Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ame Warashi → Zoro

lol!είμαι στη μάχη με τον Pearl,το χαζοχαρούμενο! :P Μ άρεσε πολύ εκείνος ο χαρακτήρας που πάλεψε με Zoro, hawkeye κάτι,με το ωραίο σπαθί και το ακόμα πιο ωραίο πλεούμενο! :D Ω ναι,αν χρειαστώ κάτι (ας πούμε κανά spoiler :P) θα μου δώσεισ τα φώτα σου! :D
Aug 22 2008 21:19
Photo

Zoro → psofia

[if u mean groups it'll end soon....one way or another..]
Aug 22 2008 21:11
Photo

psofia → Zoro

It was a polite way to say I hope spamming will end. And not just in my profile! :hihi2:
Aug 22 2008 21:06
Photo

Zoro → psofia

[Ι doubt that...but keep hoping....eternally:P]
Aug 22 2008 20:55
Photo

psofia → Zoro

I hope the world will become a better place after this meeting. ^^
Aug 22 2008 20:51
Photo

iristella → Zoro

Uruse uruse uruse cono yaroooooo!!!!!!! Baka marimo.....
Aug 22 2008 18:59
Photo

Zoro → iristella

Damn woman,shut your trap!:mador2:
Aug 22 2008 18:50
Photo

iristella → Zoro

Oχι τωρα το ειδα για το personna non grata........ Aχαριστε μικρε ιταλοφωνε!!! Πες οτι σε ειδοποιησα εγω οτι αποτελει μερος της διπλωματικης και προξενικης ορολογιας και λατινικη εκφραση προκειμενου να σε σωσω απο τον δημοσιο διασυρμο....... Υare yare men are so ungrateful these days........
Aug 22 2008 18:43
Photo

Dante80 → Zoro

Xεχε....no prob man, είναι παλια λατινική έκφραση...;)
Aug 22 2008 18:37
Photo

Zoro → Dante80

Btw Dante οσο αφορα το [B]persona non grata[/B] που εγραψες στον Chips προban,δεν ξερω αν ειναι λατινικα ή ισπανικα{ειμαι ασχετος απο δαυτα;)αλλα αν το εννοουσες στα ιταλικα,μιας και τα γνωριζω,[COLOR=Red][B]persona non gradit[/B][B]a[/B][/COLOR] βγαζει πιο πολυ νοημα στην φραση νομιζω...το 1ο σημαινει [B][COLOR=Black]αχαριστος[/COLOR][/B] και το 2ο [COLOR=Red][B]ανεπιθυμητο[/B][/COLOR]ς και νομιζω αυτο πηγαινες να πεις... Sry για το "μαθημα",δεν παω να το παιξω ξερολας{οπως ειπα ενδεχετε να κανω λαθος!:nanana:}αλλα ειπα να στο πω...^^ EDIT:ακυρο,τωρα ειδα ειναι λατινικη εκφραση...sry για την ενοχληση τοτε...:)
Aug 22 2008 18:25
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Btw εδω και καιρο ειχα παρατηρησει αυτο που ειπες στην iristella παλια για το οτι στο one piece ο ξανθος ελεγε κατι ενω ο πρασινομαλλης οχι....[ακονιζει κατανα:terror2:] How dare you??!:oo: Οπως ειπε και ο tsintori,watch one piece asap μπας και αλλαξεις αποψη!!{αυτος καηκε!:P} Zoro ftw!:head:
Aug 22 2008 18:02
Photo

Zoro → GkLoc

Βρε απλα αν εκανες εσυ την πλακα ειπα...και να το χες κανει δεν ηταν τπτ κακο,απλα υπεθεσα οτι ηταν κατι που εμπαινε μεσα στον κυκλο των πλακων που θα μπορουσες να εχεις κανει εσυ,δεν θα με πειραζε και ουτε θα το λεγα στην ξερεις ποια!! Αλλα τι να πω,αν σε πειραξε....shine!:ill2: {ok gomen GK...δεν ηθελα να σε προσβαλλω!:nanana:} Will u forgive me?:blingeye2:
Aug 22 2008 17:43
Photo

GkLoc → Zoro

aaa Zoro-Kun ξεχασα να σου πω... Οτι με προσβαλες πολυ με αυτο που μου ειπες πριν[δεν εναφερομαι στο Προφιλ]!! Anyway,Hope you burn in Hell!!!
Aug 22 2008 17:24
Photo

Zoro → GkLoc

"as far as I know" little thief!!:P
Aug 22 2008 16:31
Photo

GkLoc → Zoro

"afaik"??:hmmm:
Aug 22 2008 16:17