Community Status Updates
Zoro → SirJim
Η sig μου ειναι απ το αγαπημενο μου ανιμε/manga,το Berserk...κι εγω σου προτεινω να το ξεκινησεις γιατι μαμαει απλα η σειρα!;)
{εχει και λιγο romance αν και οχι τοσο πολυ μεταξυ των χαρακτηρων που ειδες στην sig μου...αλλα δεν ειναι αυτο το ατου της σειραςXP}
Το 5cm/s το χω ξανακουσει και θελω να το δω καποια στιγμη,αρα που θα παει,θα ρθει και η μερα του:P
Καλη επιτυχια με τις πανελλαδικες ευχομαι λοιπον...ty for not spoilering me:ureshii:
:gn2::gn2::byejg9:
Aug 23 2008 02:54
Zoro → Robin
Ενα θερμο καλωσορισμα και απ τον Zoro-kun:)
{οχι που θα μου την γλιτωνες με τετοιο ονομα!!XD}
Μου πε μερικα ο GK για σενα....τι λεει,στην σειρα που εχεις φτασει??;)
Aug 23 2008 02:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ooook i let u know (nai basika otan blepo oraies gunekes h orea agorakia me thn idia le3i tous xarakthrizo m***rous :P)
Aug 22 2008 23:54
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
γκομενακια????:erk:
Δλδ τις γυναικες τις λες γκομενους??XDXD
Αnw ναι η σειρα εχει οντως παραξενο σχεδιο συγκριτικα με τις αλλες 2 και την κανει να μοιαζει καπως πιο παιδικη...γενικως ειναι πιο παιδικη συγκριτικα με τις αλλες 2 αλλα σαν συνολο οχι...αν την προχωρησεις πιστευω θα σ'αρεσουν πολυ μερικα σημεια...εχει αρκετη συγκινηση και πλακα πιο κει..αρκει να την συνεχισεις;)
Oταν το κανεις let us know εντυπωσεις:)
Bye,καλη συνεχεια λοιπον:ureshii:
Aug 22 2008 23:37
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
e kala afou den exo allo experience apo onepiece, krinw mono os pros to sxedio tou xarakthra.. giati c ekeinh th suzhthsh me thn iri chan elega pos den vlepo op gt mono pou blepo to sxedio ton xarakthron den empneomai to brisko kapos asximo... kai mou proteine autous tous 2 os "gkomenakia"
ali8eia 8a 3ekinhso simera den prolaba 8a to kanw aurio omos.. etsi gia na xo na sas thn lew :P :P :P
Aug 22 2008 23:31
Zoro → Nami
Καταρχας αφου σ'αρεσει η Nami σου προτεινω να βαλεις ενα avatar μ'αυτην τοτε;)
Επισης,που εχεις φτασει στην σειρα δλδ?
Ναι τα επεισοδια οπως τα λες δεν ειναι λιγα αλλα βασικα μερικοι καμενοι σαν κι εμενα χαιρονται μ'αυτο...πραγματικα οσο προσωραει γινετε και καλυτερη θα διαπιστωσεις κι εσυ αν την προχωρησεις...:P
Αυτα,ποια αλλα ανιμε σ'αρεσουν/εχεις δει??
ΕDIT:Πολυ καλο κι αυτο το avatar!!XP
Aug 22 2008 23:24
GkLoc → Zoro
Like I Said..
[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/stubborn.gif[/IMG]:stubborn:...Thats Final...
Aug 22 2008 22:11
Zoro → GkLoc
Cmmmmooonnn GKKKK!!!:blingeye2:
Do I have to call iri too to make us friends again??:P
I said I'm sorry...what do you want more...my Sylph Sword????XP
{I don't like your salamander's knife!!}
Aug 22 2008 22:05
Zoro → Ame Warashi
Βλεπω εισαι νεα στο forum και δεν ξερεις τι ειναι τα groups ε???
Λοιπον τα groups ειναι χωροι οπου συζητιουνται διαφορα θεματα,αναλογα με το group...απο ταινιες/ανιμε μεχρι που θα περασεις τις διακοπες σου:)
Ειναι πιο χαλαρα απ τα threads,δεν εχουν spoiler tags και γι αυτο η κατασταση με το spam ειναι πιο ανεξελεγκτη...στο one piece group ειδικα ξεφυγαμε κατα πολυ καθως δεν μιλαμε σχεδον καθολου για την σειρα{αν και δεν ειμαστε οι μονοι,απλα αυτοι που ξεφυγαμε πιο πολυ}αλλα για το "rpg" μας...αν και βεβαια κανενα απ τα συμμετεχοντα μελη δεν ειχε παραπονα και σε ολους απ αυτους αρεσει αυτο που κανουμε..απλως ακουγετε οτι θα γινουν αλλαγες σε αυτα συντομα και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουμε να συνεχιζουμε αυτο που κανουμε...γι αυτο λεω περνα συντομα να δεις πως ειναι αν θες,οπως ειπα μην ανυσηχεις δεν συζητιουται πολλα για την σειρα...συστησου,πες οτι σε εφερα εγω αν ειναι και ζητα εναν ρολο αν θες να συμμετεχεις κι εσυ...αλλιως αστο αν βαριεσαι:)
Αυτα...περνα μια βολτα απ τα groups απο [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/"]ΕΔΩ[/URL]...και μπεκα στο one piece group αν θες να το δεις!!
BB:byejg9:
Aug 22 2008 21:51
Ame Warashi → Zoro
Από τρέλα άλλο τπτ!Το θέμα είναι ότι δ ξέρω ακόμα αν είμαι αρκετά εξικοιωμένη με το θέμα αλλά θα μ'άρεσε... :) Υπάρχει link? :)
Aug 22 2008 21:27
Zoro → Ame Warashi
Ω ναι spoiler οτι θες και εχεις απορια μπορω να σε βοηθησω...
[πχ με εχουν ρωτησει πολλοι την διαφορα μεταξυ grand line και red line και εχω και ετοιμες εικονες αν θελησεις ποτε πχ];)
Επισης αν θες περνα απ το one piece groupaki του site τωρα που ειναι ακομη χαλαρη η κατασταση και συζητιουνται πολυ χαλαρα θεματα{ισως κλειστει ή αλλαξουν οι κανονισμοι πιο κει}...κατι σαν ενα rpg game παζουμε οπου ο καθενας εχει εναν ρολο και ορισμενες φορες εχει πολυ γελιο..απλα πρεπει να σαι συνηθισμενη σε αρκετη τρελα...παντως απο σποιλερ εκει μην φοβηθεις...συζητιουνται πολυ λιγα για την σειρα εκει και και παλι οσα συζητιουνται τα βαζουμε με "αορατα" γραμματα...αρα np:P
Καλη Συνεχεια με την σειρα ευχομαι λοιπον!:)
Aug 22 2008 21:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed