Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

Αντε Ζορο εγω ειμαι ετοιμος !!!! Εσενα περιμενω !!!! Τελειωνε !!!!! Εχω βρει το πακετο !!!!
Αύγ 20 2008 22:10
Φωτογραφία

iristella → Zoro

δεν ηταν η robin.....Shizuka την λεγανε...... Και καλυτερα που το αλλαξα τωρα για να μην γινει καμια χοντρη παρεξηγηση αν αρχισουν και ποσταρουν τπτ περιεργο.Meet C.C from code geass λοιπον,....BTw εχεις ωρα?
Αύγ 20 2008 22:06
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Ελα ρεεεε,μ'αρεζε πιο πολυ η Robin με τα ασπρα μαλλια απ το vk:( Αnw κι αυτο πολυ καλο βεβαια....αντε οπου να ναι ερχετε και η ωρα μου/μας:)
Αύγ 20 2008 22:04
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Ενα group γεματο iristelles??? Ειναι να αναρωτιεσαι αν θα θελες να βρεθεις ποτε σε τετοιο μερος...XD {ναι ναι ξερω,iri is a good girl:tongue2:} Και μετα ολες τους βαζοντας το χερι μεσα στο σωμα του αντιπαλου μπορουσαν να τον μετατρεψουν κι αυτον σε μια δικη τους??? {και να λεγανε οι αλλοι -Oh,God! και εσυ -iristella will suffice! ~agent smith styleXP~}
Αύγ 20 2008 18:40
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Yep σε αυτο ειμαι και πεταω απ την χαρα μου,αλλα παραλληλα εγκαθιστω τα προγραμματα,απλως δεν αντεξα και ειπα να μπω να δω τι επαιξε στο forum;) Αρα παω να συνεχισω να βαζω αυτα που θελω,,να τελειωσω και το βραδι...παντως το λαπτοπακι τελειο...πολυ γμτ και καμια σχεση με το προηγουμενο{τα vista λιγο με χαλανε αλλα κατα τ'αλλα πολυ καλο..θα σου πω μετα τι εχει αν ειναι..} Btw,τι εννοεις να συζητησουμε για το plan??To ava plan?? Aν ειναι αυτο ναι,τα λεμε αργοτερα τοτε...κατα το βραδακι....:ureshii:
Αύγ 20 2008 18:19
Φωτογραφία

Zoro → Barbara

Χαρηκα πολυ Βαρβαρα,Zoro εδω!!:wooi2: Τα ενδιαφεροντα μου ειναι τα ιδια+βαλε και ταινιες γενικως! Καλα να περασεις στο forum και στο groupακι μας!;)
Αύγ 20 2008 18:05
Φωτογραφία

Zoro → irιstella

ωραιο ava,πολυ πρωτοτυπο....:)
Αύγ 20 2008 17:57
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Ναι η μιμηση ειναι η υψιστη μορφη κολακειας δεν λενε????? Φανταζεσαι ενα group γεματο απο ιristelles? Τελειο δεν θα ηταν???????
Αύγ 20 2008 17:55
Φωτογραφία

Zoro → iristeIIa

oi Death Note εχεις δει?? Αν ναι,η Misa σ'αρεσε??XD
Αύγ 20 2008 17:52
Φωτογραφία

Zoro → iristella

your fandom keeps getting bigger and bigger:wooi2:....αντε και σε group συντομα!!:cry5:
Αύγ 20 2008 17:49
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Oi marimo, τι εγινε?? Πηρες καινουργιο πιτσι[που λεει και ο Doulis],η ακομα?? Αντε σε περιμενουμε για το Plan...
Αύγ 20 2008 17:43
Φωτογραφία

Barbara → Zoro

:kawaii:Γεια , είμαι η Βαρβάρα μ'αρέσουν τα μανγα κα τα ανιμε :byejg9:
Αύγ 20 2008 14:42
Φωτογραφία

Zoro → moutzah3d1n

Ελα σιγα την βλακεια.....αν χαθει το group να ανυσηχεις,τοτε θα τα ακουσεις!!:ill2: Παντως αφου ηταν να αναφερεις μερικους,καλυτερα που μας ειπες ολους μαζιXD Cya tomorrow pal:gn2:
Αύγ 20 2008 04:11
Φωτογραφία

moutzah3d1n → Zoro

γινεται να μην ανεφερα εσενα! OP group χωρις εσας τους τρεις δεν υφισταται:hahaha: c ya around και συγνωμη αν εκανα τοσο μεγαλη βλακεια δεν το ηξερα:uhh:
Αύγ 20 2008 03:32
Φωτογραφία

Zoro → psofia

Χμμμ βλεπω δεν με ξεχασες και με προκαλεις και απο πανω!
Αύγ 20 2008 03:20