Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

[I][B]if you want me to change it again please tell me..... I am devoted to you and your orders sir {bow} [/B][/I]Master is happy again:wooi2: Let's call it a draw then...you put her back for today,since from tomorrow I'm gonna be missing until the 25th of September:(,so that I can still see Misa-chan for today... But then,from tomorrow on,put whatever you like,so that my sensei won't see her again and will be happy too...:) {I don't know why she hates misa-chan since she looks exactly like her though:hehe:} Arigato for the cookies then:kawaii:...you made master happy again,the day before his departure...I won't forget,my loyal Maria-chan:Blissfull: {if we don't speak again,see you in 3 weeks:bye2:}
Σεπ 04 2008 14:06
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Χεχε ναι μετα απο τοσα που διαβασα και ειδικα στην τελευταια σου συζητηση με τον Radagast ειμαι πια σιγουρος οτι εισαι σκληροπυρηνικος OP fan...θα το δεις μεχρι τελους με οικογενεια και παιδια!!:P:P:P Aσε παντως,ακουω οτι το manga ειναι σε αριστουργηματικο σημεια αυτη την στιγμη,ανυπομονω να τα δω στο ανιμε;)...παντως οσο αφορα το TB δεν ειναι και η πρωτη φορα που ο Oda βγαζει κατι πιο χαλαρο,ηδη το κανε μια φορα με τoν Foxy...στο ΤΒ τουλαχιστον ειχαμε Schichibukai και τον Oz!!{κατι ειναι κι αυτο!!} Οσο για το μαθημα,ποτε τελειωνεις εσυ δλδ?? Anw,καλη επιτυχια και σε σενα λοιπον,θα τα πουμε απο 25 Σεπτεμβριου και μετα που θα γυρισω:) {εκτος κι αν γινει κανα θαυμα και εχω πιο νωρις συνδεση σπιτι..} ΥΓ:Διπλωμα Οδηγησης εχω ναι,το πηρα πριν 1-2 χρονια απ οσο θυμαμαι,αλλα μην φανταστεις,δεν οδηγαω πολυ! Δεν ειμαι ακομη τελειως εξοικειωμενος με τα αυτοκινητα,συνηθως προτιμω ποδηλατο ή...το αγαπημενο μου....να με φερνουν αλλοι!!:hehe: {ασε ειμαι καλος στο να φορτωνομαι εκει:P} Αυτα buddy,τα λεμε σε 3 βδομαδες:byejg9:
Σεπ 04 2008 14:01
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Master I am really sorry....I wanted to change avatar....i had no idea....if you want me to change it again please tell me..... I am devoted to you and your orders sir {bow} here are some nice cookies for you :):):):):):):):):):):):):) [IMG]http://tastegoblet.files.wordpress.com/2007/10/doggie-cookies.jpg[/IMG]
Σεπ 04 2008 13:25
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Μαζί σου pal, βρήκες τον τύπο μου!Πάντως λογικό είναι να μην σου αρέσει και τόσο η Triller Bark γιατί το hillarious houmor που έχει είναι δίκοπο μαχαίρι για έναν θεατή,αν θα του αρέσει ή όχι.Αλλά όπως λές ο Οda μας έχει πρσφέρει τόσα πολλά που μια 1 arc στις 10 είναι μέτρια δεν λέει και κάτι. Άσε εγώ τώρα δίνω ένα μάθημα όπου τον Σεπτέμβη βάζουν πάντα 2-3 φορές πιο δυσκόλα, έτσι για τιμωρία επειδή δε το πέρασες το πρώτο εξάμηνο μλκίες! Α..και γράφτηκα και σε σχολή οδήγησης!:P Εσύ έχεις πάρει το δίπλωμα?
Σεπ 04 2008 09:58
Φωτογραφία

Zoro → iristella

[B][I]Τι εννοεις καλο μου με την λογοκρισια? I object!!!Εγω ειμαι πολυ δημοκρατικο ατομο.... Iri is a good girl!!! Οτι δεν της αρεσει απλα το γραφει και το προβλημα λυνεται......... [/I][/B]Τς τς,δημοκρατικο το λες ενα ατομο που απανταει με σεντονια σε οποιον του παει κοντρα??:bike:...πιο πολυ προς terrorist το βλεπω εγω αυτο:terror2: {και μην το αρνηθεις οτι τρομαζεις τους αλλους:chigau:...good girl σου λεει μετα:P} Κατα τ'αλλα,πως να παρενοχλω τις αθωες users αφου εσυ εισαι παντα απο πανω μου{και μεταφορικα μιλαω για να μην κανεις τις πλακες σου:chigau:}και τις μεταστρεφεις ολες?? {damn woman:uhh:} Περαν αυτων,R-sensei ευχομαι να προλαβουμε αυριο να κανουμε καμια συζητηση,μιας και ειναι τελευταια μερα..αν μπορεις μπεκα το βραδακι{αργες ωρες κατα προτιμηση,u know;)} εστω και για ενα good bye... Aν δεν προλαβεις ευχομαι να τα πουμε καποια στιγμη μολις γυρισω...καλη επιτυχια με τις εξετασεις κι εσενα και με το ξεκινημα της χρονιας...ξερω τι σε περιμενει και δεν θελω να το σκεφτομαι:cry5: Τα λεμε λοιπον,καλη συνεχεια σε ολα:wooi2: {baka marimo out;)}
Σεπ 04 2008 04:22
Φωτογραφία

Zoro → mono

[I][B]τι σπουδαζεις?φαρμακευτικη λογικα γιατι ολοι που ξερω φαρμακευτικη σπουδαζουν στην Ιταλια [/B][/I]lulz!lulz!lulz!:hahaha: Κι εσυ τι σπουδαζεις ειπαμε,μεντιουμ??:oo: Χαχα κριμα ρε και σε ειχα για μονιμη του site{αν και βεβαια μην φανταστεις,ολοι μας θα μπαινουμε λιγοτερο τωρα λογο μαθηματων,εξετασεων ή δουλειων,αλλα φυσικα δεν το χανω το forum εγω:P}... [αυτα σαν τα σημερινα ειναι που θα χασω και θα τρωγομαι:frozen:] Καλη Επιτυχια και σενα λοιπον με την εξεταστικη αν γραφεις,αλλιως καλο ξεκινημα με τα μαθηματα:) Τα λεμε ισως αυριο αν ειναι,oyasumi:gn2: {αλλιως καποια στιγμη οταν γυρισω;)}
Σεπ 04 2008 04:19
Φωτογραφία

mono → Zoro

τι σπουδαζεις?φαρμακευτικη λογικα γιατι ολοι που ξερω φαρμακευτικη σπουδαζουν στην Ιταλια...τεσπα περασα μια βολτα απο το irc, εκει να δεις τι ακουσαν τα αυτακια μου...φτιαξαμε και μπουζουκοτραγουδο για τον φρυνο και το κτηνος...βασικα αυτες τις μερες δεν εχουν γυρισει ακομα οι κολλητες μου,τελειωσε και η συμβαση στον οτε και δεν δουλευω και καιγομαι εδω αν και απο βδομαδα θα αραιωσω λογικα,αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι να φυγεις,καλη εξεταστικη!νομιζω παω για νανι ηταν μια δυσκολη μερα σημερα και αυριο εχω μεταμοσχευση νεφρου,ταχασα και τα 2 σημερα...
Σεπ 04 2008 04:07
Φωτογραφία

