εγινε τοσο τεραστιος που εχασε τα λογικα του και αρχισε να καταστρεφει τα παντα...αν ειδες ουτε τον στρατο του δεν αναγνωριζε και τους περασε για εντομα που οταν τους παταει γινονται κοκκινα λουλουδια!! Γενικως δεν ειχε λογο...ηταν κατι σαν ο θεος της καταστροφης πια και ηθελε παση θυσια να νικησει τον Griffith αλλα δεν τον βλεπω να τα καταφερνει τον κακομοιρη!!:P {να δουμε ποτε θα δουμε το 298!} Αυτα φιλε μου...καλως επεστρεψες και τα λεμε στο forum!!^^
Αύγ 12 2008 13:01
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Μια χαρά μωρε πέρασα τώρα όμως κοντέυει η εξεταστική του Σεπτέμβρη οπότε ξέρεις.... Α...ήθελα να σερωτήω κάτι για το berserk.Αυτός ο αυτοκράτορας που στα τελευταία chapter έγινε γίγαντας ποιός είναι ο απότερος σκοπός του?Τι υέλςι να πετύχει? Σε ρωτάω γιατί τους τελευταίους τόμους τους διάβαζα πολλύ γρήγορα
Αύγ 12 2008 00:41
Φωτογραφία

jimmare → Zoro

Ξεχνας καποιον,DATTEBAYO!!!Is Jimmare-sama...
Αύγ 11 2008 21:18
Φωτογραφία

Zoro → Radagast

Υπερκαμενε φιλε μου επιτελους βρηκα το χρονο να απαντησω και σε σενα!!^^ Σχετικα με το pm,ειπες στο τελος: [I]Άντε καλή δύναμη και καλό λιώσιμο και μη παίρνεις στραβά ότι σου είπα για τις επιλογές σου, φιλικά σου είπα ότι είπα επειδή ξενέρωσα, κι ότι είπα πιστεύω το είπα για το καλό σου και για να κάνεις καλύτερη εκμετάλλευση χρόνου και για κανένα άλλο λόγο. Το αν θα με ακούσεις ή όχι ούτως ή άλλως είναι επιλογή σου και εννοείται πως δε παίζει παρεξήγηση. Ότι θες κάνεις. Άντε καλό καλοκαίρι και μιλάμε. [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG] [/I]Χεχε εννοειται πως ολες οι συμβουλες ειναι δεκτες και παντα τις ακουω...απλως στο τελος αναλογα με διαφορους παραγοντες θα κανω την επιλογη μου...για την ωρα ο κοσμος του naruto μου χει εξαψει αρκετα την περιεργεια και θελω να ειμαι στο ιδιο πασο με τα παιδια που γνωρησα και μαλλον θα συνεχισω με αυτο! Αν μετα πιο κει ξενερωσω με fillers/shippuden θα το κανω drop,προσωρινο ή μονιμο...θα δειξει...για την ωρα παντως αξιζει μιας και οπως σου πα δινω μια προσπαθεια σε ολες τις σειρες:) [ασχετο αλλα εσυ one piece εχεις δει btw???αν ναι ποσα eps??] Καποια στιγμη θα περασω και στα δικα σου αφου οπως σου πα τα χω ηδη κατεβασει και δεν παιχζει με τπτ να πανε χαμενα{ειδικα το monster με εχει φαει η περιεργεια να το δω!!}...ουτος η αλλος παντα εδω θα σαι εσυ...αμφιβαλλω αν θα χασουμε otaku του ειδους σου και ετσι παντα θα συζηταμε!!:P Για το καλοκαιρι κι εγω μια χαρα περασα,πηγα εξωτερικο[COLOR=White]{ολλανδια-βελγιο}[/COLOR] και ηταν πολυ ωραια,χαρηκα σοκολατες/μπυρες,το μονο κακο ειναι οτι κρυωσα!!!:( {ακομη να μου φυγει ο βηχας!!που θα παει θα μου περασει ομως!!} Χαιρομαι που και εσυ περασες καλα λοιπον και καλη συνεχεια με την πτυχιακη σου...προσεχε μονο με τα πολλα ανιμε γιατι ξερω τι καμμενος εισαι και τα μαθηματα θελουν προσοχη{μιλαω απο πρωτο χερι;)}...καλη επιτυχια λοιπον!! Κατα τ'αλλα αυτα...την κανω,ησουν το τελευταιο ατομο που δεν ειχα απαντησει[ουφ,ειχα παρα πολλα ατομα να απαντησω...επιτελους!!:hot:]και τωρα πρεπει να φυγω...ισως βγω καμια βολτα!! Τα λεμε συντομα λοιπον,my otaku friend!! Be well,spend your time wisely...cya!!:byejg9:
Αύγ 11 2008 17:56
Φωτογραφία

Zoro → dennisuke

Φιλε μου Yamato sorry που αργησα τοσο να απαντησω αλλα ημουν διακοπες και ξεχασα το vm σου...αλλα γενικως οτι ξεχναω δεν ειναι ποτε οριστικο,αρα σου απανταω τωρα...:) Για το Naruto καταρχας καλα κανεις και το αφηνεις μεχρι να τελειωσει{και το βλεπεις σε rmvb;)}γιατι κι εγω με το one piece κανω κατι παρομοιο...περιμενω να μαζευτουν 3-4-5 επεισοδια και μετα το βλεπω γιατι με ενα την βδομαδα δεν παλευεται...ουτος η αλλος εχω κι αλλα ανιμε να δω^^ [I][B]Ντρέηκ δε λεγόταν το ανιμε όταν το 'δειχνε η ελληνική tv? νομίζω κάτι για κόκκινη γραμμή που δεν κατάλαβα ποτέ που είναι, πάντως μου είχε αρέσει τότε, φαντάσου τώρα, που είμαι anime fan.[/B] [/I]Ναι ετσι λεγοτανε και κι εγω ετσι το εμαθα και αρχισα την πορωση μου με τα ανιμε...μιας και ημουν φαν των πειρατικων ιστοριων,οταν περισι τελειωσαν οι πειρατες της καραιβικης ηθελα κι αλλη ιστορια με πειρατες και τυχαιως θυμιθηκα εκεινη την σειρα που εβλεπα παλια στο alter,εψαξα το αληθινο ονομα και την βρηκα!! Αν δεν υπηρχε το αλτερ δεν θα ειχα ξεκινησει να βλεπω one piece,δεν θα μαθαινα και αλλα ανιμε και δεν θα σου εγραφα αυτη την στιγμη!! Για την κοκκινη γραμμη εχω 2 πολυ κατατοπιστικες εικονες αλλα πριν στις βαλω,που εισαι στο one piece ειπαμε??? Μην στις βαλω ετσι,γιατι το εξηγει μια χαρα η nami στην σειρα... Κι εγω naruto ειμαι επεισοδιο 39 τωρα και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ...με εχει καψει αρκετα και κοντευω να το θεωρησω ισαξιο με το one piece!!:P [I][B]Πάντως για τους avi fan έχουμε κι άλλο χαρτί. Αφού θέλουν καλή ποιότητα, γιατί δεν παίρνουν αρχεία ogg ή hq ή hd ή όπως στο καλό λέγονται αυτά,[/B] [/I]Χεχε μαλλον τα ogm λες!!;) Ναι ετσι ειναι,αν θελουν ποιοτητα ας παρουν αυτα!! [B][I] Το μυστικό είναι σαν τους υπολογιστές.Μικρό και θαυματουργό.[/I][/B] Χεχε you are the only one that understands me!!! Ετσι ακριβως τα βλεπω κι εγω τα rmvb,αλλα δεν μ'ακουει κανεις!! [I][B] Όσο για το ειδικό thread θα το δημιουργήσω σίγουρα αν δεν υπάρχει ήδη.[/B] [/I]Να το κανεις,εχεις ηδη υποστιρικτη!!;) [I][B]Άσχετο, το όνομα Ζoro στο one piece μήπως είναι εμπνευσμένο από το μαυροφορεμένο μασκοφόρο Ζορό; Νομίζω ότι κάποια σχέση θα την έχουν..[/B] [/I]Χμμμ οι μονες ομοιοτητες που εχω διακρινει κι εγω ειναι οτι σαν φημη ειχαν και οι 2 κακη ενω τελικα ηταν καλοι τυποι και επισης και οι 2 κρυβουν το προσωπο τους οταν χτυπανε{αν και ο zoro ειναι κατι σαν power up απλα}...δεν ξερω τπτ αλλο,αλλα ειχα δει ενα αρθρο στο wikipedia!! Αnw,αυτα my friend.....cya soon!!^^
Αύγ 11 2008 17:32
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Nαι ρε Ok..... Αν είναι μόνο για τα πολύ σπαμ.....
Αύγ 11 2008 16:32
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Iri-chan,spank/zap time!!!!! GK,come here...:hehehe:
Αύγ 11 2008 16:29
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Aλλο Captain??:hmmm: A Ναι,καιρο εχω να βαλω Luffy,καλα που μου το θυμησες:thatsit:
Αύγ 11 2008 16:26
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

