Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → GkLoc
Καλά dude,chill:nanana:
Δεν είπα ότι διαφωνώ μαζί σου(αν και εσύ το παρακάνεις κατ'εμέ),αλλά απλώς ότι ο Griffith πριν την έκλειψη δεν ήταν τόσο κακός,αλλά ίσα ίσα πρόσφερε αρκετά στον Guts και στους Hawks.
Αυτός μετά την έκλειψη είναι αυτά που λες;)
Relax now tho,just my opinion,which differs (slightly) from yours :P
Οκτ 17 2008 17:56
GkLoc → Zoro
Tι καλος κακος ρε συ,και μονο που ειναι σαν τον γκει,πιο πολυ για γκομενα φερνει παρρα για αντρα,ειναι ΣΠΑΣΤΙΚΟ,να βλεπω εναν ηλιθιο,γκει,βλαμμενο να ξεπερνα εναν Kick-ass Anti-Heroe,και **** τους χαρακτηρες,ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!!!
Και μου σπαει τα νευρα ακομα πιο πολυ που ειναι σαν Yaoi,τι να πω,ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ γενικα,κανεναν αλλον χαρακτηρα δεν εχω μισησει ετσι,και ουτε ειναι καλος κακος,ειναι ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ
Οκτ 17 2008 17:20
iristella → Zoro
Α χαχα ναι και κανεις καλη δουλεια απο οτι βλεπω.... Τα πηρε εντελως O GK>.....
Οκτ 17 2008 17:18
Zoro → GkLoc
Έλα ρε GK,o Guts εννοείται ότι παραμένει πάντα ο no.1 μου,δεν είπα ότι συμπαθώ τον Griffith πιο πολύ,αλλά απλώς ότι ακούγονται πολύ περισσότερα γι αυτόν απ όσα θα πρεπε και επίσης όπως και να το κάνουμε είναι ένας ωραίος κακός(όχι από εμφάνιση) και λίγοι το αναφέρουν αυτό;)
Οκτ 17 2008 17:17
Zoro → iristella
well,you are not the only one I find fun teasing XD
Btw,wc back from the nap....are you ready for the new day?? X_X
Is the keyboard set??xP
Οκτ 17 2008 17:14
GkLoc → Zoro
Tι HE RULES ρε αντε απο εδω,που θα μου πεις τον γκει οτι rules κιολας,τον ηλιθιο,το πανομουνο...
Αντε ρε που ειναι και ο αγαπημενος σου χαρακτηρας Anime o Guts,και ξαφνικα πετας κατι βλακειες για τον Griffith...
TEMEEEEEE
Οκτ 17 2008 16:58
Zoro → GkLoc
Cause he is a bishie and he rules;)
[και περίμενε να το δει κάποια κιώλας XDD]
Οκτ 17 2008 16:53
Zoro → tsintori
Χαχα που να δεις εμάς την πρώτη αντίδραση:hihi2:
Aφού συνήλθα της λεω μια "αυτό είναι για HOF" και δέχτηκε χωρίς πολλά παρακάλια γιατί νόμιζε έκανα πλακα(πολλές φορές απειλούμε ο ένας τον άλλο ότι θα βάλουμε κάποια ατάκα μας HOF αλλά δεν το κάνουμε,βέβαια εδώ την ρώτησα κανονικά,χωρίς απειλές)....και της το ρώτησα και 2 φορέςXDD
Μετά που έιδε το πόσταρα έμεινε,αλλιώς ίσως δεν θα με είχε αφήσει να το βάλω....αλλά anw στο τέλος γελάσαμε όλοι...άστα,η γκάφα πέτυχε αυτή τη φορά!!:P
Οκτ 17 2008 14:34
tsintori → Zoro
Πάντως nero=νερό. Μιλάμε είχα πεθάνει στο γέλιο όταν το διάβασα.......
Οκτ 17 2008 14:29
Zoro → tsintori
Ναι,οι τόνοι μόνο σε χαλάσανε,τα greeklish μάλλον είναι που θέλουν περιορισμό:nosey:
....αλλά δεν πρόκειτε,πολύ βολικά για το msn:P
Επίσης δεν έφταιγα εγώ,αλλά αυτή,που αργεί να τα πιάσει:bleh:
[COLOR=MediumTurquoise] [kidding kidding,αμοιβαία παρεξήγηση ήταν,έτσι και το δει αυτό θα με σκοτώσει >_<]
[/COLOR]
Οκτ 17 2008 14:13
Zoro → iristella
I guess you must have fed the shinigami an apple to keep it away:P
Btw,I always worship your blonde alter ego:tensai:
[b awake for a while,sthg important came up^_^]
Οκτ 17 2008 07:51
iristella → Zoro
Well i was tought by the best so..... What did you expect? Go cheer up for misa chan one more time before you can talk about fangirlism and fanboysm...... I havent heard you say how ideal she is the past few days and i m worried.,.,.,.,.,
Οκτ 17 2008 03:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται