Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → shadow explorer

Χαζεύοντας πρωινιάτικα στα δρομάκια του Φλόρουμ να 'μαι κι εγώ εδώ! Τι χαμπάρια ρε; Υπερχαθήκαμε, ελπίζω σπίτι και δουλειές όλα καλά.. :D
Jan 15 2012 09:16
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Σε παρακαλώ, μπρίκια κολλάει ο Kishimoto; :P Έλα η Robin για μένα τα σπάει άγρια έτσι και σαφώς και την προτιμώ με μακρύτερο μαλλάκι. :P Είναι super.
Oct 20 2011 18:46
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Καλά για kickass και νέες ικανότητες δεν το συζητώ, ωραία βελτίωση η Foxy Lady, ναι! Αλλά για εμφάνιση και μόνο ε, να, μου κάθισε περισσότερο αυτή που είχε σε Skypiea και Enies Lobby! :emptyonexg1: Η Nami πάλι ξέφυγε, μπαλκόνια φωτός πιο μπροστά από την παλιά. :'D Η Robin είναι από τους χαρακτήρες που αλλάζουν πιο συχνά γκαρνταρόμπα απ' όλους τους πρωταγωνιστές στην σειρά ευτυχώς όμως, οπότε ακόμα ελπίζω για upgrade σε επόμενο arc. Been a while btw, NWS-san... άντε έγινε και το δικό σου και στα τελευταία chapters η ζυγαριά μου γέρνει πιο πολύ προς Naruto παρά OP, πραγματικά τα σπάει τελευταία (να δούμε όταν το τελευταίο πάει στο επόμενο arc όμως :hiding_something:).
Oct 20 2011 18:32
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Love my bed, indeed. :nemu:
Aug 27 2011 00:06
Photo

Tsunade-sama → Zoro

[QUOTE]ή πότε θα αγναντεύω απλά τον γαλάζιο ουρανό (και καλά).[/QUOTE] Love is in the air...
Aug 26 2011 01:49
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Μπα, γενικώς τελευταία περνάω μια ψιλοrandom φάση και έχω απομακρυνθεί λίγο από anime σκηνή.. και τα "γνωστά" δλδ με το zorι τα βλέπω (τα anime, όχι τα manga.. τα τελευταία σε γενικές γραμμές τα συνεχίζω τακτικά). Καλοκαίρι υποθέτω, πότε θα δω anime, πότε ταινία, πότε vg ή πότε θα αγναντεύω απλά τον γαλάζιο ουρανό (και καλά). Μάλλον φταίει και το ότι οι μέσω ονείρων έρευνές μου από το ινστιτούτο του κανα[I]πέως[/I] δεν απέδωσαν καρπούς για το πως να μακρύνω την ημέρα στις 30 ώρες, άτιμη ζωή!
Aug 25 2011 16:11
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Έχω επικεντρωθεί κυρίως σε Fairy Tail και One Piece (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!).Εντάξει, για το δεύτερο δεν θα πω πολλά, ξέρεις την γνώμη μου καλύτερα από κάθε άλλον.Το FT ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου για να μπει officially και στα αγαπημένα μου ongoing.Τώρα τα υπόλοιπα δύο έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, κυρίως το Bleach, λόγω filler. Πέρα από αυτά, βλέπω Ao no Exorcist και Gintama.Τα έχεις ξεκινήσει καθόλου?
Aug 25 2011 14:20
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Α, είχες φύγει; (had to say it :Ρ) Ένα από τα ίδια πάντως, ας είναι καλά και το fb. Από σόνενς πως πας, δεν πιστεύω να παράτησες την αγία τριάδα ή/και τα άλλα;
Aug 25 2011 13:57
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Έρχομαι, φεύγω και κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι.Meh life sucks. Μην περιμένεις και πολλά πάντως.Χάζεμα άντε και κανα post όταν έχουμε κέφια.
Aug 25 2011 13:40
Photo

Zoro → Tsunade-sama

:Crying2: Εεε 'ντάξει μωρέ, δεν έλειψες και τόσο πολύ ώστε να νιώσουμε την απουσία σου, κάνα χρόνο και κάνα μήνα μόλις. :Ρ Σε τι οφείλουμε την επιστροφή, όπως και να 'χει; Θα σε δούμε και active σε κάνα thread τώρα, θαρρώ; Wb σε κάθε περίπτωση, godaime hokage-sama. :clap: [SIZE=1](btw όλα αυτά χωρίς να είμαι το τέρας του activeness κι εγώ πια, δες τα post dates μου!)[/SIZE]
Aug 25 2011 12:42
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Ωχ...ρε...επέστρεψα!
Aug 21 2011 12:29
Photo

Zoro → ZeLiGa

Most badass antihero since 1844. :P
Jul 12 2011 13:15
Photo

ZeLiGa → Zoro

Τι βλέπω, μας αρέσει ο Σάιτο; :Ρ
Jul 12 2011 13:11
Photo

6Greed9 → Zoro

ναι, το πρωτο fma το αγαπαω, ηταν το 1ο anime που κατεβασα και ειδα, μετα απο αυτο αρχισε η συστηματικη μου ενασχοληση με τα manga/anime. ακομα και τωρα ολα μου φαινονται τελεια, η μουσικη, η ατμοσφαιρα, το σχεδιο, η πλοκη... αχ παλιες εποχες... :P well, το fairy tail αρχικα μου αρεσε αρκετα, εχει καλες ιδεες γενικα αλλα στην εκτελεση καπου τα χαλαει νομιζω...τουλαχιστον στους πρωτους 10 τομους που διαβασα προς το παρον. οχι οτι ειναι για πεταμα περνα καλα η ωρα αλλα ακουγα τοσα και τοσα και περιμενα κατι καλυτερο μαλλον. fanservice προς το παρον ετσι κιετσι, μετα φαινεται θα χορτασω περισσοτερο:P
Jun 16 2011 02:37
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι και στην ταινία είχε αφιερώσει κάποιες μικρές σκηνές για τις σχέσεις των Hobbits, αλλά και πάλι επειδή τα βλέπεις και ακούς μπροστά σου γίνονται πολύ πιο εύκολα κατανοητά και μη βαρετά πιστεύω. Σου άρεσε το πρώτο FMA anime εννοείς, το filler, ε; Αν ναι, παρότι στο σύνολο μου άρεσε πιο πολύ το canon, το πρώτο είχε άπαιχτο κλίμα για shonen, πιο dark και horror... ότι πρέπει για μας τους Berserk fans. Το παιδικό, γενικά, κλίμα του canon τι να λέει εκεί. Επίσης ήταν απίθανο για filler πλοκή. ;) ... τέλος, Fairy Tail is all about [URL="http://www.youtube.com/watch?v=o-_Jq3ssEa0"]this[/URL]. :hahaha:
Jun 16 2011 01:19