[I] Σαββατο,χμμμ,Σκεφτομουνα να βαλου του Smoker.. [/I]Temmeeee:burningbe3: Κι αυτος Captain ειναι αλλα εμεις αλλον θελουμε!!!!:ill2:
Αύγ 11 2008 16:22
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Δεν θα παρεις ολη την δοξα εσυ Marimo.... Ειδα ελεγε οτι θελει να αρχισει Manga και ειχε πει και πιο πριν οτι του αρεσουν τα μεταφυσικα πραγματα,οποτε τι καλυτερο απο Berserk.... Σαββατο,χμμμ,Σκεφτομουνα να βαλου του Smoker..
Αύγ 11 2008 16:21
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Ρε GK γιατι πεταγεσαι και συστηνεις το Berserk και σε αλλα παιδια???:smokingg: Ειπαμε αυτο ειναι δικη μου δουλεια!!!:bahhh: Πλακα κανω φυσικα:nanana:...καλα κανεις και το διαφημιζεις γιατι δεν μπορω να τα κανω ολα μονος μου και ολοι πρεπει να μαθουν το μεγαλειο αυτης της σειρας....και φυσικα πoιος ειναι καλυτερος απο τον διαφημιστη του site μας??!XD Το Σαββατο προσεξε τι θα βαλεις για νεο ava!!:chigau:
Αύγ 11 2008 16:15
Φωτογραφία

Zoro → Hatake Kakashi

Καταρχας εξεφρασες πολυ σωστα την αποψη σου στο naruto group και ειπα να στο πω,ετσι αποφευγονται οι διαμαχες...οπως ειπες το forum ειναι για να καλοπερναμε και οχι για να μαλωνουμε...το οτι διαφερουν οι αποψεις μας δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να συζηταμε:P Μετα,τπτ ρε,χαιρομαι που σε βοηθησα γιατι εκει ξερω οτι μπορω!! Και γενικως παντοτε οπου ξερω οτι μπορω,βοηθαω{μιας και γενικως το χω να βρισκω καλα links για σειρες,ειναι ο τομεας μου;)}.....αλλωστε οπως ξαναπα κι εσυ με βοηθησες αρκετα με το naruto! Κοιτα το manga δεν σου συστηνω να το διαβασεις υπερβολικα αργα και να περιμενεις να βγουν κι αλλα γιατι ουτος η αλλος εχεις πολλους τομους μπροστα σου να διαβασεις ακομη και ο mangaka το παει πραγματικα με το πασο σου{1 το μηνα κι αν;)...τωρα πχ πηγε σε hiatus και μας εχει αφησει 2 μηνες σε ενα γμτ σημειο και εχουμε ολοι πολυ περιεργεια να δουμε τι θα γινει αλλα ακομη τπτ!!}....ετσι οπως το βλεπω εγω,με το πασο που πηγαινει θελει το λιγοτερο 10 χρονακια ακομη...μαζι με το one piece θα τελειωσει:P Αρα μην ξαναπαραπονεθεις ποτε για το εβδομαδιατικο naruto/one piece manga...αυτοι ειναι δουλευταραδες μπροστα του!!!...βεβαια ο τυπος τα κανει στο χερι και οχι με pc και κανει τρομερη δουλεια οπως θα παρατηρησες αρα εχει ενα μεριδιο δικιου,αν και και παλι αν ηθελε το πηγενε πιο γρηγορα,αλλα ξερει οτι αυτος μας κραταει απ τα ..... και οχι εμεις και αρα το παει με το πασο του,να βγαλει και το μεροκαματο του!! Και φυσικα παλι καλα που ξεκινησες την σειρα και ακουσες τους φιλους σου...κρυβει πολυ ωραια νοηματα πισω απο την βια και σε συνδιασμο με το ολο fantasy thing ειναι ενα πολυ ωραιο epic! Οσο για το ava{χαχα ε οχι και usopp ρε τοσο κατω επεσα??XD}ουτος η αλλος σχεδιαζω να το κρατησω μεχρι το σαββατο,αρα προς τα μισα της εβδομαδας αν ειναι θα βαλω το δικο σου για αλλαγη... Και το δικο σου πολυ καλο βεβαια,δεν ειχα ξαναδει τον saturobi[ή οπως λεγετε ο hokage!] χωρις καπελο και μπορω να πω οτι με τα μαλλια ελευθερα τον βρηκα πιο συμπαθητικο ενω στην σειρα μου την ειχε σπασει η εμφανιση του.... Anw,αυτα λοιπον...οσο προχωρας την σειρα περνα που και που για καμια απορια/αποψη....εχω κανει πολλες συζητησεις με παιδια και και με σενα δεν θα με χαλαγε... Και το group αν δεις εγω το φτιαξα{το thread μονο να χα προλαβει,dammit δεν ημουν στο forum τοτε!} και μπορεις να περασεις οποτε θες!! Cya pal!!^^
Αύγ 11 2008 15:46