Community Status Updates
Zoro → psofia
Χμμμ με μπερδεψες λιγο τωρα,θες να συνεχισω ή οχι??
Οπως ειπα αν θες σταματαω,αλλα αν οχι bear the consequences xD
{ακομη δεν καταλαβα γιατι τα εσβηνες πριν και τωρα οχι...αλλα που θα παει...}
Aug 21 2008 22:46
psofia → Zoro
Σε προκάλεσα, όταν έσβηνα τα μηνύματα. Τώρα δεν τα σβήνω πια. Υπάρχει διαφορά. :P
Aug 21 2008 22:44
Zoro → psofia
Toτε γιατι με προκαλεις να σπαμαρω αφου ειδες ειχα σταματησει??{προσωρινα τουλ!}
Aug 21 2008 22:43
Zoro → cheery girl!
{δεν κανει τπτ για την βοηθεια...οπου μπορω βοηθαω παντα!}
Μην ανυσηχεις,ολοι οι τρελοι ειναι ευπροσδεκτοι στο group μας!:P
Αν δεν ησουν θα σε διωχναμε!XD
Απλα κανε λιγο γρηγορα να δεις την σειρα αν θες να μπεις στο group γιατι δεν ξερω ποσο θα κρατησει η κατασταση,φημολογειται οτι θα σβηστουν τα groups...ειτε μονο το δικο μας ειτε ολα....{οταν το δεις θα καταλαβεις την κατασταση!!}:sigh2:
Τωρα,οσο αφορα το πληρωμα...μετα τον Sanji ερχονται αλλα 4 ατομα σε συνολο 9 ατομων μαζι με τον Luffy...καποια στιγμη ο mangaka ειχε πει οτι θα θελε να εχει ενα πληρωμα 10 ατομων περαν του Luffy αρα περιμενουμε 2 προσθηκες ακομη!;)
Oσο για τ'αλλο που λες,ειναι γιατι ο luffy προτιμαει ενα ποιοτηκο πληρωμα παρα ενα ποσοτικο...ετσι μπορει μεν να εχει λιγα ατομα το πληρωμα του αλλα απο την αλλη ειναι παρα πολυ δυνατο...συγκρινετε ανετα με ενα πληρωμα 10000 και βαλε ατομων{ο Luffy στα τελευταια επεισοδια νικησε 10000+ στρατιωτες μονος του απ οσο θυμαμαι...βεβαια μιλαμε για απλους στρατιωτες...αδυνατους ανθρωπους...}...ασε που θα χανοταν η πλακα αν ειχαν περισσοτερα ατομα..που να τους παρακολουθουμε ολους?!!:nanana:
Κι ενας απο τους πιο κακους πειρατες τις σειρας,που θα γνωρησεις πιο κει,εχει πληρωμα λιγων αλλα πολυ δυνατων ατομων...θα τα βρουν σκουρα εναντιον τους πιο κει οι δικοι μας...
Επισης,μεχρι τωρα ερχετε και μια 2η γυναικα στο πληρωμα μετα την Nami και αυτη ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ανιμε...να δεις αυτη τι ωραιο παρελθον που εχει..διαλαει αυτο της Nami!!{αλλα το δειχνουν αργα...απο το επεισοδιο 250 και μετα!}
Anw,καλη συνεχεια λποιπον με την σειρα!;)
Που εφτασες ειπαμε btw?
Τεσπα,τα λεμε και παλι λοιπον...ενημερωνε με που και που για την προοδο σου!!^^
:byejg9:
Aug 21 2008 22:39
Zoro → Anelis
Sry που δεν σου απαντησα στο πμ,ημουν λιγο busy αυτες τις μερες....αυριο θα σου απαντησω λογικα και θα συζητησουμε αυτα που θες να μαθεις....BB!!^^
Aug 21 2008 22:30
Zoro → psofia
Το δα και παραξενεφτηκα!!