Zoro → mono

mono-chan σε ξεχασα κι εσενα χεχε Ουφ αστα ναι χαμος εγινε σημερα στην τρυπα,κριμα που δεν ησουν εδω,με την iri διαλυθηκαμε στα γελιαXDD Το κακο ειναι οτι ξερω οτι θα γινουν αλλα τετοια αλλα θα λειψω απο Παρασκευη μεχρι 25 Σεπτεμβρη μαλλον:sigh2:...βλεπεις σπουδαζω στο εξωτερικο{μαντεψε που:wis:} και φευγω οπου να ναι,εχω εξετασεις και μετα ξεκιναω μαθηματα...αρα θα χαθουμε για 3 βδομαδες περιπου:(...κριμα,μολις γνωρηστικαμε και δεν τολμω να φανταστω καν ποσα θα χασω αυτη την περιοδο..θα ανακαλυψεις ολο το forum μονη σου:P{μην με ξεχασεις ομως!!} Αnw,εχουμε ακομη αυριο ευτυχως,αρα οτι οδηποτε εχεις να μου πεις μεχρι αυριο ειναι η διορια,μετα ισως μετα τις 15 παω σε κανα net cafe,αλλα δεν θα μπορω να γραφω στο forum γιατι δεν εχουν ελληνικα τα πληκτρολογια εκει,μονο να διαβαζω...απο 25 και μετα θα χω και συνδεση σπιτι λογικα;) {εκτος κι αν γινει κανα θαυμα και την παρω νωριτερα,αλλα χλωμο το βλεπω:P} Anw αυτα λοιπον,have fun in the forum,βλεπω εγινε και για σενα λιγο εως πολυ το στεκι σου^^
Σεπ 04 2008 03:58
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Λοιπον για να σου απαντησω σε ολα ενα ενα:P Στο misa θεμα τελικα ψιλουπερισχισε η iri και με μετεπεισε σε πολλα θεματα,δες τελευταιες σελιδες απο misa thread και θα καταλαβεις;) Μετα,οσο για το manga,καλα οταν φτασεις εκει παιζει και να σε ρωτησω spoiler ερωτηση τι ειναι τα devil fruit τελικα γιατι μαλλον δεν θα αντεξω μεχρι το ανιμε:P Τελος,οσο για το θεμα με τα SBS μην φαντασεις οτι κι εγω ηθελα να σε πρηξω εκει,οτι ηταν να πω το πα,δλδ και να ξαναπαντουσες δεν ειχα τπτ αλλο να πω στο θεμα:P..αν και δεν νομιζω οτι το βλεπουμε πολυ διαφορετικα... Παντως εσυ καταλαβαινω που το πας,εισαι true One Piece fan,μπορει να δεις και πιο σοβαρα ανιμε αλλα αυτο θα το βλεπεις παντα...κι εγω τις ιδιας αποψης ειμαι γιατι εκτος οτι με αυτο ξαναμπηκα/ξεκινησα στον κοσμο των ανιμε και γενικως ειμαι fan των πειρατικων ιστοριων,θεωρω οτι παρα τα μειονεκτιματα του που εχουμε χιλιοαναλυσει,η σειρα προσφερει πολυ περισσοτερα απ οσα δειχνει και χαιρομαι που κι εσυ το βλεπεις ετσι...{βασικα μην σου πω οτι εσυ εισαι και πιο καμμενος απο μενα..εγω παρατηρω πολυ λεπτομερια οπως ειδες:hahaha:}.. Κριμα που δεν το βλεπουν πολλοι ετσι στο forum,αλλα τι να γινει,οπως ειπες κι εσυ,αυτοι χανουν,μια χαρα ειμαστε κι ετσι...τα λεμε λοιπον pal,εγω αυριο ειναι η τελευταια φορα που θα μαι μεσα για πολυ,απο παρασκευη θα λειψω μεχρι 25 Σεπτεμβριου μαλλον{damn exams,γυρναω και στην αλλη πατριδα}:sigh2:... Τα λεμε καπου εκει λοιπον,καλη επιτυχια και σε σενα αν γραφεις^^
Σεπ 04 2008 03:47
Φωτογραφία

mono → Zoro

πως παει ρε συ zoro?της μαυρης τρυπας εγινε σημερα...
Σεπ 04 2008 03:47
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Λοιπον μικρο πιστο M σε καληνυχτιζω για αποψε........ Δεν την παλευω.... Καλο διαβασμα και σε σενα και καλο κουραγιο..... Και φρονιμα μην βασανιζεις και παρενοχλεις τις αθωες users.....ΧD @ Κarkas....... Τι εννοεις καλο μου με την λογοκρισια? I object!!!Εγω ειμαι πολυ δημοκρατικο ατομο.... Iri is a good girl!!! Οτι δεν της αρεσει απλα το γραφει και το προβλημα λυνεται.........
Σεπ 04 2008 03:19
Φωτογραφία

Zoro → karkas

Χαχα και που τα αρχισες καλα ειναι,ειμαι ικανοποιημενος:P Γενικος περα απ την iristella παιζει και να μην τα διαβαζουν πανω απο 1-2 ατομα ακομη{ειδικα εναν ξερω οτι τα διαβαζει σιγουρα:P}...αρα np,εως οτου αντεχουν τα ματια σου;) Παντως οσο για το βιβλιο καλα λες,θα πρεπε να το σκεφτω σοβαρα καποια στιγμη..ισως και για κανα debate με την iristella πρωτα να δουμε ποιος θα υπερισχυσει:hero: Anw,περαν αυτων,καλη συνεχεια στο forum απο μενα,εγω απο Παρασκευη θα λειψω μεχρι 25 Σεπτεμβρη μαλλον{damn exams}...καλο ξεκινημα της χρονιας;) EDIT:Δες και τι γραφει στο προφιλ μου για σενα..οχι πες μου τωρα,οι απειλες με σεντονια ειναι δημοκρατια??:hahaha:{ακους εκει good girl:P}
Σεπ 04 2008 03:14
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

[B][I]Nαι δεν προβλεπεται να το δεχτει ηρεμα αυτο ειναι αληθεια...... Ειχε τοση χαρα που ειχε βρει μια Misa misa να τον υπακουει ταπεινα...... XD Αρχιζε και εκδηλωνε και την πραγματικη επικινδυνη του φυση οποτε να προσεχεις........... Ακου με που σου λεω...... Κινδυνευεις......... [/I][/B]Temeeeee:burningbe3:...καθησες και ακουσες αυτην και οχι εμενα για το avatar little servant???[B][I]:smokingg: [/I][/B]Και μην την ακους,η πραγματικα επικυνδηνη ειναι αυτη...που κρυβετε πισω απ την αθωα{misa-misaXD}εμφανιση...εγω ειμαι πραγματικα καλος ενω:bahhh: Anw,master is mercyful{οχι σαν αλλες}...αρα ελπιζω η αλλαγη του avatar να μην σημαινει και αλλαγη πιστης και αφοσοιωσης.... I want cookies now:cry5:
Σεπ 04 2008 03:09
Φωτογραφία

karkas → Zoro

ρε ζορο τι σεντονια ειναι αυτα στο dn thread...ρε συ, δηλαδη ειχα το κουραγιο να αρχισω να τα διαβαζω αλλα δεν μπορεσα να το τελειωσω...αν γραψεις βιβλιο θα βγαλεις πολλα αγαπητε! (αν και θα περασει λογοκρισια iristella :P)
Σεπ 04 2008 00:10
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Καταλαβαίνω τι λες βρε, απλώς πιστεψέ με δεν ξερώ (αλλά αυτό νοιώθω) εμένα αυτή η τιμωρία αν και αφελής και ψεύτικη από την σκοπιά της πραγματικής ζωής εμένα με συναρπάζει γιατί εκφράζει όπως είπα το romance μιας παλιάς εποχής!Ναι οι κακοί τιμωρούνται μόνο με τον τρόπο που ανέφερα και όχι με κάποιον άλλο όπως λες όμως προσωπικά εγώ ως θεατής χορταίνω να βλέπω αυτό το πράμα και μόνο δεν θέλω άλλη τιμωρία!Ας είναι ψεύτικό, όταν το βλέπω με ευχαριστεί! Δεν ξέρω εγώ έτσι το βλέπω πάντως
Σεπ 03 2008 23:12