Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

εχεις ωρα?
Aug 18 2008 19:44
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Δυστυχως μονο απο το παιδι που εχει φτιαξει το γκρουπ. απο mod ουτε φωνη ουτε ακροαση...Περιμενουμε λιγο κ βλεπουμε. Βerserk το ειχα αφησει αυτες τις μερες γιατι ειμουν οντως εδω εκει λιγο παραπερα...Εχω σταματησει στον τομο 27 μετα την μαχη που περνει την πανοπλια !!!! SUKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν κ απο το λαιμο κ πανω ειναι λιγο χαλια,λιγο!!!!
Aug 18 2008 12:38
Photo

tsintori → Zoro

Nαι είχα μπερδέψει τα links...... Όχι δεν μπερδεύω τα ονόματα...... Καλά θα κοιτάξω μήπως βρω άλλα links. See ya.
Aug 18 2008 10:40
Photo

Zoro → tsintori

Μηπως τα μπερδεψες?? Γιατι τα τσεκαρα και το 1ο link δουλευει μια χαρα ενω το 2ο οχι....για το 2ο θα κοιταξω αυριο αν μπορω να στο δωσω fixed,οσο για το 1ο... Αμα σου κατεβαινει,εστω κι αν οχι 100% ξερεις να το κανεις extract με το winrar ετσι?? Αν οχι κατεβασε το,shareware ειναι απ οσο θυμαμαι,αλλα ουσιαστικα εχει τοσο λιγους περιορισμους που ειναι σαν freeware... Aν παλι δεν λυθει το προβλημα,δοκιμασε να ζητησεις links στο Berserk manga thread,εκει θα σε βοηθησουν περισσοτεροι...{θα σου εβρισκα αλλα links,αλλα χωρις pc δεν εχω πολυ χρονο δυστυχως...ελπιζω να μου το φτιαξουν συντομα!} Τελος [I]Επίσης ξέρεις τι είναι τα Μanga title page arc στο one piece;[/I] Nop,no idea,sry!!:nanana: {μηπως μπερδευεις ονοματα??!} Αnw,νυχτα tsi-kun....sry I couldn't be of better help...damn pc,without it I'm useless:roar: Cya tomorrow!!^^:gn2:
Aug 18 2008 04:06
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Δεν πειραζει,"Εδω εκει λιγο παραπερα..."ειναι μια χαρα τοποθεσια:P Την μοιρα του pc λογικα θα την ξερω αυριο ή μεθαυριο;)ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να το παρω πισω! Τελικα πηρες απαντηση στο πμ για τα groups btw??:? Επισης,Berserk που εφτασες ειπαμε?το τελειωσες?
Aug 18 2008 01:08
Photo

tsintori → Zoro

Σε πετυχαίνω μέσα ε; Λοιπόν 2 ερωτήσεις...... Τα link που μου έδωσες για το berserk το 1ο δεν δουλεύει καθόλου και το δεύτερο τα μισοκατεβάζει.....(δλδ φτάνει περίπου στο 60%, μου λέει ότι ολοκληρώθηκε αλλά μετά δεν μπορώ να ανοίξω το rar file). Επίσης ξέρεις τι είναι τα Μanga title page arc στο one piece;
Aug 18 2008 00:34
Photo

Umi no Ossan → Zoro

κ γω θελω να αλλαξω καποια πραγματακια οπως το location αλλα μου βγαζει failed !!! Τελικα εμαθε μπανιο το πιτσι;;!!!!!:hahaha::hahaha:
Aug 18 2008 00:32
Photo

Zoro → GkLoc

Ρε θελω να το αλλαξω,κι εγω το βαρεθηκα,αλλα χωρις pc δεν γινετε τπτ...πρεπει να βρω και μια sig μαζι με το αβα του Serpico...αν βρεις τπτ καλο,εγχρωμο ή μη,στειλ το με πμ,ΟΚ? {εσυ που εισαι εξπερ στο να βρισκεις τετοιαXD}
Aug 18 2008 00:28
Photo

GkLoc → Zoro

Xexe, Και εγω αυτο σκεφτηκα... Αλλα με Sasuko Avatar δεν παει...xDDD [Trying to make him change]
Aug 18 2008 00:25
Photo

Zoro → GkLoc

Hθελα να το αλλαξω και δεν εβρισκα τπτ καλυτερο να βαλω...ετσι ειπα να βαλω ενα Χ που δειχνει μια μυστηριωδη τοποθεσια ή...και το σημειο οπου ειναι θαμμενος ενας θησαυρος:bleh:
Aug 18 2008 00:19
Photo

GkLoc → Zoro

"Location: Χ" Tι ειναι αυτο ρε??
Aug 18 2008 00:16
Photo

Zoro → Radagast

Kαλα τροπος του λεγειν σκεφτομουν εσενα:hahaha: Απλως η φαση με την καμερα μου θυμισε αυτα που μου χες πει για το REC και σε θυμιθηκα...ναι μπορουσε να ναι καλυτερο που λες,αλλα εγω μια φορα το περιμενα χειροτερο και δεν ημουν ετοιμος γι αυτα που ειδα...γι αυτο μ'αρεσε...διελυσε το Blair Witch Project σαν ιδεα... Αντε να δω και το REC συντομα λοιπον... {και να σου απαντησω και στο pm:P}
Aug 17 2008 23:23
Photo

Zoro → Franklin

Ohayo Franklin,τι γινεσε?? Επεστρεψες και δεν σε προλαβα σημερα γμτ:( Τι λεει ο tsi απο κατω,μας φευγεις παλι??? [μην ακουω τετοια!]
Aug 17 2008 21:03
Photo

iristella → Zoro

40 δευτερα πριν καποιος βρει επωδυνο και τραγικο θανατο........
Aug 17 2008 04:06
Photo

Zoro → Radagast

Χεχε στο πμ θα σου απαντησω αυριο ή καποια απ αυτες τις μερες γιατι ειμαι πτωμα στο γραψιμο!! {παντως χαιρομαι που καηκες με μια απο τις αγαπημενες μου σειρες κι εσυ...στο φορoυμ με θεωρουν αρκετα εξπερ εκει:P} Να πω μονο για το τελευταιο κατι...spoiler tag δεν εχει για τα visitor messages ρε:hahaha: Εκτος κι αν ειπες κατι αλλο και δεν το πιασα;) Anw,τα λεμε συντομα λοιπον ηλιοκαμενε....καλο διαβασμα,εγω ευτυχως εχω ακομη 2 βδομαδες ελεθεριας...:byejg9:
Aug 16 2008 22:06