Ο λαπτοπ καλα κρατει και αποκατεστησα το ιντερνετ στο σπιτι αρα ειμαι μια χαρα πια...μενει μονο να απαντησω σε οσα μυνηματα εχασα αυτες τις μερες και το παλευω ακομη!!
Οχι σοβαρα,αφου με προκαλεις τοσο και θες να δεις σπαμ στο προφιλ σου βρηκες τον ανθρωπο σου...πολυ συντομα θα παρεις αυτο που θες!!
Aug 21 2008 22:24
Zoro → Scorpion
Ετσι,να ξεκιναμε απο τα καλα ανιμε πρωτα!!;)
Βλεπεις τις ιδιες σειρες που εβλεπα εγω οταν ξεκινησα τα ανιμε...
Keep it up και ενημερωνε με που και που για την προοδο σου...επισης οτι χρειαστεις απο links γενικως,σε μενα!!^^
:)
Aug 21 2008 22:03
Scorpion → Zoro
Μολις τελειωσω το death note (σε 19 επεισοδεια δηλαδη)θα ξεκινησω το anime
Aug 21 2008 21:39
Zoro → Scorpion
Berserk ofc!!
Εγω και αλλα 2 ατομα αποφασισουμε να βαλουμε και οι 3 ava απο την ιδια σειρα για μια συντομη περιοδο{τον εναν τον ξερεις καλα;)}....
Θα σου συμβουλευα να το αρχισεις και να σου πω ποσο καλη ειναι η σειρα αλλα βλεπω δουλεψε ηδη καποιος αλλος για μεναXD
Αρα δεν θα πω τπτ παραπανο...ξεκινα την με τα 1000!!Δες και το ανιμε πρωτα αν θες,θα σε βαλει πιο ευκολα στο κλιμα και θα καταλαβεις αν σ'αρεσει!
{αν το χεις ξεκινησει που εισαι?}
Τελος,
[B][I] Ομως το Anime καλυπτει το 1/8 της ιστοριας του Manga,[Οπως λεει και καποιος αλλος][/I][/B]
Yup,εγω ειμαι αυτος ο αλλος!!^^
{και ο spokeperson μου ο GK φυσικα!!}
Go,Berserk ftw!
Aug 21 2008 21:30
Zoro
→
irιstella
[COLOR=Magenta][I]Και οταν θα τους μετατρεπουμε ολους σε ομοιους μας και θα λενε Oh God με ενα στομα μια φωνη θα απαντουμε
ΙRISTELLA WILL SUFFICE
[/I][I]Idea originally proposed by zoro kun..........[/I][/COLOR]
Nop,it failed unfortunately:nosey:...we lost one....
Aug 21 2008 18:06
cheery girl! → Zoro
Οκ zoro μου,ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες που μου εδοσες.....!!!!Θα περασω σιγουρα απο το social group.....!Εμ τι,χανω νομιζεις τοσο ευκολα τους συναδελφους στην τρελα????(Παει θα το καψουμε το φορουμ!:P)
Απλα περιμενω μωρε,να εμπλουτισω τις γνωσεις μου πανω στο anime γιατι ειμαι ακομα στην αρχη......Και μετα θα θρονιαστω στο group,και δεν θα ξερετε πως να με ξεφορτωθειτε!!!
Μια τελευταια ερωτηση....ποσα ατομα μετα τον sanji συμμετεχουν στο πληρωμα και....ποτε εν τελη,ολοκληρωνεται???(Δεν ξερω μωρε αλλα βλεπω ολους τους πειρατες που εχων 100+ ατομα στις υπηρεσιες του και μου κακοφαινεται που ο loufy εχει μονο 4,εκ των οποιοων οι 2 ειναι ολιγον αχρηστοι στις μαχες....Θελω να δω περισσοτερο ξυλο,χοχοχο!:kakaka:)
Και παλυ ενα θερμο ευχαριστω για το πολυτιμο ενδιαφερον σου.....!Τα λεμε λοιπον!!!!!!!
Aug 21 2008 17:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed