Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

For now,afaik you are just a petty brat thief...I can do you what I want:hehehe:
Aug 22 2008 16:16
Photo

GkLoc → Zoro

Oi Oi,You know i cant let go an insult on the Great Usopp-Sama...
Aug 22 2008 16:12
Photo

Zoro → GkLoc

GKKKKKK:burningbe3: stop butting in my conversations dammit!!!:mador2:
Aug 22 2008 16:00
Photo

Zoro → nancy_neko

Hi,το μαλλι το κρατας παντα ετσι και στις καθημερινες ή ηταν ειδικη περιπτωση?? [οχι τπτ αλλο αλλα μου θυμισε το στυλ πολλων ανιμε γυναικειων χαρακτηρων:)]
Aug 22 2008 15:21
Photo

Zoro → cheery girl!

Απανταω ξεκινωντας απ το τελος:) Η φλυαρια σου....ναι ειναι ενα οντως πολυ ενοχλητικο συνδρομο....αλλα οχι αν εχει κι ο αλλος το ιδιο!!:kakaka: Μην ανυσηχεις,οπως σου πα θα φρικαρεις αν δεις μερικα ποστ μου...ειμαι κι εγω απ τους πιο φλυαρους στο φορουμ....οταν αποκτησεις θαρρος πες το μου να σου δειξω τα {τερ}αριστουργηματα μου!:P Αρα μην ανυσηχεις,γραφε οσο κι οσο σου παρει;) Μετα....οσο αφορα την σειρα... Λοιπον καταρχας ο Usopp...ναι ειναι γεγονος πως στην αρχη σχεδον σε κανεναν δεν αρεσει...κι εγω ξεκινησα αντιπαθοντας τον αρκετα,αλλα προς το τελος ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα αν θα σ'αρεσει ή οχι....κατα την γνωμη μου καλυτερευει κατα πολυ στα επεισοδια που βλεπω τωρα και τον συμπαθω πολυ περισσοτερο πια...οχι περισσοτερο απ τον Zoro αλλα πολυ καλυτερα συγκριτικα με την αρχη... Ο σκοπος του που λες ειναι να ταυτισει τον θεατη με αυτον,συμφωνα με τον mangaka{ετσι λεγονται οι δημιουργοι των manga που ρωτουσες πριν...απο τους οποιους μετα δημιουργειτε το ανιμε...ετσι να θυμασαι οτι κατι σου μαθα κι εγω;)....βεβαια μην φανταστεις κι εγω σχετικα καινουριος ειμαι στον χωρο των ανιμε...δεν εχω και πολυ περισσοτερη πειρα απο σενα...δεν εχω κλεισει ουτε εναν χρονο που τα παρακολουθω...παντως αυτος του One Piece,ο μεγας,λεγεται Eiichiro Oda για να ξερεις;)}...ελεγα λοιπον ο σκοπος του Usopp ειναι να φερει τον θεατη στην ιδια θεση με αυτον καθως κι εμεις αν βρισκομασταν σε ενα τετοιο πληρωμα με "υπερανθρωπους" θα ειμασταν "αχρηστοι" σαν κι αυτον....και να αποδειξει οτι και με το μυαλο μπορεις να καταφερεις πολλα πραγματα αν δεν εχεις δυναμη...η εφευρετικοτητα του ειναι εμφανης ειδικα πιο κει στην σειρα...οταν φτασεις πιο κει και με θυμηθεις ελα να μου πεις πως σου φανηκε... Παντως ναι αφου ο Zoro ειναι η πρωτη σου επιλογη τωρα{οπως και μενα:wooi2:,και χαιρομαι}αμφιβαλλω αν θα αλλαξει αυτο πιο κει..ειδικα απο τον Usopp!! Και η Robin φοβερη ομως...ελπιζω να σ'αρεσει κι εσενα πιο κει!;) Τα επεισοδια τωρα που λες...ναι η σειρα διατηρει πολυ καλη ποιοτητα παρα τα τοσα επεισοδια που εχει και ειδικα πιο κει,προς 250+ φτανει στο αποκορυφωμα της για μενα...γενικως δλδ μεχρι τωρα ισχυει το αναποδο...οσο πιο πολυ προχωραει τοσο καλυτερευει...σχεδον καθε αρκ,αν εξαιρεσεις τα φιλλερς,ηταν καλυτερο απ το προηγουμενο και το καθενα ειναι ξεχωριστο με τον τροπο του και σου διδασκει αρκετα,σε συγκινει και σε κανει να γελας...το τελευταιο αρκ που εχουμε τωρα μονο εκανε λιγο κοιλια...βελτιωθηκε αρκετα τελευταια βεβαια αλλα συγκριτικα με τα προηγουμενα πολυ χαλια ομως...περα απ αυτο ολα τα αλλα ειναι πολυ καλα αρκ... Αρα εγω πιστευω οτι αφου ο Oda εδειξε οτι εχει φαντασια και ξερει να στηριξει την ιστορια για 300+ επεισοδια και ειπε οτι βρισκομαστε στην μεση προσφατα και οτι ηδη ξερει πως θα τελειωσει η σειρα{ειπε οτι ηθελε να κρατησει 5 χρονια μονο η σειρα και οτι τωρα θα χε ηδη τελειωσει,αλλα τελικα το διασκεδασε πολυ,αυτος και η τσεπη του;) και αποφασησε να το μακρυνει αρκετα...αλλα ηδη ξερει πως θα τελειωσει ειπε..} και επομενως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οσα χρονια και να κρατησει θα δουμε παντα καλες ανατροπες και εξυπνες ιστοριες και για αλλα 300 επεισοδια ακομη...αρα μην σε απασχολει..ο τυπος ειναι ιδιοφυια! Αυτα λοιπον...καλη συνεχεια με την σειρα,μην την παρατησεις ποτε γιατι οπως ειπα ολο και βελτιωνεται και ενημερωνε με για την προοδο σου που και που...:) Cya!:ureshii:
Aug 22 2008 15:09
Photo

Zoro → iristella

Oi ragazza pazza,sai dirmi l'ora?
Aug 22 2008 14:27
Photo

cheery girl! → Zoro

Ok then,θα κανω οσο πιο γρηγορα μπορω......!!!!Προς στο παρον ειμαι στο επεισοδιο 57,με την api-chan και το lost island!!!!Αντε,να σωσουνε τον δρακο να τελειωνουμε διοτι ανυπομονω οσο τιποτ'αλλο να φτασουνε στην κοκκινη γραμη!!!! Οσο για το πληρωμα ειμαι πολυ χαρουμενη για τα νεα που μου διαλαλησες!!!Φανταστικα...9 ατομα ειναι πολυ καλος αριθμος....με την καμια δεν ηθελα το πληρωμα του ''Βασιλεια των Πειρατων'' να γεμισει με ανηκανους-τεμπελιδες πειρατες που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους......!!!!Οπως ειπες κι εσυ,η ποιοτητα πανω απ'ολα.... Μιας και μιλαμε για το πληρωμα,ρε συ zoro,ο ussop το ρολο βαραει????Ξερω οτι γινομαι λιγο κακια,και πιθανον να εχω αδικο μιας και ειμαι ακομα στην αρχη,αλλα ο τυπος ειναι ολιγον αχρηστος....μεχρι και η nami μπορει να τον πλακωσει ανετα......και τουλαχιστον η κοπελα,εχει μυαλο ξυραφι.....ενω αυτος??? Οσο για την robin θα την προσεξω οσο τιποτ'αλλο,για να το λες εσυ,κατι θα ξερεις.....Παρολο που την αγαπη μου για τον zoro :kawaii: δεν προκειται να την ξεπερασει κανεις!!!!!!!Η λεξη [B][U]cool[/U][/B] νομιζω πως δημιουργηθηκε μονο και μονο για να τον περιγραψει...... Και τελος,μια ερωτηση που με βασανιζει απο την πρωτη μερα που εμαθα πως το anime αυτο,θα διαρκεσει γυρω στα 10 χρονια σε συνολο..... Απο την εμπειρια μου,εχω διαπιστωσει πως τα μεγαλα μηκους animes,ενω ξεκινανε καλα,χαλανε καποια στιγμη στη μεση.....Εγω ομως δεν θελω να πιστεψω πως το θρυλικο one piece ισως καποια στιγμη εκτροχιαστει στο μελλον.....Προς το παρον,η ποιοτητα,η δραση,και η αρμονικη διαδοχη του κωμικου στοιχειου απο το δραματικο,ειναι καποια πραγματα που κανουν το anime να ξεχωριζει και το εχουν ανεβασει πολυ στα ματια μου.... Παρολ'αυτα καθομαι και σκεφτομαι.....ε,δεν γινεται....επι 10 χρονια,τι στο καλο θα μας διηγειται αυτος ο (συγγραφεας???δεν εχω ιδεα πως λεγεται αυτος που αναλαμβανει την υποθεση καποιου anime...συγγνωμη για την αδαημοσυνη μου,προφανως με θεωρεις πολυ αρχαρια ακομα.....:'() Και επανερχομαι...τα χρονια ειναι πολλα,καποια στιγμη αυτο το ανεξελεγχτο κηνηγητο δεν θα καταντισει κουραστικο...???Η μαλον φορτικο....θα εχουμε φαει τους ηρωες στην μαπα για πολυ καιρο,θα τους εχουμε ψυχαναλυσει 100%....τι παραπανω θα μπορεσει αραγε να μας προσφερει???? Προς το παρον στο 300 κατι επεισοδειο που βρισκεσαι εσυ τα πραγματα πως ειναι???Το quality του anime συνεχιζει να βρισκεται ψηλα ε??? Sorry για την φλυαρια μου,ειναι ενα κακο συνηθειο αλλα τι να κανουμε?Δεν μπορω να το κοψω........:laugh: See you soon,zoro-sama!!!!!!:byejg9::joyful::blush2::riiight:
Aug 22 2008 14:23
Photo

Zoro → psofia

Χμ με λιγα λογια σε ενοχλει δλδ...οκ αρα το κοβω...
Aug 22 2008 03:17
Photo

psofia → Zoro

ΠΡΟΦΑΝΩΣ! λολ Βασικά, ό,τι και αν απαντήσω το spam θα συνεχιστεί... *rolls eyes*
Aug 22 2008 01:08
Photo

Zoro → Shanks

One Piece γενικως τα χω δει ολα απ το ανιμε,αλλα τελευταια ειχα μερικα προβληματα με το νετ και ετσι σταματησα στο 361...εχω να δω ολα τα υπολοιπα μεχρι το 366 δλδ...ασε εχω χασει πολυ την μπαλα με την σειρα τελευταια...αυτες τις μερες θα επανορθωσω!! Εσυ που εισαι στην σειρα ενω?? Τα λεμε φιλε μου;)
Aug 21 2008 23:24
Photo

Shanks → Zoro

yep ελπιζω οτι θα της δω καποτε αφου και εμενα δεν με ικανοποιησε πολυ το τελος του dn!!! thanks για το comment!!! σε ποιο επεισοδιο εισαι one piece????
Aug 21 2008 23:13
Photo

ichigo13 → Zoro

Thanks.κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχει δείξει πολλύ όμως έχει ένα από τα πιο κουλά φρούτα του διαβόλου που εχώ ποτέ μου, γι'αυτό και τον πάω κιόλας! Τα λέμε mate
Aug 21 2008 23:13
Photo

Zoro → ichigo13

Ωραιο ava...βλεπω ξαναπερασες σε law παλι...ο τυπος σε εχει καθηλωσει απ οσο καταλαβα...αντε να τον δω και σε live στο ανιμε να καταλαβω ποσο cool ειναι... BB my friend,την κανω!;)
Aug 21 2008 23:10
Photo

Zoro → Shanks

Ωραιο σετακι...με προσανατολισμο DN βλεπω...πρεπει να σ'αρεσε πολυ η σειρα για να αλλαξες και τον Red Hair!!^^ Tωρα που την τελειωσες μην ξεχασεις να δεις και τις 2 ταινιες καποτε!!XD
Aug 21 2008 23:02
Photo

Zoro → psofia

{απειρο spamXP,αλλα δεν απαντησες σε αυτα που ρωταω ακομη για να ξερω αν ειναι να συνεχισω...οπως ειπα αν σε πειραζει πες το..}
Aug 21 2008 22:53